30

Кеф ми е

преди 3 години

как ГЕРБ-ерите ГАЗ ПИКАЯТ начело с техният Господ-Бог,Идол,Патрон,Месия,Светец,Покровител и Спасител - Другарят Бойко Методиев Борисов!?!Свършиха ли авантите,муфтите,рушветите,аферите,далаверите???Особенно тия от администрацията - съпругите,синовете и дъщерите,зетьовете и снахите,любовниците,цялата фамилия или рода,наредени на държавната хранилка и поилка?!?Няма незаменими хора, рано или късно,всяко начало си има и край,всеки друг да бъде,никога повече ТОЙ!!!

29

Анонимен

преди 3 години

до 33: Е как да не му благодари като работим всички за техния просперитет. Внасяме им ***, изнасяме всичко по-качествено. А парите от евро фондовете им ги връщаме почти всички, как да не е благодарна бе??? Даже едно парче торта трябва да му даде

28

Анонимен

преди 3 години

Чао, Радев!Чакам с нетърпение есента, когато ще бъдеш изметен от президенството.

27

8313

преди 3 години

Всички коментатори трябва да се съобразяват с факта, че Меркел благодари на Борисов за сътрудничеството. При предишните сдавания на властта няваше такова нещо. Това означава, че тя се сбогува с вожда на ГЕРБ. ГЕРБ е създадена като вождистка организация заради нейния водач. Невъзможно е да очакваме промяна към демократизиране, защото от редовите членове до ръководния актив имат тоталитарна нагласа и са годни да слушат, без да мислят. А е потребно критично мислене, лична позиция и смелост.

26

Анонимен

преди 3 години

Радев дължи отговори за ръста на престъпността само за 24ч - престрелки, насилие и зверски убийства на жени! Защо се получава това нещо ? Има ли отговори той или някой от коалицията му ИТН или ДБ?Докога ще се крият ? КАКВА е причината???

25

Анонимен

преди 3 години

С НОВ ПРОФИЛ ВЪВ ФЕЙСБУК!

24

Анонимен

преди 3 години

АКО НА бюлетината ми на изборите няма номера на избраната от мен партия ,ще я скъсам публично.С ТАЙНИ МЕНТЕТА--- НЕ ГЛАСУВАМ!

23

Анонимен

преди 3 години

Приключи с Борисов и няма кой да му дрънка глупости! А иначе Борисов си беше голям дразнител за всички!

22

Вече

преди 3 години

Съм спокоен!Радев каза,че ако той управлява няма да се краде!Ключарите,останаха без работа!

21

Анонимен

преди 3 години

Всички медии в БГ са Герберски! За това сме на 111 место,по свобода на словото!

20

Анонимен

преди 3 години

до 23: Много интересно, защото редиците на герб са пълни с комунисти и деца на комунисти

19

Анонимен

преди 3 години

Това праеителстео ни връща 30 години назад с децата на комунистическата номенклатура.

18

Румен

преди 3 години

До12. Така, така и аз разбрах , че пътят ни е НАТО и ЕС с ? . А беше 1992г. А тия главанаци СЕГА махнаха юмрука. И разбраха , че да си РОБ на БОЛШЕВИЗМА е изгубена кауза.

17

Анонимен

преди 3 години

С машините много по-лесно се фалшифицира.Не случайно Фигуранта толкова натискаше за машини.За да набута Слафчу в новото НС с поне 80%вот.За това беше и изработен новият Изборен закон по нощите.Никъде в ЕС не се гласува с машини.

16

Анонимен

преди 3 години

Честит Рамазан господин президент преди малко една дама честити празника във феисбук БСП Люлин цитирам дословно както видях вие сте пълен срам за пореден път

15

Анонимен

преди 3 години

Що ве Радев ? :)) На мен ми харесва символа с вдигнатия юмрук :))

14

Анонимен

преди 3 години

Може да се окаже и 0 процента, че има ГЕРБ с венецуелските машини е много вероятно

13

к1

преди 3 години

Ей, тая Христова не се спря да рони крокодилски сълзи за ГЕРБ. Христова ГЕРБ наистина имат потенциал не да са първи а нулеви ( все пак нула е по напред от едно).

12

dodger

преди 3 години

аз ако съм военен и в офиса ми нахълта *** каскет с въоръжени нинджи, то и аз ще размахвам юмруци после. Президента го е избрал народа, каскета никой не го е избирал

11

СМЕХ....

преди 3 години

...И кво сега ?ФИГУРАНТА сега на ХРИСТОС ли ще се прави до изборите..?!.