10

Анонимен

преди 3 години

Христо, обади ли се на Маджо да кажеш, че това ще е основата на кабинета ?

9

Даниел

преди 3 години

На миналите избори трите партии от ДБ взеха 300 000 гласа. Преди тези видяхме разкарване из цяла българия, протести и лайфове, в които г-н Иванов пропусна да говори за това какво иска да промени. Вместо това говореше само за ББ и ГЕРБ. Какъв беше резултатът ? Отново 300 000 гласа. Тук някъде е момента ДБ да се замисли дали не е по-добре да опита да смени лидера. Уважение към тях, но това не е начина дясна партия да печели избиратели.

8

О, божке

преди 3 години

Не съм гласувал за тези, защото ме дразнят как се смятат за нещо ексклузивно - те и избирателите им. Не съм гласувал и за ГЕРБ. Но да очакваш нещо от комплексари, които за десет дни не казаха нищо, и очевидно няма какво да кажат, е наивно. Може би затова тези от ДБ са обиколили по няколко партии, наивни са. Каква здрава основа може да им даде болен човек, изпълнен със злоба, реваншизъм и нула градивност и експертиза?! Ще се върви към нови избори. Дай Боже, с по-адекватни хора в парламента.

7

Време е! Мутри Вън!

преди 3 години

Мая Манолова - Министър Председател

6

Ама

преди 3 години

Герб нека си стоят най-отзад, лошо няма, но на щом на тая здрава основа за правителство дето ще стъпват да вземат да заредят повече бинт в аптеките, че ще ни е нужен.От 30 години чакам тая държава да стъпи на крака, ама с тия основи няма да доживея . Защо другите бивши соц страни дръпнаха? За мен отговорът е един единствен-материялът ни е такъв.Сърдихме се на тиквата за тези дума,ама ще излезе, че е бил прав.

5

Анонимен

преди 3 години

Христао Иванов да каже ясно мнението си за Русия на Путин, за атентатите , огранизирани от Русия и засягащи България!

4

Питам се

преди 3 години

дали от ДБ започнаха да се усещат вече доколко бяха употребени. Ако не се осъзнаят навреме и да застанат като една силна опозиция ще бъдат използвани като пешкир с който червеното управление да прикрива срамотиите си.

3

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще се ходи на нови избори май.

2

Ани

преди 3 години

Мазньо.....

1

Ф.С.В.

преди 3 години

Ще става все по Интересно ! най хубавото е че ГЕРБ са първи -отзад напред! мухахахахахахахахахаххахахахаха