153

Пройко

преди 3 години

Борисов съжалява,че не можа да открадне всички парихахаххахахах

152

Анонимен

преди 3 години

Ще гласувам за - герб ако испратят и на мен някоя племеитка за - 5 бонаМогат да ми ги дадьт и на рака ас ще си намеря сам

151

бай ганю

преди 3 години

днес бай ставри потвърди че има свободни места и хубава храна за дълго резервирали посетители

150

хм!

преди 3 години

До Никк - Най накрая облекчение - оставка на това некомпетентно, корумпирано и нагло правителство и партияНито е първата оставка, нито ще бъде последната!

149

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - Кои бяха тия ГЕРБ????Не питай излишно! Ще ги видиш в парламента след изборите!

148

1

преди 3 години

Така отчаяно,гледаше ,др.Тодор Живков,на 10.11.1989г.но няма как др.борисов,този ден би трябвало,да го очакваш,сега на ход е Прокурор Кьовеши,при нея проверките ,не завършват,като проверките на приятеля ти с каскет,ще ти цитирам,"При извършената проверка,не се установиха,данни за престъпление",край на цитата.

147

Анонимен

преди 3 години

Тръгвай с обходния лист да сдаваш - ключовете от джипката, телефона, компютъра (извинявай, без компютъра - ти не можеш да работиш с такъв уред ) ! Има ново правителство !

146

Не бой се боко

преди 3 години

Не бой се Боко ,който нож вади-от нож умира ! Кво ти пука? Боко,само да ти кажем,че ти не можеш да заобиколиш законите на живота! Квото посееш,това ще пожънеш ,неизбежно е,Бог го е казал! Така че,вместо да обикаляш с жипката и целуваш ръце на попове,незнайно какво правещи,се покай пред Бога и се моли да ти прости ,защото си грешник като всички,но може би по-голям ! Жив и здрав да си тулупе,ама се махни вече!

145

1

преди 3 години

До Ралица,ти герберите,за хора ли ги имаш,или за прости,както казваше,твоя любим бойко,а истинските хора ще ги видиш на 11.07.2021г.И запомни моя коментар,по-вече от 25 дупетата няма да имат от ,герб-комунисти.

144

Си Дзинпин

преди 3 години

Борисов,чакам те на един Китайски стадион(ама няма да играеме футбол).

143

Анонимен

преди 3 години

Кои бяха тия ГЕРБ????

142

van horn

преди 3 години

Виждам един болен мозък,самохвалко и страх който извира от видът на това недоразумение ,което ни коства загубени 12 години от живота на много хора в нашата родина.Но е хубаво да му кажем СБОГОМ ГЕРБ!!

141

Анонимен

преди 3 години

Борисов?Кой беше тоя Борисов?????

140

Ралица

преди 3 години

Борисов, не се огъвайте пред мафивта и олигарсите, хората сме с вас!

139

Никк

преди 3 години

Най накрая облекчение - оставка на това некомпетентно, корумпирано и нагло правителство и партияМутри, сбогом!

138

Ама

преди 3 години

До КапиталистИскате да работите, както при социализма! Само да се водите на работа!

137

Анонимен

преди 3 години

,,Волът рие, но на главата му пада,,Ще има възмездие на съдбата което постига злия ,недостойния алчния ,долния човек.От 14 години хора на герб тровят живота на другите и нямат спиране да изпитват приятни емоции от отрицателни постъпки.Голям шум вдигат около себе си като празната бъчва от една басня именно тези, които не вършат нищо полезно!

136

Пари

преди 3 години

Абе *** ти само за пари говориш.други думи в речника български нямаш ли.за теб в главата ти са само пари пари и кюлчета.къде е народа български???.

135

Анонимен

преди 3 години

Мутри сбогом, няма вече джипове, лайфове ...

134

Анонимен

преди 3 години

Шиши и боце два месеца няма да усвояват