68

Анонимен

преди 3 години

До СметалотоНормално е за хората като вас, които живеят в паралелна реалност, да "не им се връзват" нещата, когато се сблъскат с реалността.

67

Сметалото

преди 3 години

Това с глада малко не ми се връзва. Северна Корея е в топ 10 на световните износители на плодове. Дори да пострадал износа, по скоро биха имали колосални излишъци. А пък това за "липсата на домове" е смехотворно.

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 72Ако това те успокоява, и икономическото гуру Гечев така правеше сметките на БСП, затова ни докараха до просешка тояга при тяхното управление.:)))))))

65

Анонимен

преди 3 години

До АнонименОт това че се отказахме от Южен поток по заповед на господарите от САЩ до сега сме загубили около 7 милиарда евро. Като добавиш и рекета който плащаме на САЩ за остарели машини, и скъпият ток който плащаме на САЩ - досега сме загуба 15-20 милиарда. С тези пари можеше много да се направи за доброто на българина.

64

Анонимен

преди 3 години

хахаха,като ви чеда коментарите американофечтета вие сте по болни и от русофилите,всичките сте много зле с главите

63

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 68"Проблемите на С.Корея с глада, продоволствията и лекарствата са международните санкции които им наложиха Щатите!"Какъв глад, какви проблеми, там не беше ли всичко рай?Да не би да забравихте опорките?

62

Пристанище Бургас

преди 3 години

Чакаме танкерите с евтината шистова газ от САЩ!

61

Анонимен

преди 3 години

Глад, липса на лекарства и пари - Северна Корея е в сериозна криза-------------Проблемите на С.Корея с глада, продоволствията и лекарствата са международните санкции които им наложиха Щатите!

60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 65А русофилите не са слагачи: те направо са л-чи: хем нищо не им дават, хем и плащат двойно по-скъпа руска газ.

59

Анонимен

преди 3 години

доколкотоэси спомням до преди няколко месеца по информация на същите източници кимчо беше умрял три или четри пъти

58

Анонимен

преди 3 години

Българите са слагачи. България дори не направи и най-малкия опит да се договорят с режима в Брюксел и да поискат примерно договор за безвъзмездна годишна субсидия от ЕС от 300-400 милион евро годишно докато потече евтината алтернативна американска газ, не! спряха Южен Поток ей така за нищо - дълбоко наведени с ратворени бузки и обилно намазани с вазелин, или както сега евро-гейовете изпозват "лубрикант".

57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 62Може да заминеш за САЩ.Щом можеш само тоалетни да миеш и за това можеш да заминеш, няма проблем!

56

Анонимен

преди 3 години

До Демократ"Не изолацията, а диктаторът Ким е виновен, но българите са прости русофили, и не могат да го разберат това нещо!"БРАВО!А сега когато започнеш и да разбираш какво значат думите и съвсем ще се нормализират нещата при теб!

55

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА може ли да замина да живея в САЩ за да мия афроамерикански тоалетни да изкарам някой долар? Или за САЩ трябват визи? Впрочем какво става с визите за САЩ, защо българите не могат да пътуват без виза за САЩ както другите граждани на ЕС от западна Европа, явно българите ги считат за полуxopa, полyчовеци втора категория членове на ЕС.

54

Демократ

преди 3 години

Не изолацията, а диктаторът Ким е виновен, но българите са прости русофили, и не могат да го разберат това нещо!

53

Анонимен

преди 3 години

До Демократ"Само умствено увредени и прости русофили не могат да видят колко добре живеем в България в ЕС при американското партньорство. Русофилията е психическо заболяване!"БРАВО!Започнал си да схващаш!

52

Демократ

преди 3 години

Само умствено увредени и прости русофили не могат да видят колко добре живеем в България в ЕС при американското партньорство. Русофилията е психическо заболяване!

51

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 56"Начи ги изолираме и блокираме от външния свят, после ривем че мрът от глад, и че само Кимчето е виновно за тва"Ако можеше да четеш, щеше да разбереш, че БАШ Кимчето е виновно за тая ситуация.

50

Анонимен

преди 3 години

До ХомосексуалистТе не искат ли да си живеят в комунистическия рай търгувайки с други страни, които са комунистически рай?

49

Анонимен

преди 3 години

Начи ги изолираме и блокираме от външния свят, после ривем че мрът от глад, и че само Кимчето е виновно за тва, нищо ново под слънцето старите приьоми, чакаме народа да измре от глад и сам да го свали, после ние на бял кон, не е ли малко подличко