90

Анонимен

преди 3 години

ЛЕЛЕ 5 СТРАНИЦИ КОМЕНТАРИ КОГА БЕ УСПЕХТЕ. НЕМА ДА ВИ ЧЕТА ЛЕГАМ СИ ЧАО.

89

Анонимен

преди 3 години

Срамота!Нито със Скрипал свършиха работа,нито взривиха ,когато трябваше.Че и ги надушиха.Нашите копейкаджии са разбити.Пълно разочарование.Щирлиц е съсипан.

88

Тръгнали

преди 3 години

С бомби да ловят риба

87

Не

преди 3 години

Благотворителността не ми е вьв вьзможностите

86

Но това

преди 3 години

Наистина нападения ежедневно и е тероризьм и кражба на време на пропуснати ползи клеветиВсе пак не сме дьржава на подстрекатели и диверсанти а европейска

85

Геополитик

преди 3 години

Време е чичо Джо да тресне с 4-5 атомни оббора кремлин и да превърне азиатската рашка *** на отделни сввиннарници,които да се раздадат на Полша,ФинландияУкрайна,,Турция,Румъния,Япония,Китай,може и на нас да се падне нещичко,Крим например,или Сочи,се ще е файда.

84

Не ги

преди 3 години

Познавам тия прякори

83

Начи

преди 3 години

Путин майдан нищо не ми говорятТова е бьлгария 2021година

82

Гацо Бацо Фиуй ЪРььь

преди 3 години

Малиеее...*** тия двамцата разказаха играта на държавите от НАТО-МАТО-НАСРАТО...Капитан Америка,Батман,Железния човек,Супермен,Човека паяк,Хълк и вся астаналаяСВОЛАЧ пасти да яде пред тия двамата МУНЧОВЦИнаГРУ....

81

Чак

преди 3 години

Кметицата фандькова имаше колаж сьс сватбената ми шапкаЖалките сте вие

80

Някой

преди 3 години

Отново нищо няма да направи ЕС. Най- много отново да изрази "възмущение". За пореден път. Сега е пролет, и тези със санкциите могат да си позволят да се активират, но като дойде есента отново ще млъкнат, за да не хлопат ченета от студ през зимата.

79

до 55

преди 3 години

хайде попрочети хронологията на събитията около Украина в нсчалото на 2014. Кога и защо почва майдана, кога преьидента им успява да се спаси от убийство, кога и какво се случва в културния дом в Одеса и кога Путин пуска десанта на зелените човечета в Крим.

78

Не бе

преди 3 години

Интересния си ти с тия лизингови коли

77

Анонимен

преди 3 години

Гнусни руснаци.........мразени са в целия свят

76

Пихеделичните

преди 3 години

Сценарий о моля те неНе сьм твойта публика само че

75

Мислещ

преди 3 години

Глупаво е някой да се прави на интересен срещу САЩ и Великобритания. Противниците на тези две страни загубиха ПСВ, ВСВ и Студената Война. Сега защо пак си търсят проблемите, това не ми е ясно.

74

Щирлиц

преди 3 години

Евала на тия двамцата от ГРУ-ще напиша сценарий за нов филмов сериал"Новичок на гости-17 мига в Солсбъри"...

73

Анонимен

преди 3 години

какви сюжети, каква фабула ... според публиката. Важното е да си отгледаш публика, после ще приеме и най абсурдните развои в сюжетната линия, защото вече е научена да вярва в това което иска, или в това от което се страхува. И така до момента в който, ще и се наложи да налага тези илюзии, над друга публика. Тази която е по близко до реалния смисъл на живота, ще победи. Така е било откакто свят светува, така ще е и в поредния армагедон.

72

Анонимен

преди 3 години

теьи двамата тазказаха играта на половин европа. абе вие за канарчета ли ни взимате. След 7 години чешкото разузнаване открило , фаса от цигарата на единия, марка Беломор канал и капачката на одеколона на другия марка Тройной. То жалка история и за филм не стаеа.

71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 78"Бъдете коректни журналисти и не внушавайте неистини!"Винаги ме е забавлявало как путинистите, без капка съвест, морал и някакви ценности, започвате да се гърчите за "Справедливост" и то като тактика за тролене. Като някакви абсолютни некадърни циркаджии.