89

Българин

преди 3 години

Добре е, че САЩ ни налагат санкции, така ограничават наместа на Русия и диктатора Путин в вътрешните работи на България.

88

Българин

преди 3 години

И Урсула, и Урсула да наложи санкции, да ги наклепаме и в Брюксел Урсула да им наложи санции!

87

хохохо

преди 3 години

До азНикъде не съм споменавал нито Борисов, нито Радев. Интересно защо завиваш в такава посока без изобщо някой да ги е споменавал ХАХАХА :D

86

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 98 Ехааааа. Ако се въмущаваше така дори за 1/10 от руските кражби и мизерии в България цена нямаше да имаш, но как да стане с тоя каскет с петолъчка в джоба?

85

Българин

преди 3 години

Не е необходимо САЩ да имат доказателства за да налагат санкции, но ние българите сме *** и не можем да го разберем това нещо.

84

Анонимен

преди 3 години

У нас корупцията е начин на живот, но в последните години доби гигантски размери.Преди 20 г. на един министър му казваха Мистър 10%.При ГЕРБ краденето достигна до 50 -70% от всяко начинание, от всяка обществена поръчка. Затова всичко направено от гербаджиите рухва до 6 месеца и се нуждае от ремонт и ново завъртане на краденето.На народът му писна от крадене!

83

АнонимеН

преди 3 години

ФАЩ: И КАКВО КАТО СМЕ НАГЛА ПРЕСТЪПНА ОРГАНИЗАЦИЯ!! КАКВО ЩЕ НИ НАПРАВИТЕ!

82

Исламабад

преди 3 години

Москва и Исламабад подписаха договор за изгражdане на Пакистански поток.

81

Демократ

преди 3 години

Това, че САЩ санкционират без доказателства е демократичен акт защото САЩ са ефективна демокрация, но българите са ***, и не могат да го разберат това нещо.

80

аз

преди 3 години

До хохохоако можеше да вникнеш малко в контекста щеше да ти стане ясно че разБойко ядоса хАмериканските братя и в момента те му го връщат. Забави газовата връзка с Гърция като даде приоритет на "турски поток" и пусна Русия на пазара на ЕС за сметка на американската тръба през Гърция. В момента ФАЩ играят партия с Радев, само че ти си прекалено неинформиран за да разбереш такива неща

79

хъхъхъ

преди 3 години

Санкционираха няколко мафиота, свързани с Русия и контрола й над България и троловете в хор започнаха да реват срещу лошия запад, как трябвало да се махаме от ЕС и НАТО, защото лошият запад правил такива лоши неща като да посочва престъпниците и да ги наказва. СМЕЕЕЕХ!!!!

78

Демократ

преди 3 години

САЩ са най-великата и справедлива страна и сами решават кой да наказват, не са им необходими доказателства от съда на жалките васали.

77

Васал

преди 3 години

А ние васалите ще наложим ли санкции на САЩ за разстрелите на протестиращи и нарушаване на човешките права?

76

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 80 "не е работа на сащ да се месят в нашите вътрешни дела. Как ще санкционираш някой без съд и присъда, те над съда ли са.НИе не сме ли суверенна държава" Неграмотните руски *** продължавате с неадекватните изказвания: САЩ санкционират тези фирми и лица чрез техните взаимодействия с щатската юрисдикция. Те не се месят в работата на България (не навлизат в нейната юрисдикция).

75

Анонимен

преди 3 години

Едно време от Системата се излизаше с краката напред, а сега идват американците и ти казват да се махаш.По добре е.

74

Анонимен

преди 3 години

Ако бях на мястото на Тиквата, вече щях да стягам дисагите за Дубай, защото не се знае Гешев докога ще държи гарда - надали ще стои на борда, докато герберският кораб потъва. Олигархът им вече е санкциониран от САЩ. Намек към Борисов - go home, Pumpkin.

73

Анонимен

преди 3 години

Знаех си аз, че слугата Октай не мисли доброто на България, знаех си, тоя турчин и еврейски слуга ,винаги е работил срещу България и за пари, гласувайте за БСП, ГЕРБ, ДПС!

72

Буци

преди 3 години

До 1Пич, шефа на ДАТО - Илко Желязков е назначен по предложение на ДПС и избран с гласовете на ГЕРП. Това може да се провери с 2 клила в гугъл. "Случаенос, не мисла..." :)

71

САЩ

преди 3 години

Страх и ненавист към Русия.

70

Анонимен

преди 3 години

Не защитавам служебното правителство или президента ,но какво става , веднага след изборите - корупция ,толкова ли сме бързи с "промяната" , а преди това - всичко е чисто , наша Мара - честна??Ами нали Същият Запад , че и САЩ си затваряха очите пред явните грабителства особено след като ни приеха в ЕС ..все се мрънка за някаква давност за кр..а..д..ци..те..късно е либе за китка всъщност не е късно ,просто трябва да се получат присъдите всички грабители ,още от 1944г до днес -Давност - НИКАКВА