294

999

преди 3 години

ИЗЛЕЗЕ ЛИ СЛАВЧО ОТ ОКОПИТЕ - ЩЕ СЕ СБЛЪСКА ЧЕЛНО С ЛЮБОВТА НА НАРОДА!

293

До Славчо

преди 3 години

И като имаше промени/ предимно технически/ в изборния кодекс 2016 не беше ли избран ТОЧНО РАДЕВ при този УЖ нечестен според ТЕБ Изборен закон???

292

ЦИК

преди 3 години

ПРЕДСЕДАТЕЛКАТА НА ЦИК ЩЕ Е ОТ БСП, НО ПРЕДЛОЖЕНА ОТ СЛАВЧО. ВЕЧЕ НЕ Е СМЕШНО!

291

О хо хо

преди 3 години

Славчо като котката на Шрьодингер пита сценаристите: " Последно?? Жив ли съм или мъртъв? " Отговор: Жив - за постъпления! Мъртъв - за народа!

290

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеН 324какъв е Слави че той ще им търси отговорност? Абсолютно *** и некадърник. Я вместо да се крие да излезе пред всички като на чалга концертите си, нали с тях спечели избиратели в чужбина и да го каже на всеослушание То във Фейсбука всеки може, пък и не се знае дали той го може или някой друг.Не мисля че Славчо е толкова грамотен че сам да си пише постовете. Той може само да ръси простотии и да си мисли че е гений. Гений на простотията - да , без съмнение.

289

Анонимен

преди 3 години

На умряло куче нож не вади

288

Анонимен

преди 3 години

Видяхте ли защо мълчи тоя мошенник?! Защото каквото и да направи винаги ще каже" ми аз не съм казал,че няма да го направя" .Ето,даде му се възможност да управлява,но той каза-искам пълно мнозинство.Еми защо не го каза преди изборите бе?!Сега ще откараме със служебно правителство един Бог знае колко време.Той продължава да мълчи и да ни поставя пред свършени факти.Машинно гласуване- само в Ливан и Филипините,с машини от Венецуела.За това ли гласувахте бе ,у руфляци ?! Да сме като Ливан и Филипини

287

Анонимен

преди 3 години

До 328От колко IP стреляш бре момко?

286

Анонимен

преди 3 години

Славуца Черепов - Фалшив герой...

285

Слави лъжеца

преди 3 години

Слави излъга избирателите си и се скри като мишка, а Тошко пише от негово име във Фейсбук - жалки чалгари - лъжци !

284

анонимен

преди 3 години

Промяната за която гласуваха много излъгани, и други които се надяваха да седнат на софрата. Лица на промяната са Мая Манолова, Татяна Дончева и Христо Маджо.

283

анонимен

преди 3 години

Този Мистър Фейсбук две думи на кръст не може да каже като хората,камо ли да измъдри нещо толкова дълго.Цял живот е свикнал да чете чужди мисли(на сценаристите) и да ги представя за свои и сега кара по същия коловоз.Затова и не посмя да поеме отговорност и да стане премиер,там нали трябва сам да говориш,придворния шут Тошко няма как да нашепва на ушенце какво да се каже.Абе смешни.ци цялото им царство!

282

До321

преди 3 години

На последните избори през 2021 секциите в страната и чужбина с над 300 гласоподаватели бяха 9400 машините които са внесени преди това бяха 9800 на стойност 43 милиона лева внесени от ГЕРБ! Та кой Тогава е Измамникът според тия данни??

281

АнонимеН

преди 3 години

ГЕРБ ФАЛИРАХА И РАЗОРИХА БЪЛГАРИЯ!!!НО СЛАВИ ИМ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ!

280

толкоз

преди 3 години

кой е тоя слави трифоноФ ?! некакъв политически капацитет ли е , законотворец ли ? аз знам че е учиндолски селски прът чалгар който пееше песнички на ушенце на мутри .

279

АнонимеН

преди 3 години

До БОРИСОВ Лъжеца 321МАШИНИТЕ ДЕТО СА НА БОРИСОВ НАЛИ!

278

Слави Лъжеца

преди 3 години

Готви се изборна измама с венецуелски машини за гласуване и подправен софтуер !Радев вечен Диктатор - Президент !

277

Анонимен

преди 3 години

Хубаво би било г-н Трифонов да разбере,че реваншизмът и личните му цели не интересуват особено народа.ГЕРБ не са фалирали държавата,нито има официално обвинение и доказателсво срещу тях за геноцид!Така че е време да престане с фалшивите си приоми да заблуждава обществото.Време е за конкретика и яснота! За идеи,концепция и намерения !За среща с хората! Нагло и цинично е да не излезеш пред национална медия,да не дадеш пресконференция,да не потърсиш дебат! През ФБ ли ще управляваш бе,пъпеш ?!

276

Сами се прецакахме

преди 3 години

В ония години в които ДПС дишане във врата на управляващи и опозиция тогавашните политици успяха да тушира турския вот с тези 35 секции... сега, за няколко гласа в повече за чалгаря от Англия прекараха силната минала политика...а връщане назад... НЯМА!

275

Анонимен

преди 3 години

Личи си, че гербавите *** на сайта нямат добри контрааргументи към казаното, щом прибягват до евтини ad hominem нападки.