55

До анонимен 1.

преди 3 години

Не се заяждам - но какво чак толкова интересно са си говорили , чак да ги ""подслушват"".....странна работа :( :(

54

Анонимен

преди 3 години

До Пак по опорката? Напротив, доказа се, че това е изпълнение на БСП, къщо както беше фейк нагласения компромат с "чекмеджетата". Не се притеснявайте, умните хора вее вземат мерки да не се налага да ви понасят НИКОГА ПОВЕЧЕ. Останалите се изяждайте едни други.

53

MaйMyнaтa

преди 3 години

Във световен мащаб , имаме като баланс Русия и САЩ!!! Във България беше същото, Борисов и Радев. Иэвод, е светот е наред но болгаринот нет

52

Виждам

преди 3 години

... че тук доста комунистически слуги са готови да празнуват навеждането на България на Русия в следствие на дръжавния преврат на Фигуранта. За останалите е време да се изнасяме, защото в държавата с такива некадърници и неграмотници познайте кой ще трябва да работи.

51

Пак по опорката?

преди 3 години

До Анонимен 54: Т.н. "Афера Костинброд" съвсем не е фейк и Мая Манолова (не коментирам п'росташките ти епитети) никога не се е извинявала за нея. Имаше бали с отпечатани бюлетини, за които нямаше обяснение. Но за това е писано много.

50

Анонимен

преди 3 години

Този на снимката кой беше?

49

Анонимен

преди 3 години

Боко Тиквата се бана у морето

48

Анонимен

преди 3 години

Групировката на Баце, лапнала 10 милиарда за десет години.Как стават тези неща и кои ще връщат лапнатото от ГЕРБ?Чини ми се че българския данъкоплатец ще плаща мастрафа на мафията управлявала държавата над десет години.

47

Анонимен

преди 3 години

45 Аферата "Костинброд"е фейк, както и "чекмеждетата". Мая черепова галева, вече се извини за нея. Зарони едри сълзи пред Борисов, ГЕРБ да я подкрепят за омбудсман и да назначи зетя и дъщерята на апетитни места.Пъленбоклук, който няма срам и малко благодарност.

46

Радев

преди 3 години

Аз съм назначил това правителство и то ще изпълнява всичко , което му наредя.

45

Кой ни продаде

преди 3 години

То вече в ООН Женева, Съда в Люксембург и Европейската Комисия и Парламент разбраха, само българите не разбраха, че ги следят и наблюдават електронно !

44

Анонимен

преди 3 години

41 Пази си нервите, защото с тази празна глава и бяс, си за никъде. В конституцията пише, че служебното правителство подготвя честни избори. То не може, да взима решения, които изискват одобрението на парламента, тъй като той е разпуснат, не може, да взема решения от стратегическа важност и национален интерес...Тези тук никой не ги е избирал, след изборите, вън.

43

всичко

преди 3 години

всичко на тия им е "костинброд" - и рекетирани бизнесмени , и подслушвания, и заемите които са давали на пеевски , и шкафчетата. Истината е ,че ГЕРБ са яко гнuлu.

42

MaйMyнaтa

преди 3 години

Според коментарите, тоя народ е свикнал да миэерува. То эа 500 години тренировка, вече може да освои сичкуту миэерия

41

Анонимен

преди 3 години

Всичко трябва да се знае и следи, особено лицата които рабтят за руското джудже.

40

Дончо лепенката

преди 3 години

Ти мани политиците ами масово са гледали голи жени за да онанират, предоставяли са СРС-та и на Организирани Престъпни Групи за да тормозят неудобни на Борисов !Тия са за военна прокуратура!

39

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВ публикацията се твърди, че тази афера прилича на оная в Костинброд. Аферата беше разкрита от Бареков и Мая Манолова. Тогавашният гл.прокурор не беше на страната на ББ - обратно, той се надсмиваше над него.Прочетете тогавашните медии и ще видите, че ББ и ЦвЦв станаха за смях. В сегашната главно действщо лице е премиерът, вторият е бил вътрешният министър или гл.секретар.Това подслушване не е минало без знанието на гл.прокурор.Ако следващият кабинет е антиГЕРБ нещата ще лъснат/следва

38

Анонимен

преди 3 години

До Президентът В член 99 от Конституцията на Република България не пише нищо такова. Или ти си чел някоя версия подготвена от господарите ти в Москва?

37

Аполитичен

преди 3 години

Не се интересувам от политика, не гласувам, но това така наречено " правителство" е явен признак за амбициите на БЕЗПОЛЕЗНОТО парвеню радефофоф да узурпира властта. С тези скандали , обвинения , уволнения и т.н., без реални доказателства ,*** се опитват да ни върнат в тъмните времена, когато купувахме мляко с купони за децата си. Юли ГЕРБ имат моят глас.

36

Анонимен

преди 3 години

Бате Бойко си го заслужава.Те си го издигнаха,те ще си го свалят.Поне си е поживял и пое..л.Всяко нещо си има и край.Сега да опита да отърве кожата.Той има пара ще се откупи.