244

Анонимен

преди 3 години

.....ГЕРБ представя 26% от българите......е и какво от това, видно е че 74% не ви искат . Ще кротувате в опозиция. Ибаче знаем че сте заделили от субсидията за метежи и хаос. Ама този път има и Божков с едни други пари в отпор.

243

Анонимен

преди 3 години

Всички са срещу мутрите. Факт!

242

До мутри вън

преди 3 години

А каква е мая - питай някой от дупница, за мая и братя галеви.Слави - придворен шут на георги илиев.Самият той ходи с 10 души охрана и каквото нареди това става в партията му.Комунистите и дпс - няма какво да ги коментирам, не са мутри, а добре организирани мафиотски структури.Това ли ти е свободата от мутрите?

241

Анонимен

преди 3 години

Чалгарите от ИТН са купували масово гласове в чужбина, даже пред секциите. Там няма контрол.

240

българин

преди 3 години

До: номер 232Защо? Има време! Сега още празнувам победата!

239

Анонимен

преди 3 години

Комунисти няма от 1990 година. Сега всички са демократи, а някои са мутродемократи. Набийте си го в "острите" глави.

238

Трагедия

преди 3 години

Още преди месеци написах че ще има мазни борби в парламента за тез милярди от Европа.

237

Ами

преди 3 години

БСП И ДПС къде са за подкрепа. Кво се правят на ощипани булки. Нинова не знае ли конституцията,не иска ли разобличаването на банкянския изр..о..д. Това е причината Слави да й каже,че не й иска подкрепата .Затова БСП ще намалява след всеки избор,защото май са бъркали с Бойко в един казан и сега се измятат като мокър шперплат.

236

Анонимен

преди 3 години

Докато не се формира ново правителство, за съжаление кормилото на изпълнителната власт ще продължават да го държат мутрите. Сега би трябвало президента да връчи мандат на мутрите. Те верочтно ще се туткат до последно и в последния момент ще внесат в парламента списка с министрите. После трябва да се гласува. След това мандатът отива в Има такъв народ и ще става каквото има да става, но това ще стане в началото на май, а дотогава мутрите ще са на власт.

235

Абе,

преди 3 години

До българинКак ще си отива комунизма, като ще вкарате най- върлите комунистки във властта?

234

Анонимен

преди 3 години

Борисов иска да си замине на принципа щом не съм аз, тогава потоп. Долна Тиииквааа.

233

Анонимен

преди 3 години

Да тия *** си мислят че ГЕРБ не може да направи палатков лагер пред НС. ГЕРБ представя 26% от българите. Кои са мутрите сега?

232

123

преди 3 години

Я се осъзнайте! България е парламентарна република, щом като го викат за отчет ще отиде! Я стига с тия герберастки номера!

231

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов не е длъжен да дава отчет на уьурпатори на демокрацията, които дойдоха на власт с измама!Гответе се да защитим правото си на свобода, ако трябва и по радикален начин.Днес заплашват Борисов, утре нас ще тепресират!Помнете, че комунитите през септември 1944 г първо само да заплашвали, но през ноември само за две седмици са избили над 30 000 души нез съд и присъда!

230

северозапад

преди 3 години

Много ще се бият в главата и реват за Боко ,на ви сега Мая ,***-нела чалгари ,бабикяни и дръти татяни.Сбъркан народ, да ни е честито ,Боко беше *** ,а гледайте сега шоу с интелигенцията на нацията.

229

Анонимен

преди 3 години

Боко на есен се връща на бял кон!Боко Форева!!!!

228

до 226

преди 3 години

крадеца вика дръжте крадеца, тоеа си ти, жслък клоунн

227

Мутри Вън

преди 3 години

До всички герберски *** !!Мутрата падна колкото и да не ви харесва и въпреки целия медиен и съдебен комфорт диктатурата на тиквата си отиде и най накрая имаме демократично народно събрание,а не параван на 1 бандит

226

Анонимен

преди 3 години

Всички *** зад граница стягат куфарите да си идват!Даже и братята Галеви!Започваме отначало особено след съдебната реформа!

225

Анонимен

преди 3 години

Всички обединени срещу мутродемократите. Това е обнадеждаваща първа стъпка.