39

истина

преди 3 години

Митева седна на председателския стол, въпреки че мястото и трябваше да е срещу този стол. Тя е огледален образ на чалгажиите Тошку и Славчу. ИТН влезе в парламента с нагли лъжи и дано това да им е за последен път. След като повредиха с чалга и голотия две поколения, направиха опит да повредят и държавата. Не им се получи. Чалгата и ИТН трябва да се заличат.

38

ЧЕРЕПНИТЕ ЧАЛГАРИ

преди 3 години

ЧАЛГАПАРТИЯТА НА ЧАЛГА.ДИОТА НАПРАВИХА ОПИТ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ПРЕВРАТ ФИНАНСИРАН С МИЛИАРДИТЕ НА ЧЕРЕПА ДА ОВЛАДЕЯТ ДЪРЖАВАТА- ЦИРКЪТ СЪТВОРЕН ОТ ОЛИГАРХИЯТА ПРОДЪЛЖАВА

37

Анонимен

преди 3 години

До Варварите..Много добре суфлираш на вашата лидерка Корнела.. щях да го напиша с У, ако днес.бг не цензурираше всичко.Времето на БСП безвъзвратно отминава, тя го вижда. Затова и възропта срещу "новите варвари".Старата варварка страх я тресе. Престола се клати. Затова ще се държи за Буци до последно.Следващия парламент ще е коалиция на ГЕРБ-БСП.

36

Адио Рио

преди 3 години

В цялата тая простотия можеше да имаме още-Р.Овч.,Човека без ден трудов стаж-серГЕЙ, Болен Сидеров,Тескере войвода...Така че-можеше и по-зле да е и сме благодарни,че тия колорити изкараха само 2 месеца! А тая -ще я забравим възможно,щото няма и с какво да я запомним!

35

ДИАЛОГ!

преди 3 години

"Голямата работа в този парламент, че се опитахме да водим диалог помежду си." В този диалог никъде не се споменаха намеренията на путинистките партии в парламента за поетия от България евро-атлантически път на развитие нито за отношението на новото мнозинство към ЕС, НАТО и Белия дом, защото протестърите не са само против Бойко Борисов, но те са против ЕС и НАТО. Метежниците се лъжат, че ние европейските българи и ЕС ще стоим със скръстени ръце, докато те ни водят в Евразия.

34

Анонимен

преди 3 години

Направихте това, че отвратихте нормалните хора от гласуване въобще за когото и да е! Аз лично няма да гласувам за никой, даже и да искат да ми плащат за това. Толкова съм разочарован и не виждам смисъл.

33

Анонимен

преди 3 години

Тази що е облякла килима?

32

Пази Боже сляпо да ?

преди 3 години

Това са те-новоизлюпените политици! Сложили я да седне там на готово и тая вече интервюта дава,снимат я по тилинизиътъ и вече- забрави кога се напишкваше в гащите..Аман от *** па-тки! Имаме един такъв велик разказ,който трябва да се раздава на всеки един ***, който влезе в Парламента-Пази Боже сляпо да прогледа!

31

Майора

преди 3 години

Този парламент не изпълни най важното-формиране на правителство. А колкото до машинното гласуване, мен ме е срам че ме приравняват с изостаналите държави, защото в Европа няма такова!Да не говорим за срамните сцени от парламента и неистовото желание всички срещу ГЕРБ!

30

Демократ

преди 3 години

Тошко премиер

29

Анонимен

преди 3 години

Е наистина има такъв народ, щом тази жена е председател на Народното събрание. Дъното беше подминато, под него сме.

28

Анонимен

преди 3 години

Жена Яхнала Метлата

27

Анонимен

преди 3 години

За Слави не говорим човека е взел дал и Край

26

?!?

преди 3 години

Радвам се, че опитахте в другия по - добре нищо не правете.

25

Варварите ...

преди 3 години

... така си представят воденето на диалог: с монолози, махленско поведение, отнемане на думата, политически репресии и слугуване на задкулисието.

24

Анонимен

преди 3 години

иСКАМЕ последователна политика в БългариДо сега карахме по Магистралат не може на Ива и Тошко да им кефне и да свият по някой селски Път

23

Анонимен

преди 3 години

45-ото НС ще бъде закрито с концерт на Слави и куку бенд и балет на Мая-данс!

22

Анонимен

преди 3 години

В следващия парламент ИТН ще са с 130 депутата!!България гласува за Слави!!

21

Анонимен

преди 3 години

За машинното гласуване тя заяви, че тайната на вота е абсолютно честна и гарантирана. , категорична е Митева....Като програмист със 12г. опит мога да кажа съвсем кратко -ХА ХА ХААдминистраторски права и само един човек с достатъчни познания може да направи чудеса с машините за гласуване. Няма нужда да купуваш гласове, няма нужда да печаташ фалшиви бюлетини, няма нужда да даваш пари на Сулю и Пулю. Който има достъп до машините, той определя коя партия ще спечели.За изненада на балъъъците....

20

Видев

преди 3 години

Шоу парти Излезе на Полтическата сцена Пародийно име ""НАМА ТАКАВА ДЪРЖАВА''и сега политиката им е ПАРОДИЯ