360

СМЕХ....

преди 3 години

Така е винаги при червената комунистическа хунта:СКАНДАЛИ , ФЛАШКИ, ПОДСЛУШВАНИЯ, ИНТРИГИ , ПРОСТОТИИ.....НО НИКОГА НЕЩО ГРАДИВНО И ПОЗИТИВНО ЗА НАРОДА.

359

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов падна от власт защото управляваше нарушавайки всички политически принципи и въпреки огромното търпение и подкрепа която получи от българския народ той упорито се постара да се провали.

358

Свидетел

преди 3 години

Значи тези служби се грижеха единствено за безопасността и комфорта на Цветанов, Борисов, Гешев, Джамбаски, Каракачанов,Ципов,Бориславова, някаква Соколова... другите бяха врагове!

357

Анонимен

преди 3 години

Когато нямаш политическите аргументи, когато нямаш програма, когато не можеш да отчетеш какво си свършил като представител на дадена изборна длъжност, участвайки в изпълнителната власт, ти трябва да очерниш опонента си, за да можеш да търсиш ниска избирателна активност, която е вероятно угодна за тези, които биха могли да завъртят някакви други интереси. Жабока и другите в Блатото

356

Анонимен

преди 3 години

Докато гледате назад все така ще сте. Комунизма свърши преди 30г. Комунистите измрeха. България е в ЕС от 15 години. Демократа Бойко ви управлява от 12 години. Служебното правителство си отива след месец. Какво ДС? Евроатлантика Бойко ви е осигурил демокрация. Израстнаха 2 поколения които не знаят що е комунизъм. Но ония, които ги навиват като играчки и ги пускат и след 200 години ще си кaканижат за някакви комунисти, за някакво дс.

355

Щифан

преди 3 години

А бе не мисля ,че герб ще отпаднат ще вземат милион гласа като се активизират Цецко тва онова ще хванат милиона и 10 от парите най малко стабилна позиция ще бъди.

354

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 337Сърбия по-качествени магистрали? Та нали същите ги строят! Трейс и Актор! Още непусната Димитровград - Ниш с пропадания преди 2 години! За Сицилия и Южна Италия да не говорим. Виж каква локва от масло е под колата ти. Кой и с какви пари ще оправя пътя след теб? Странно, все тех ги подслушват, а само записи с Борисов излизат. И за тях това е нормално. Него да го подслушават??!! А тях не!

353

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБСП! СТАРА МЕЧТА НА БОЙКО!

352

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Няма държава управлявана от военни да е прокопсала

351

Анонимен

преди 3 години

Правителството на Янев не е направило нищо до момента за икономиката на страната. Преди беше в пъти по добре, а от известно време в България се живее много по зле.Вчера пазарувах в магазина и виждам колко са се вдигнали цените на стоките.Според мен големите верига са започнали да отчитат *** Румен Радев отчисления. Според мен новото правителство рекетира бизнеса.

350

Анонимен

преди 3 години

Който връща социализма, връща и социалистите!

349

Анонимен

преди 3 години

Рови в когата този, който го мързи да работи. И такива ли търтеи да храня?

348

Анонимен

преди 3 години

До 4epaА ТАКА НАРЕЧЕНИЯ БИВШ ПРЕМИЕР ИЗЛЪГА ЧЕ НЯМА ПОДСЛУШВАНИЯ

347

Анонимен

преди 3 години

Бойко не е демократичен а безпринципен и лъжец

346

истината

преди 3 години

Аз друго се чудя, тези дето плачат, че са ги подслушвали нямат един запис в публичното пространство изтекъл.Някой да е чувал Мая Манолова, Корнелия Нинова, Слави Трифонов, Татяна Дончева, Христо Иванов ...Аз единствените записи от години които са доказателство и кой се подслушва е от премиера на България.То не бяха записи от тоалетни, от кабинети с Дончев, дето обсъждат каква е кърджалийската им съпартийка и какво ли не.С две думи тези дето подслушват, викат и плачат, че са подслушвани

345

Анонимен

преди 3 години

До ДО 376ПРАВ СИ, БОРИСОВ ПРАВИ ДОБРО САМО НА КОМУНИСТИТЕ

344

Скаларни технологии

преди 3 години

ГЕСТАПО на Адолф Хитлер завижда на ГЕРБ

343

до 392

преди 3 години

Путин избра президента на САЩ в предния мандат, та за една България ли няма да се намеси където Черно море му е супер важно?

342

4epa

преди 3 години

ТАКА НАРЕ4ЕНИЯ СЛ. ПРЕМИЕР КАЗА- 4Е ПОДСЛУШВАНЕ Е ИМАЛО И ТОВА ГО НАУ4ИЛ ОТ МЕДИИТЕ !!!!!!!!!!!

341

за 392

преди 3 години

До АнонименМНОГО ТОЧНО КАЗАНО!