30

Чудно ми е защо

преди 3 години

толкова се напъвате. Македония е необходима на ЕС и то спешно. И ще си я вкарат. Всичко друго е балкански джумбуш без никакво значение за Брюксел.

29

Хахаха

преди 3 години

Заев,Заев албанците ще те отстрелят като полско зайче и ще се чудиш в коя дупка да се навреш.В българска няма да е.

28

Андреа Селесте

преди 3 години

Много български момчета погребахме заради тия неблагодарници, а сега ни се правят на играчи. Няма да забравим имената на тези войничета, на които майките плакаха до гроб. Ние имаме имена и дати, а какво имат македонците?

27

sofeto

преди 3 години

Не е далеч времето когато ще пресичаме българо-албанската граница!

26

Истината

преди 3 години

Тъпите макета с наглостта си направиха България съюзник на Албания, а те ще спечелят.

25

Лили Иванов

преди 3 години

Представете си тези ,като отидат на някоя важна международна среща и кажат ние сме Македонци и хората инстинктивно,ще се респектират от името на великите древни завоеватели и после влизат нашите и казват ми ние пък сме българи и хората ,пак инстинктивно се стряскат,защото ни асоциират с медните братчеди.

24

Истината

преди 3 години

Да се сетят как бабите им като чуеха български песни и търчаха с баниците и букети да посрещат българските войски

23

Анонимен

преди 3 години

Стойте си в миманса,докато ви дойде акъла в главата!

22

Честито Албания

преди 3 години

Да дадем ръка за поздрав и приятелство на нашите нови съседи-Велика Албания.С тях ще се разберем.Както Крим стана руски, така и РСМ ще стане албанска, докато тези пикльов**ци си измислят история и се правят на велики.

21

Анонимен

преди 3 години

Северномакедонски шебек,опс,заек.

20

Анонимен

преди 3 години

Мъкедонците кръв немат и още повече злобеят срещу НАС защото ЕК има намерение в преговорният процес,да отдели Албания от тях и вероятността да започнат някога преговори с мъкедоните намалява драстично.

19

Анонимен

преди 3 години

Както казват албанците за жителите на географската област Македония- господ ги направи българи,а Тито ги направи македонци!И другия албански виц:какво става като изкъпеш хубаво един македонец, македонеца ставал чист българин!Само изродените българи в тази област се наричат тито-македонци!Но скоро ще разберат истината, защото истината рано,или късно побеждава!Сега е времето България да помогне на тези изгубени души да разберат истината.

18

4epa

преди 3 години

ДА СТОЯТ С РУСИЯ И СЪРБИЯ- И ДА СИ ПАЗЯТ ЕДИТ4НОСТА !!!!!!!!!!!!! НЯМА К в Г И ДУШАТА В РАЯ !!!!!!!!!!

17

Анонимен

преди 3 години

Албанците държат ключът към решаването на този проблем. Албанците трябва да кажат на макетата да признаят, че са българи, иначе ще създадат Велика Албания. Албанците са панацеята,и в Гърция има много албанци, които са мачкани от нацистите гърци. Трябва да подкрепим Албания.

16

Saki

преди 3 години

Тези шме*кери както и народецът им,много добре усещат,че извън Балканите,останалия свят не е много запознат с тукашната география и история и поради това ще ги припознае за наследници на древните македони,което ще им носи много авторитет и престиж по света, на тези измамници.Затова не искат да имат нищо общо с нас и ни мразят,защото им разобличаваме лъжата.Ако кажат на един обикновен австралиец или канадец,че са истинските македонци,те ще им повярват удивлени.

15

Анонимен

преди 3 години

И правилно постъпва Заев-30 години след събитията от 1989г. България се управлява от Руски слуги, и плащаме МИЛИАРДИ ДАНЪК ПРОСИЯ.Путинова Русия не иска Македония в ЕС, а българските майцепродавници им съдействат.Например Тиквата и пРезидента....

14

Анонимен

преди 3 години

Да се оплакват в Кремъл защо им създадоха такава идентичност и език. При нас номера не минва.

13

Любен Пандев

преди 3 години

Титомакедонистите променят българската и чужди истории а пискат, че България променяла тяхната. Същото което сърбите и руснаците правят. Всичките са от един дол дренки. Да си стоят в кошарата!

12

aa1830

преди 3 години

Заев, ако имахте достойнство и идентичност, нямаше да смениш името на държавата си. Толкова сте елементарни в аргументите си. И т.к. нямате идентичност, искате да я присвоите от нас.

11

Анонимен

преди 3 години

Бугарите са фашисти днес ти победихме