65

Анонимен

преди 3 години

ГЕРП И БОЙКО ТИКВАТА СА АУТ !КРИЯТ СЕ КАТО МИШКИ...

64

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че ще тъпоглавата *** се скатае за пореден път. Даването на реален отчет за дейността ти не е като да караш джипката и да подхвърляш селски лафчета пред подчинена медия.

63

Анонимен

преди 3 години

До 65Мухльо,щом не трябва да е в парламента,да заминава в затвора!!¡

62

хаха

преди 3 години

Баце много се е... с другарите представящи се за новото начало.Манолова, Нинова и Дончева, няма да могат да спят, че Баце пак ги отсвири

61

Баче Кико

преди 3 години

Бокича кефи, остава верен на себе си - до последния си ден нагло отказва да ходи на работа. До гербаджийските тролчета дето обясняват, че понеже си бил подал оставката не трябвало да ходи - до избирането на нов кабинет Винету си остава действащия премиер - ако не беше така никой нямаше да му дава про стотиите по телевизията. Сещайте се малко.

60

Анонимен

преди 3 години

Най-важното е престъпниците да се озоват в затвора за назидание на следващите!!!!!Иначе и те ще продължат унищожението на България!!!!!

59

Анонимен

преди 3 години

Този долнопробен сбирщайн в парламента, освен да го играе наказателен взвод, има ли други идеи някакви? Щото държава трябва да се управлява.......

58

Анонимен

преди 3 години

до 71Длъжен беше да подаде оставка.Подаде я. Вече не е нито депутат, нито министър, че да ходи.Сега е техен ред. Да разследват и да питат министрите.Но да разследват и БСП, ДПС, ДБ, Слави и участниците в комисиите ит.н. наред.Ама няма (може даже и да спрат разследванията с/у черепа и Марешки.), сега ще гръмнат една две калинки и пак ще млъкнат. Само лаят показно, а голямата мъка е, кои стари муцуни да участват в преразпределението на едни очаквани парички от ивропата.

57

Анонимен

преди 3 години

Този революционен плам на новите започва да става смешен.

56

Анонимен

преди 3 години

чл.99 от Конституцията ПОВЕЛЯВА ПРЕЗИДЕНТЪТ ДА ВЪЗЛОЖИ НА КАНДИДАТ за МПр. ОТ НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРУПА ДА СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО и т.н. ДОН БОРИСОВ КАКЪВ ЩЕ ГО ИГРАЕ В ТАЗИ ПРОЦЕДУРА. Правото е на КАНДИДАТА, А ДОКОЛКОТО СЪМ НАЯСНО ТОВА Е ДУНЬО *** СВЕЖ ПИОНЕР.

55

Милети

преди 3 години

Маяма е обсебена от Борисов - започва да прилича на Фатално привличане. Той пък явно не я харесва хахах! Няма ли там някой да я озъпти тази госпожа? Другарския съд не беше ли вече отживелица? Успех на промяната - нямам търпение да видя как ще оправят всичко.

54

гербисто-патриот

преди 3 години

Браво на Бойко, да видят сега останалите кон боб яде ли. Като ще действат против нас, т.е. ГЕРБ и останалите които управлявахме, нека да не чакат да им дадем властта наготово. Ние тази власт с кръв сме я взели, няма да я дадем даром.

53

Анонимен

преди 3 години

За какво да ходи в народното събрание. Едно време набеждаваха Костов и за снега в Сахара, накрая нищо не доказаха(и жалко, че той не осъди всички клеветници). Сега да си правят ревизии и на Борисов.

52

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Скоро ще се наложи да...финтира,като отиде в Дубай,или в Анадола,при...аркадаша,да му се...жалва.

51

Анонимен

преди 3 години

66 Този, който се крие е чалгаря Слави. Никога не излезе, да говори пред хората, а се скри в змиярника си тв7/8.Що да излиза, там си имат зареден бар с пиене алкохолиците.

50

ДО АНОНИМЕН

преди 3 години

КАКВО ИМ НАЧУКА??! БЕЗОДГОВОРЕН, НАГЪЛСТРАХЛИВ. ТОЙ Е ДЛЪЖЕН ДА ОТИДИ В ПАРЛАМЕНТА.ДА ДАДЕ ОТЧЕТ ДЕ СА ПАРИТЕ. ТОЗИ ВИНАГИ БЯГА ОТ ОТГОВОРНОСТ. НО ЩЕ ГО ЗА ДЪЛЖАТ. СЪС ПРАНГИ ЩЕГО ВКАРАТ У ПАРЛАМЕНТА. СВЪРШЕН Е.

49

Анонимен

преди 3 години

Не се крие, ами си прави тактически ходове, няма и за какво да го упрекват. Той си е министър председател в оставка и си работи докато чака новия кабинет. Не прави нищо противоконституционно.

48

Анонимен

преди 3 години

Сега Божков ще купува гласове на изборите той пари има, как ли ги събра толкова много от най-бедната страна в Европа?

47

Анонимен

преди 3 години

Пак се скри страхливия мишок.

46

Анонимен

преди 3 години

Циркаджиите искат Борисов в парламента за да правят цирк пред очите на народа. Такова им е примитивното ниво.