272

Македонец от Пловдив

преди 3 години

Те не са македонци ,АЗ съм истински натурален македонец от Филипополис ,а града ми лично е основан от моя пра-пра-пра дедо Филип ,тея как може да се правят на мои братя само им вижте имената Зоран ,Моран ,Любиша, Драган ---от кога сърбето станаха македонци ? Македонци могат и да станат ,ама европейците да не ги викат ,че скоро Лувъра и Айфеловата кула ще се окажат македонски.

271

Анонимен

преди 3 години

Горещи тийнейджъри без *** - ***

270

Анонимен

преди 3 години

никаква стъпка назад. Историята е Българска и НИКАКЪВ компромис

269

Анонимен

преди 3 години

Северномакедонците да не чакат 22-ри юни 2021-ва, ами да чакат чудо. С тяхното чакане - няма как да им помогне нещо друго освен чудо. И пак не е сигурно.

268

Анонимен

преди 3 години

269 Фашистите на 20 век, са сърбите, това доказват: геноцида в Сребреница, Косово, гранатирането на Дубровник, Сараево, Книн...стотиците избити, изнасилени, депортирани, ограбени несърби тях, 200 000.

267

Анонимен

преди 3 години

Макетата "сърбетата" сами си го направиха, да не се сърдят :)) Да си признаят, че почват с Александър и завършват с него, иначе нема прошка от нас :))

266

Анонимен

преди 3 години

280 Православието служи единствено, за имперските интереси на Русия и сепаратистичните такива, на Сърбия.

265

Анонимен

преди 3 години

276 Кой забива нож в умряло куче? Русия е криминална държава, диктатура, която се управлява с указите на един диктатор. Тя е страна под санкции, която може, всеки момент, да бъде изключена от световната платежна система SWIFT. България не забива нож на никого. Добре дошъл е всеки, който има добри намерения.

264

Анонимен

преди 3 години

До Сърбоманс такива братя врагове не ти трябват. Това е като храни куче да те лае. И на сърби и на руснаци сме им дали писменост и култура, а те ни мразят. Едните защото са станали много големи и ги е срам, а другите защото искат са нещо повече от нас, но за нищо не стават.

263

Анонимен

преди 3 години

Българите губят войни по политически причини, не защото са загубили война :)) Те за това Германия ни прие в ЕС, мейби от угризение :)) Нямаме загубена битка на фронта след 1878 г., това ако не е постижение не знам :)) Сърбите са слаби като войници, колкото и да се думкат в гърдите :) Остава само албанците да ги хванат на къс кос и отиват в небитието, да не говорим за нас :))

262

Анонимен

преди 3 години

До СърбоманИма стара поговорка всичко което е лошо за Сърбия е добре за България. За това България призна първа Македония и им каза на сърбите,че ако влезнат в Македония, българската армия ще влезе победоносно за 4ти път в Ниш и нито един сърбин не посмя да влезе в Македония!

261

Анонимен

преди 3 години

280 Православието служи единствено, за имперските интереси на Русия и сепаратистичните такива, на Русия.

260

Анонимен

преди 3 години

276 Кой забива нож в умряло куче? Русия е криминална държава, диктатура, която се управлява с указите на един диктатор. Тя е страна под санкции, която може, всеки момент, да бъде изключена от световната платежна система SFIWT. България не забива нож на никого. Добре дошъл е всеки, който има добри намерения

259

Сърбоман

преди 3 години

Сърбия, Македония и Русия = православни братя!

258

Анонимен

преди 3 години

И какво като Лисабон чака?!България не бърза за никъде! Може да чака и 20 години ,докато узреят тиквите в Скопие,а ако не узреят,ние може да чакаме и 30 години!България е в ЕС ,а Скопие е в чакалнята!

257

Анонимен

преди 3 години

До СърбоманРусия душицо винаги си е гледала инперските интереси от времето на Екатерина Велика. Тази романтична представа за Русия не съществува освен в болните и промити мозъци като твоя.

256

Анонимен

преди 3 години

269 Русия е разчитали на логитгичната помощ, на българското опълчение и население. Стремила се е към проливите, не да освобождава българите. Затова, разпокъсва българските земи на две княжества и работи, срещу Обединението им, което става в 1885, по волята на българския народ, въпреки великите сили. Русия насъсква Сърбия, да нападне България същата година и да я унищожи, като държава. Русия ни намеси и атентата срещу папата. Мерси, за такава помощ.

255

Сърбоман

преди 3 години

Забихте нож в гърба на Русия за втори път в рамките на век. Типично.

254

gio

преди 3 години

с тазии полиитика макетата да си седят и да не излизат от вардарско и да се мислят ако искат и божествена нация.

253

Анонимен

преди 3 години

Огромна обида за българите е, в центъра на София, да стърчи паметник на съветската окупация. Това не е войнишки паметник, под него няма кости на убити войници. Той е пазител на руската доминация над българския народ, на мракобесието на комунизма, който ни донесе Червената армия. Затова, трябва да бъде преместен в музей на комунистическото изкуство". Има достатъчно паметници, на уважение, към загиналите във Войната срещу османското робство. Русия се е стремила към проливите, не за освоцождава бъ