695

Анонимен

преди 3 години

В случея Путин е наказал руснаците, горките те ,само в България им е евтино ..сега ще ходят в Испания и Франция на 60? сета чадър + шезлонги и ще карат на фотосинтеза 7 дни.

694

Горянин-Талибан

преди 3 години

Айде руски Оркии!!?! Пийте по един одеколон, оседлавайте конете и се махайте от България. Никой Не иска да чува за вас. Не сте Добре дошли в България. Подминавайте ни с 200........

693

Анонимен

преди 3 години

Германските и британски туроператори също анулираха полетите до нас. Защо не се коментира?

692

Като не знае да лае,

преди 3 години

кучето само вкарва вълка в кошарата!? Много плюха по Русия, плевнята даже шамари искаше да им раздава, и ето какво се случи, даже и руснаци не искат да идват по нашият лай нян бряг на Черно Море! Хак ви е, смотани управляващи!

691

Анонимен

преди 3 години

Как е , наведен ***? Бачка ли VPN-a

690

Анонимен

преди 3 години

Така ни се пада! Загуби,загуби и пак загуби за кефа на американците.

689

Браво!

преди 3 години

Човека ви го каза -,,диктатора е виновен"! Споко, тези дни парламента ще бъде разпуснат и диктатора ще бъда уволнен, а на негово място ще имаме временно правителство. И така до изборите през юли. И да знаете през юли за кого да гласувате за да не върнете отново диктатора на бял кон.

688

Краят дойде

преди 3 години

Преди 7 години взех решение - да се махна от БГ окончателно. Успях.Щастлив съм. Дерзайте.

687

Знае се!

преди 3 години

Няма страшно! Джо Байдън е обещал компенсации за всеки хотелиер, на база приходите му от руски туристи през 2019 г. Компенсациите ще са на 85 % от тогавашните приходи. Всеки кандидат трябва да се регистрира в американското посолство. Засега това е единствената помощ, от правителството на САЩ, която трябва да спаси хотелиерите в България.

686

ааа

преди 3 години

А..а, ще се чакат туристи от Африка......а

685

Анонимен

преди 3 години

Трябва да ти е ясно, че си един Винету. Твоите знания, доколкото ги има, са напълно безполезни, защото нямаш логическо мислене, необработени данни,не информация и не можеш да действаш, можеш само да си повтаряшче си грамотен, което означава,че знаеш азбуката. Можеш да се изправишнякъде като кумира ти бойко и да викашгьо-о-о-л! гьо-о-о-л!

684

До 868

преди 3 години

Аз хубаво ще си легна, но ри няма да можеш да заспиш от жестоката истина че твоя любим *** дори да се върне на власт ще бъде разпънат жив след като ревнат стотици хиляди безработни от празните хотели

683

Анонимен

преди 3 години

Заради руснаци като Румен Пенделов Радев и сие сме на това дередже. Трябва да ги изчистим от политиката.То и в ГЕРБ има руснаци.. като Потних на Варна..

682

Анонимен

преди 3 години

До До 863/856Отивай да си легнеш. Такива като теб сте ясни, че за нищо не ставате.

681

Последни Новини

преди 3 години

изтече Строго секретният доклан на така нареченият "Зи Отряд" към Национална Лаборатия на Министерство на Отбраната на САЩ - този така наречен "Зи Отряд" съществува още от времето на Студената война и оснавната му функция е защита от Биологични Оръжие! Според доклада написан още Март 2020, т.е. в самото начало, но отново - сега изтече към журналисти, които го публикуваха и е с грифа Строго Секретно - няма съмнанение, че Уханската Чума и Био-оръжие създадено в Лабораторията в Ухан!!

680

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 846Вие, които нищо не можете и не знаете, много обичате да се правите на велики анализатори.

679

До 863

преди 3 години

Виждам че си голям въздухар. Аз узборих какво имаме без да посочвам проценти. Разбира се че ресторантьорството и хотелиерството е 90 процента, другите 5 процента са строителство на гербаджийските фирми и останалото е софтуер и разни периферни чаркове

678

Анонимен

преди 3 години

В България има само фирми които спокойно могат да се преместят в някоя бананова държава. Нямаме нито една инвестиция, която да бъде дългосрочна инвестиция в развиване на перспективна технология

677

Анонимен

преди 3 години

До До 858/860Виждам, че освен по големите приказки, по нищо друго не си.Уж 90% беше туризъм, *** това май вече го забрави.Такива като теб никога не са работили истинска работа, затова милиардите ви текат, все едно са стотинки. Отивай да спиш, че на малките деца отдавна ви мина времето за лягане.

676

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 859"Реалният живот е навсякъде"Естествено, че е навсякъде. Вие затова трябва да полагате такива огромни усилия да се криете от него. А е ясно, че съм по-грамотен от теб.