60

Фъкт

преди 3 години

Групировката от мишки, калинки и дезертьори се разпада.

59

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Има си нова сграда, просторна огромна. Защо не заседавате там, има табла, електронно гласуване.Ами то се иска мозък за това, а откъде мозък в протестърска глава?

58

Анонимен

преди 3 години

Човек харесва мажоритарна система, само докато влезне в парламента . Иво СиромаховВсички чалгари скоро ще си видят творението и бога Слави на какво е способен.

57

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Знам.че хейтът е единственото нещо което умеете вие неграмотните протестъри, които нищо не умеете да работите, това не е изненада.Кажи какво ще направите за икономиката на страната, защото ви чака икономическа криза, здравната и банковата?Или ти не знаеш за какво са тези понятия?

56

Ф.С.В.

преди 3 години

ДО 56 -ЯВНО СА ТОЛКОВА БЕДНИ ЧЕ СА ДЕМОНТИРАЛИ ТАБЛОТО -ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО СТРУВА ЕДНО ТАКОВА СЪОРЪЖЕНИЕ)) НИЩО!! НА ФОНА НА МИЛИАРДИТЕ В ДЖОБОВЕТЕ НА ГЕРБЕРУГИТЕ!!

55

sofeto

преди 3 години

Никоя власт не е гонила българите в чужбина, народа бългаески ги изгони защото на нищо нормално не е способен!

54

Анонимен

преди 3 години

Слави каза, че ще има мажоритарни избори..Ама друг път.

53

Войник на народа

преди 3 години

Не съм очаквал от един генарал да дезертира и да бяга от отговорност.

52

Анонимен

преди 3 години

Гледайте сега какво става без вожда им, църкат като мишки. Искат си цар плъх, дето избега, да се върне и да им спасява кожите. И това уж били европейци.

51

Залагам

преди 3 години

5 към 1 ,че Делянчо,Томето Биков и Вл. Горанов ще бъдат първите бушони - клиенти на бай Ставри.

50

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.В старата сграда си имаше електронно гласуване и броене, имаше табло и оповестяване.То беше демонтирано и занесено в новата сграда.Защо не заседавате в новата сграда, там има всичко.Но от протестъри по фланелки и къси панталони какво може да се очаква.Хората ще ви изгонят с шутове, в момента вие уволнявате наред хира в цялата страна.Тези хора скоро ще ви дойдат на гости в София!

49

Анонимен

преди 3 години

"Според вас са ми спрели заплатата на *** :D Защо се мъча още ?"Чакай, парите в чекмеджетата има още дълго да плащат на ***. А има и ***, дето вече мозъка им е ферментирал и продължават безплатно по инерция, хаха.

48

пенсионер

преди 3 години

комсомолки и комсомолци , другари и другарки , и вие пиещи безплатна бира цяло лято протестъри хвърлящи яйца и домати , и вие скъпи чалгарки и чалгари , надявам се че вчера видяхте какви избрахте да ви оправят живота .

47

Анонимен

преди 3 години

Депутатите на Слави дойдоха с бял автобус. Тренират вече!

46

Анонимен

преди 3 години

То тиквата свали вас през 2014 г с Орешарски.Помниш ли белия автобус как се беше наакал вашият министър на финансите Чобанов, предложен от ДПС?

45

Бау

преди 3 години

До 46Според вас са ми спрели заплатата на *** :D Защо се мъча още ? :D Не са ви обмислени много обвиненията. :D

44

Ф.С.В.

преди 3 години

ДО 45 -В СТАРАТА СГРАДА ГЕРБ БЯХА 10Г - АКО НЕ СИ РАЗБРАЛ!!!- ГЕРБЕРСКИ ***!! 10 ГОДИНИ СЛУШАХ ЗА ИНОВАЦИИ ЕЛЕКТРОННИ АДМИНИСТРАЦИИ ЕЛЕКТРОННИ ПРЕЗИДЕТСВА -НАКАРЯ ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО- КАТО РАЗРЕЖЕШ ЧЕРУПКАТА НА ГЕРБ ОТВЪТРЕ-- СЕ ПОЯВЯВА ЕДНО ГОЛЯМО---- НИЩО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

43

Анонимен

преди 3 години

Нема реваншизъм оти мишоко избега.

42

Анонимен

преди 3 години

Не, сто хиляди души със собствените си автомобили. Тези, на които вие отнехте препитанието и ги оставихте на улицата!Плюс блокади на магистрали и кръстовища из страната!

41

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Че то си имаше електронно гласуване, просто парламентът се изнес е в новата сграда, където има такова.Но вие протесърите настоявахте да сте в старата, където няма вече условия напук на ГЕРБ.