31

Анонимен

преди 3 години

Ами чакайте нещо друго да замени девегето, което нямало шанс, ще си чакате още 100 години, ама може и да се появи от някъде нещо по рано да падне от небето.

30

Кайсери

преди 3 години

Китай са пътници застаряващо население без жени в следвтвие на аборти да питат турците мъж от мъж ражда ли

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32Никой? Затова ли трябва да чакам по 2 месеца за един eTron? Няма бройки, викаш?

28

Анонимен

преди 3 години

До Хай Ван ИнУспех.

27

Анонимен

преди 3 години

двг още по нема шансНатрупаните в следствие на хилядолетия органична материя се изчерпват необратимоТова намалява достъпа до находища прави изпомпването им скъпо и нерентабилноЕрата на нефта си отива необратимо.

26

Анонимен

преди 3 години

Китай се спаси от нашия империализъм. Запада да потиска повече Индия, Африка и Латинска Америка, за да не станат като Китай.

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Вече 20 години няма нищо ново в развитието на електрическите автомобили - същите неефективни батерии с малки подобрения"Малки подобрения? Десетки пъти по евтини с троен капацитет. И не е само литий, просто лития е най-удобния материал. Винаги може да се пренсочим към друго при нужда. Но естествено, за хора като теб, всичко е изкмама, ти знаеш най-добре, ти си найййй-умен, наааай-можещ, тебе трябва да слушаме ... Докато свърши ракията и се разотидеме по къщята.

24

Хай Ван Ин

преди 3 години

Китай завладя света икономически , скоро ще купува и свободни територии в Европа.

23

Анонимен

преди 3 години

Европа няма други технологии освен за ширпотреба. Високите технологии са в САЩ и Русия и Китай, дори Германия няма високи технологии, Германия произвежда само ширпотреба.

22

Анонимен

преди 3 години

За електическите автомобили е нужен литий, а на планетата няма толкова литий дори и за 5% от автомобилите да минат на ток. Вече 20 години няма нищо ново в развитието на електрическите автомобили - същите неефективни батерии с малки подобрения, само сменят фаровете и променят дизайна, и само глyпаците ги купуват - скъпи и неефективни, но са електрик, куул, да спасим планетата.

21

Анонимен

преди 3 години

Германия е най-големият производител на електрически автомобили, въпреки че са неефективни германските автопроизводители ги произвеждат под политически натиск, но никой не ги купува.

20

Анонимен

преди 3 години

Те електричките от 20 години ги пробутват, и все още са по малко от 1% от колите. Що така не ги купуват.

19

Сер.сем ин

преди 3 години

Китай изпревари САЩ и Европа взети заедно. Благодарение на ръководната роля на китайската компартия.

18

Цифровизация

преди 3 години

Компютърът е машина за унищожaване на енергия. Всяка цифрова технология изисква големи количества енергия. Компютърът за да разпознае един образ примерно на кокиче, че тази картинка е на цвете кокиче, с изкуствен интелект и невронни мрежи или друг метод, компютърът се нуждае от милиарди изчислителни операции и от милиони пъти повече енергия отколкото мозъка на 2 годишно дете което за наносекунди с един поглед го разпознава с нищожен разход на енергия.

17

Цифровизация

преди 3 години

1/3 от произведената енергия в света отива за wi fi, работа на компютру, комуникации и мрежи. А западът няма източници на енергия. Само да се обадиш по смартфона да кажеш две думи - и за това отива енергия достатъчна да кипне водата в чайник. Това не става с вятърни перки и соларни панели. Успешни ще бъдат страните които са независими енергийно като Русия и Китай, за другите - Клаус Шваб, инклузивен капитализъм и лейди Лин Форестър де Ротшайлд.

16

Анонимен

преди 3 години

Е, за това пък сега при капитализма в ЕС и НАТО сте първи по смъртост в света и бедни като африканска държава от третия свят.

15

Ким сер сем

преди 3 години

Ако беше БКП още на власт ,щяхме да сме напред като КНР.. пак сме на тякованата страна.

14

Анонимен

преди 3 години

Великобритания не е напуснала Европа, Великобритания отива при САЩ, защото разбра, че тази Европа която беше, вече я няма. Следващата е Германия. А без Германия - няма Европа.

13

Анонимен

преди 3 години

а как са лабораториите за биолог.оръжие..преместихте ги от Ухан.а че затрихте половината свят няма кой да ви накаже освен Тръмп.

12

Анонимен

преди 3 години

Китайският е труден, но българите могат много лесно да научат руски, двата езика са много близки, защото получиш разрешение за работа в Русия членовете на ЕС трябва да полагат изпит по руски и познаване на местната култура, нрави и обичаи. Иначе украинци и от бившите СССР повечето работят в Русия свободно, няколко милиона украинци работят в Русия и броят им постоянно се увеличава заради разрухата в Украйна.