91

Анонимен

преди 3 години

Лешеперовски, очевидно нямаш деца, очевидно живееш и в чужбина, защото в България през юли удря 35 градуса нагоре, между другото днес е 30, а е 1 май! В нито 1 бг училище НЯМА климатик, нито едно! Това го знаят всички, но не и чужбинските *** на Славуца. *** как ви личи кои сте!

90

до 88

преди 3 години

Злобничък си. Нормално. Секви патреоти и нацеоналисте стават ясни какви са, когато напече малко. Но не се питеснявай, ще видиш хората да гласуват за Слави. И аз ще гласувам за него. И други неща ще видиш. Все интересни.ПП. Искал народа да си получи заслуженото - ех тия патреоти бе, от един дол дренки - милиционер до милиционера.

89

Loyko

преди 3 години

Откога да се казва очевидната истина е натискане на някой....Ако ИТН можеха да направят нещо,щеше да са го направили.Всичко друго е празни приказки за оправдание на неспособността им.Коалиционна култура им липсва.Никога няма да има който и да било абсолютно мнозинство в Парламента на България.

88

Щерю

преди 3 години

Ако и при машинното гласуване ГЕРБ продължава да побеждава на изборите, ще трябва да въведат задължителното гласуване. Ако и това не помогне - ще трябва да забранят партия ГЕРБ като нелегитимна. Юдо-комунизмът се завръща...

87

Анонимен

преди 3 години

До до 82/91Хахахахахахаха. Реалността ВЕЧЕ е в България, другарю, неграмотен неосъзнат комсомолец. Действията на РАдев са дирижирани от Москва и целят рязко хвърляне на Бъглария в криза докато червените не узурпират властта, а след това ГОСПОД ДА ВИ Е НА ПОМОЩ (за разлика от теб, аз съм живял и си спомням добре комунизма, а сега е дори още по-зле, защото методите за контрол над населението са станали още по-големи. Само погледни какво става в Северна Корея и Северна Корея - 2)

86

до 82

преди 3 години

Реалността ще се стовари юли месец. Дотогава си пишем по форумите. Стига с тия клишета, пич. Значи ти можеш да пишеш, аз не мога тъй ли?Милиционерска му работа.Ще се видим юли. Дотогава - аз съм тук. Ти - ако щеш. Сериозно ли мислиш, че правиш нещо с тия смешни опорки? Като няма доводи, идат обиди.Какво ще пиша, си е моя работа. Аре у лево, другарю милиционер.

85

До 86

преди 3 години

Ще прощавате- Слави или Бойко плати милиарди от НАШИТЕ пари за тръбире на руски газ към сърбетата? Ревизия и ще боли ля ля ля

84

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен/76"А като си навън МРАЗЕЩ БЪЛГАРИТЕ, очевидно с турско гражданство"Всъщност съм с германско гражданство, а с Турция никога не съм имал нищо общо, но ДЕРЗАЙТЕ. Скоро ще стане забавно в България. Всъщност, ще стане тъжно, но когато такива като теб сами си го ПОЖЕЛАВАТ, на такива като мен не им остава нищо друго освен да гледат сеир.:)))

83

Анонимен

преди 3 години

Супер! Аз искам народа да гласува за Слави! Искам същия тоя Слави да покаже чалга интелигенцията, дето преподава в Оксфорд и вечер танцува кючек. Искам да видя тия хора с очите си, а и искам народа да си получи заслуженото. . Да видят най-накрая чалгар мозък има ли! Че и на нас ни писна! Както казваше мъдрата ми баба, остави го да влезе в лай*ната да се омаже, да видиш как после ше реве и ше те моли да го измиеш... Е, оставяме ви! Но после сами ще се миете, а пък може и да ви хареса, знам ли?!

82

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 79 Цяло лято обиждаха Борисов , не му се качиха гласовете Защо при Слави да е обратно Просто хората се разочароват от него ,защо да са ***. Прави същите неща , които правиха и предишните , къде е промяната тогава

81

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 80"Драги герберски ***. Познавате ли българския народ? Той е инат. Колкото повече обиждате Слави, толкова повече хора ще гласуват за него."И толкова по-бързо ще си докарат Кремъл на власт.Да им е честито. Умните хора няма да "останат" за това, което ще последва.

80

Мистрия мющерия

преди 3 години

Странно.И мен на изборите комисията ме агитираха да гласувам с хартия.Аз искам машинно те ми бутат хартии .Има някаква далавера с хартията.

79

Честито

преди 3 години

Това е комунизма - нямаш право на избор. Гласуваш само с машина, макар че на изборите само 17% гласуваха с машините...Тъпитте българи сами се прецакват

78

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 65 Ако я остави на Тошко , няма да остане партия . Просто Тошко ще пречука всички , които дори само го погледнат на криво :)))

77

Анонимен

преди 3 години

До до 70/77Приятел, не разбра ли: да лющиш празни приказки и да се правиш на велик по форумите е лесно, НО, това не е реалността. Нагазил си дълбоко в л-та, и Радев и компания ти натискат главата надолу. Скоро съвсем няма да ти е до философстване - ще имаш по-належащи проблеми.

76

Анонимен

преди 3 години

Абе умни, преди 30 год имаше ли тач пад и тем подобни? Айде 13 годишните да не пишат за това дето е било преди 30 г че грамотността направо разцъфтява!

75

Анонимен

преди 3 години

Драги герберски ***. Познавате ли българския народ? Той е инат. Колкото повече обиждате Слави, толкова повече хора ще гласуват за него.

74

Анонимен

преди 3 години

До Булит 65 Затова трябваше да се гласува нещо от рода , за лица над 70 г примерно , ако имат затруднения да гласуват , да може да ползват хартиена бюлетина .ДПС никога не е било против машинния вот . И да не знаят да четат , ще обучат да се справят техните си хора . Ще се отнеме правото на глас от обикновените по- възрастни хорица , които не могат да се оправят с технологиите

73

до 70

преди 3 години

Айдее, в момента, в който те нарекох ***, и ти взе да ми викаш ***. Вие, троловете /защото току що ти се легитимира като такъв/ се защитавате по един и същ начин. Много е елементарно.

72

Анонимен

преди 3 години

До 68А като си навън МРАЗЕЩ БЪЛГАРИТЕ, очевидно с турско гражданство, я ми кажи как ще отворите 200 секции, като се омотахте като пилета в калчище и гласувахте, че на вън може да се гласува само в посолства и консулства! Ха, хем си махнахте тавана, хем си ограничихте секциите до 2 в държава! Това тотално олиг#френясване го може само чалгар! Евала, ашкулсун, машалаааа....