369

Анонимен

преди 3 години

Кой честен и умен човек би се кандидатирал за новия цик след като закона е изцяло с взаимно изключващи се текстове, освен че си противоречат.Няма нужда от избори.Направо да назначава новата шайка да управлява и без друго няма такава държава те си го казаха шоу предателите.

368

ВД

преди 3 години

Тоз съвсем ме ошашави.Баба Гинчи на около 80 лазарника с трепереща ръка ша гласува машинно.Това ми намирисва на подигравка с възрастните хора.Я по сериозно.

367

Анонимен

преди 3 години

До 123 и кой ще внесе нов законопроект новата шайка ли или шайката на шайката, Боже пази. ..

366

Анонимен

преди 3 години

До дъното прсв си има такъв народ но няма такава държава. Шайка предатели.

365

Анонимен

преди 3 години

Главата на територията се остави трифон зарезан да го води за носа и новата шайка да играе голо хоро на връх разпети петък.Потресаващо национално предателство в навечерието на годишнината от априлското въстание.

364

123

преди 3 години

До 396Слуховете са, че Радев бърза да го обнародва за да може следващата седмица ИТН да внесат нов законопроект за изменение му и да оправят кашата която забъркаха. Цирка ще е пълен. Ще променят закон който са променили само дни преди това.Има нещо в закона което се пропуска а е важно. Хартиените разпечатки от машинното гласуване няма се броят в нито една секция Предложението да се броят в 5% от секциите не беше прието т.е въобще няма да се засича протоколите отговарят ли на реалният вот.

363

Анонимен

преди 3 години

при се = прие се

362

допълнение

преди 3 години

Ако нещо се обърка покрай изборите , Радев ще го отнася . Да не говорим ,че отнеха правото на хората да гласуват с хартиена бюлетина От друга страна , като е обнародван законът , ГЕРБ и други ако решат , могат да сезират КС . Дали имат основания , ще се разбере Но нещата стават все по-мътни около Радев . Ще видим дали с назначаването на кабинета , няма да се поизяснят. Засега е факт - при се изборен кодекс , който нито ще улесни хората при гласуване , нито ще разсее съмненията за манипулации

361

Анонимен

преди 3 години

Трудно се разбират вече ходовете на Радев . Очевадно е ,че се гласуваха взаимноизключващи се неща в ИК - хем може да се гласува неограничено извън ЕС , хем не може . Има район "Чужбина" ,ама няма да служи за нищо. Почти всички замесени казаха ,че е почти неизпълнимо да се организира машинно гласуване в чужбина . Защо тогава пусна поправките , като е видял ,че са пълна каша. Връщал е закони и с много по-малко гафове .

360

Анонимен

преди 3 години

целият състав на ЦИК ще се назначава с указ на президента след проведени от него публични консултациипод консултации да се разбира зеленочорапестото нищожество ще опъва гуша и ще мучи нечленоразделно както обикновено.

359

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 392кой знае , и при мен е така , не се отваря

358

Анонимен

преди 3 години

Защо като кликна върху "България в черния списък на Русия с неприятели ?" и не ми отваря страницата, въпреки че има 71 коментара.Да не са нахакали страницата ?

357

Зелен Грипен

преди 3 години

Зеленочорапов е издал Указ и даже дРъжавен гъзетник излиза с извънреден брой завтра.Жестоко. Сякаш Жоро Тарабата се е преродил. Ега си дРъжавата.

356

Анонимен

преди 3 години

Подкрепям 100% Слави,Радев, подкрепям и БСП,ДПС!ДПС да не прави услуги на ГЕРБ, забравиха ли как Цонев и други са лазили в краката на Бойко,молейки за милост за живота си,да не ги убият, забравиха ли атентата срещу Доган от ББ и ЦЦ?ГРОБ е токсична партия, те смазаха всякакви партии и хора,спрете този терор и диктатура!

355

Няма таен вот !

преди 3 години

Машинното гласуване нарушава правото на българина за ТАЕН вот !!!Знае се в колко часа кой и за кого е гласувал !!!

354

Анонимен

преди 3 години

Гошо ти си момче лошо.

353

Анонимен

преди 3 години

Утре не ама като свърши отпуската и връщам мандата. Цяла година го искам а те ми го дават баш на разпети петък. Няма да мине номера и няма да стане, мутрата и мутри вътре вън и вътре амдепм.

352

gosho

преди 3 години

До Анонименspomni si za komunisticheskiya idol g.dimitrov

351

да, за съжаление

преди 3 години

Има такъв народ в Европа или по-точно една много изкукуригала и проста нация с натресен от руснаците президент, която допусна чалгата и марионетките на галевци и божковци да се докопат до парламента !!!

350

Анонимен

преди 3 години

И както се оказва, от много бързане може и да се затрудни процедурата по разкриване на неограничен брой секции в страни извън ЕС . Ще видим , как ще излязат от тази каша , която сами си създадоха новите партии