119

Анонимен

преди 3 години

До 136Не съм ходил отдавна в Балчик, въпреки че ми е близко (Варна), имам хубави спомени от там, просто така ми казаха познати, дано да е временно :)) Албена винаги е бил най-спокойния и най-приятния курорт на северното Черноморие, не ме учудва че било спокойно там :)) Поне се надявам Албена да не е съсипят както направиха с други места, може и вече да са я съсипали тъй като не съм ходил там мейби 4-5 години :))

118

Анонимен

преди 3 години

"Ако имахме голям самолет щяхме даси ги караме от Япония и Корея"----------------------Щом нямаш, купи си. И пари ли нямаш. МухоБойко похарчи парите ти за несъществуващи летящи таралясници, на които даже чертежите още не са начертани. Русия ли ни е виновна?

117

Анонимен

преди 3 години

До 157Какво не ми се разбра бе Клоун. Нали мразиш бетона ? Питах къде спиш вечер ? Умствено изостанал ли си ? Да ти обясня... от какъв материал е направен дома ти пуяк :))Къде по света в големи курорти няма хотели ? Я посочи такова място ... там къде спит 1 милион турсти на земята ли?

116

Анонимен

преди 3 години

... от бранша се опасяват, че след отварянето на Гърция на 15 май голяма част от нашенците ще се насочат към южната ни съседка...Риторичен въпрос!Вие от бранша, зададохте ли си въпроса ЗАЩО, след като там е лошо каменист плаж, високи цени и.т.н., защо нашенци се насочват към южната съседка?Ако бяхте умни а не мутрохотелиери, можехте да копирате гръцката система и да се радвате на туристи и пари! Ако бяхте и интелигентни щяхте да подобрите гръцката система и всичко щеше да бъде фраш!

115

Извод

преди 3 години

Само знам, че миналата година повечето вили и къщи бяха пълни заради по-ниските цени. Летният сезон не е пред гибел, просто повечето от хотелите са.

114

Анонимен

преди 3 години

До 150Да ще подкрепя тях. До колкото виждам ти нищо не си построил, че да подкрепя тебе.Интересно всички мразячи на бетона ... вие къде спите вечер :) Къде спите в гръцките села ? .... а сетих се цялата зима и лято сте на палатки . ... КлоуниОтвори си Интернета да видиш в Испания дали няма хотели ;))

113

ХАХА

преди 3 години

Чакайте бе то тука да не са ви Хаваите с вечно лято че направихте цялото Черноморие в бетон и хотели!За лято от 3 месеца искате да напълните джобовете си все едно за цяла година!Как е,ще има ли чадър с газирана вода за 50 кинта,а?Хах!

112

Анонимен

преди 3 години

Аз също не бях виждал толкова коли и Българи на традиционните места за туристи от Европа. Беше супер яко. България от едно време само с Българи. Това лято пак сме там! Златни пясъци рядко,ще го виждаме свободно за нас. Успех на всички. Аз лично отново ,ще подкрепя моята си държава.

111

Анонимен

преди 3 години

Предната година слушахме същите апокалипсиси и същите бълвочи от форумите утайкиии. А самото лято беше супер. Плажовете бяха препълнени от Българи. Спомням си на Златни пясъци и Албена имаше задръствания всеки уикенд . Тука масово пишат хора, които не излизат от дупките си :))) Очакваме и това лято шопите и майните отново да си правим купона.

110

Анонимен

преди 3 години

Чак гибел- съмнявам се. М/у другото цените не са по-ниски от преди епидемията, даже са по-високи. Може ли да искат за хотел в Обзор 4000 лв за 8 нощувки? Пак е ден - фодина храни политиката, така че много да не се мрънка.

109

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Ако се махнат изискванията за вакса и тестове за корона сезонът ще бъде успешен без никакво съмнение... Ставаме свидетели на това как смрадливия труп на нощ съсипва икономиката...

108

Франко

преди 3 години

Хахахаха те си мислиха, че морето е до колене... нищо не ме кара да се чувствам по-добре от фалита на повечето "почтени" бизнесмени по морето. Преди години никой н го интересуваше за българския турист, а сега разчитали на него хахаха късно е либе за китка! Аз поне не познавам човек, който да ходи на мутроморието.

107

Анонимен

преди 3 години

Ако имахме голям самолет щяхме даси ги караме от Япония и Корея. За тях тука е екзотика + няма да са по плажовете ,а щяха да са на културен туризъм ама...

106

Някой заработва

преди 3 години

Някой заработва от рано, рекламирайки т.нар. Исторически Парк или село Неофит Рилски.

105

до 108

преди 3 години

Беше си по време на пандемия и действително нямаше навалици , дори на Албена беше спокийно, но защо казваш че е изоставен Балчик ? Всъщност са направили ремонт нс главната , аз бях там за пръв път и не знам колко стар е ремонта , но центъра изглежда наистина много добре. Същото лято пътувах и до Тасос , там нещата не са много по-различни,страдат от липса на турсисти , сприятелих се с един млад грък ,който има ресторант и хотелче , които се предават през поколениятя, разказа ми ,че е на ръба.

104

Винаги

преди 3 години

Обикновеният човек го отнася! Дали бг работникът или искащите да летуват в братска България. Така е било и ще бъде.

103

Jjj

преди 3 години

Дай Боже да фалират. Сърдечно им го пожелавам

102

Мнение

преди 3 години

Бойко ще се помни.За мен лично той също е урок.Урок който ми показа колко е важно образованието и възпитанието за един човек и колко е важно, какви хора избираме да ни управляват.

101

Алтав гербер

преди 3 години

Бутайте всички хотели и да отивах за насип под магистрала Черно море.

100

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 124КАК ЩЕ Е ДОБРЕ, ЩОМ ГЕРБ УПРАВЛЯВА?