364

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен430 За съжаление, ще се доберат до квалифицирана информация и после, ще е трудно, да ги разобличаваме, ка я предават на Москва.

363

Анонимен

преди 3 години

Военни, ДС, това ли избраха българските избиратели? Постарали са се с цивитата си, но всички са руски слуги, или тепхни синчета. Сега всеки, който има пари, може да учи в Харвард. Въпросът е, за кого работи, след това.

362

pege

преди 3 години

Другарката Балтова е като дялан камък от всичко разбира - характерно за членовете на БКП

361

Анонимен

преди 3 години

426 Само ти, антигербкоалицията, платена от Божков, руския човек Радев, сте сигурни в това.

360

Анонимен

преди 3 години

423 Изборът на Борисов се оказа успешен. Най-много усвоени средства по европейските програми от фондовете, справяне с пандемията, помощ на бизнеса. Поздравления за европейското председателство, вкарване на страната в чакалнята за еврозоната, в банковия съюз, строеж на национално стратегически обекти...Каога ще го настигнат руските слуги? Кой ще инвестира в страна, в която се перат руски и мръсни пхари на червената олигархия?

359

Анонимен

преди 3 години

Аз съм сигурен,че хората от служебното правителство са про-България,про-европейци и про-НАТО , в сравнение с хората от ГЕРБ и ВМРО които са хора на Путин и на олигархията.

358

Сланина и Зурла

преди 3 години

Ааташе по отбраната в Посолството на Република България във Вашингтон, САЩ.-по насетне няма кво да чета

357

Анонимен

преди 3 години

422 Грешиш, курсовете им в натовски и европейски школи, са само параван, зад който се крият жалки руски слуги. Янев е автор на скандала с Грипен-ите, с лоша атестация в САЩ, понижен като директор на военно училище. Сега Радев го реабилитира, а в Москва му ръкопляскат.

356

мак

преди 3 години

До Анонимен418. На мен повечето от тези хора не са познати, но това не означава, че всеки е маскара. Това реши Радев, защото избора е негов. Преди решаваше т.лупа, да не би неговият титаничен мозък избра по-кадърни и по-умни? Не сте ли се нагледали през годините, колко са интелигентни, честни, можещи, най-най?

355

Анонимен

преди 3 години

Надявам се хората от служебното правителство да имат възможност да направят необходимите разследвания и да вкарат хората на ГЕРБ и ВМРО в затвора. На времето ВМРО влезна в парламента като основната им пропаганда беше омразата към ГЕРБ ,Бойко,ЕС и НАТО и след това станаха коалиционни партньори на ГЕРБ и до вчера бяха в коалиция.Как става това ? С пари разбира се. Яко са крали от европейските пари и сега проповядват ,че ЕС и НАТО са важни. Шпиони на Путин.

354

Анонимен

преди 3 години

Важно е че избраните хора са про-ЕС и про - НАТО,а не като предните слуги на олигархията и на ПУТИН.ГЕРБ и ВМРО вкараха в ЕС олигархията и Путин.

353

Анонимен

преди 3 години

Никога повече ГЕРП.

352

до 416

преди 3 години

ами да военен, предния като беше пожарникар що не мрънка. Пък и 30 години не военни видяхме до къде ни докараха. А за Пиночет помисли от кого спаси Чили от комунистите. Да не говорим че икономическия растеж на тази държава започва точно от него и Чили сега е една сериозна икономика .А и най малкото новия премиер поне знае повече от Конгратулейшънс.

351

IQ 3.14

преди 3 години

имаме си правителство от класата на "за бога братя не купувайте". да се каже че не съм очарован е много слабо. сега ше падне подписване на празни листове и префръгане на едни фондове... ше чекате фестивали, ремонти и трансгранично ;)

350

Анонимен

преди 3 години

Военен??? Кое негово качество да отличим? То и Пиночет,и Франко или гръцките генерали от 1974,бяха все отлични военни?А завършиха като хунти..

349

америка1332002

преди 3 години

този член кореспондент има 3 публикации в scopus and science. с такива постижения на запад не можеш и доцент да станеш

348

IQ 3.14

преди 3 години

тва колко точно се различава от правителството на Виденов?

347

Анонимен

преди 3 години

Корупция и чужди интереси, бележат това правителство, честито.

346

Анонимен

преди 3 години

Стефан Янев, който пробта Грипен-ите на първо място и сътвори скандала с поръчката за изтребители за БА? Дали е било безплатно, дори съмнение за корупция и обслужване на чужди интереси, трябва да спре Радев, да го назначи на такъв пост. Но, как да спре, като и той е вътре.

345

Как е ..

преди 3 години

... българи, радвате ли се, че военен ви управлява, радвате ли се?Браво на вас, хубаво е, че искате да мизерствате. Всички балъчета са така, браво на вас!