388

Анонимен

преди 3 години

Много се радвам ,че от парламента беше спомената думата ЛУСТРАЦИЯ

387

=

преди 3 години

На България е необходим нов наказателен кодекс, а не изборен.И точно новия наказателен кодекс трябва да раздруса корумпираните ни съдии, приказките че прокуратурата е виновна 5 пари не чинат.Законите са врата у поле, съдиите тежко корумпирани и няма никакъв начин да бъдат накарани да си вършат работата.Защото не прокурорите и полицията дават условни присъди на убийци,а съдиите и точно те ги помилват срещу съотв.сума.Да не мислите че полфрийман е пуснат безплатно?

386

Анонимен

преди 3 години

Тошко има малки зли очи. Като на невестулка

385

Анонимен

преди 3 години

Опа... къеде изчезнаха 120 депутата и електронното гласуване? Нали това бяха другите неща от референдума, не гласуване по пощата и неограничени секции в чужбина (най-вече в Турция).

384

Анонимен

преди 3 години

Факт е че Борисов не упралвява добре държавата, народа му даде 3 пъти възможност да се поправи, той я пропиля и не само че я пропиля ами стана още по-арогантен и безскруполен, нормално е да получи червен карто, какво ще стане с новата формация ИТН предстои да видим, аз лично не очаква и не искам кой знае колко от тях, а просто да се въведе някаква нормалност в държавата, в администрацията и в публичните харчове.ТОВА Е !

383

Анонимна

преди 3 години

До АнонименИнтересно и дори глупаво е да определяте някого и да имате мнение за него без да го познавате. Щом не виждате къде са проблемите при управлението на тиквун, думи нямам за Вас. Не се захващайте с моето положение, че срещи мен да тичате, няма да ме стигнете.А това, дали чалгаджията ще свърши нещо е съвсем друга тема на разговор. Подкрепяте си ГРОБ и по-добре не изразявайте менение, че ставате за смях.

382

Смешко

преди 3 години

КОГАТО СЪБЕРЕШ ХОРА ОТ КОЛ И ВЪЖЕ - ТОКА СЕ ПОЛУ4АВА ПРОСТОТИЯ !!!!!

381

Анонимен

преди 3 години

Славчо е свалил Виденов???? Егати опашатата лъжа. Славчо се присламчва към разни каузи, както крадеше риалити формати без да плаща лицензи.

380

Анонимен

преди 3 години

Хахаха парламентът умря... И няма нов парламент...

379

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 416Какво общо има Виденов с безобразията на Баце, Виденов е аут от политиката от 24 години, между другото е аут именно благодарение на Слави, или може би не си спомняш концерта му "Пътнико Виден, пътнико ОФФ"Виденов е аут, както и аут е Баце, за добро или лошо Слави е този, който има пръст в отстраняването и на двамата, на този етап нямам основание да смятам че ИТН ще се отметнат от поетите обещания, така че от мен имат подкрепа засега

378

Смешко

преди 3 години

РОШАВИЯ ТОШКО АФРИКАНСКИ- ТОВА ЛИ ВИ Е ПРОМЯНАТА!!!!!!! МАЯ КОСТИНБРОДСКА-ГАЛЕВА, ТАТЯНА БОМБОН4ЕВА- СЕЛСКАТА ТЕТКА !!!!! МАНИ, МАНИ, БЕГАЙ, БЕГАЙ !!!!!!!!!

377

ИТД

преди 3 години

Какви са Крумовите закони за лъжа?ИТД излъгаха за мажоритарния вот и за 120те депутати.

376

Анонимен

преди 3 години

"приоритетите на партита""Хахаах само неграмотни хора

375

Анонимен

преди 3 години

Подозирам грандиозен провал и то съвсем скоро. Този рошавия шоумен, поне да се беше подстригал малко... А Мая ако си мисли, че ще влезе в следващия Парламент, много се лъже! Зрелища, дайте, зрелища, а шоуто ще бъде страшно...

374

Хм !?

преди 3 години

До Анонимен 409: какво направи твоя Борисов за България? Защото освен борчове за населението и приятно прекарване в наслада от приятно безделие съчетано с разходки с джип, друго не е правил. А всичко това влошава статуса на българина, прави го най-беден, най-болен, най-бързо умираща нация!

373

4epa

преди 3 години

АКО СЪМ НА МЕСТОТО НА СЛАВИ ТОЗИ ТОШКО АФРИКАНСКИ ЩЕ ГО МАХНА НА МИНУТАТА- ОТ ПЪРВИЯ ДЕН ДА ОБИЖДАШ ЕДНА ДАМА ОТ ТРИБУНАТА НА ПАРЛАМЕНТА ПО ТОЗИ ПРОСТАШКИ НА4ИН !!!!!! ТОВА ЛИ СА НОВИТЕ ЛИЦА- ХАЙДЕ НЯМА НУЖДА !!!!! СРАМ И ПОЗОР - ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА !!!!!!!!!!

372

Анонимна

преди 3 години

До Анонимен.. заради такива като теб, които са свикнали със статуквото и си казват " е какво пък толкова, нали имам за домашарка", сме на това дередже. Слагай салатата и ракията, удряй по масата и се чеши по шкембето както всеки изибирател на Боко... това е целта ви в живота. Доста жалко!

371

Анонимен

преди 3 години

Ще видим. Младите така решиха.Ние искаме промяна.Ние младите.Но няма кой -няма лице.Затова избраха Слави- това беше гласът на младите на промяната.Разбира се, г-н Борисов направи не малко за България!

370

4epa

преди 3 години

СЛАВИ ВИ ОБЕЩА - 120 ДЕПОТАТА, МАЖИРОТАРЕН ВОТ, СОБСИДИЯ 1ЛВ- А СЕГА ДА ВИДИМ ТОВА КОЕТО СЕ ОБЕЩАВА ДАЛИ СЕ ДАВА !!!!!!!!!!! НА КРАЯ НЯКОЙ ЩЕ ГО ГОНЯТ С КАМАНИ !!!!!!!!!! НА ЛЪЖЕЦА КРАКАТА СА КЪСИ !!!!!!!!!!!!!

369

Анонимен

преди 3 години

Такова мазало ще стане, че ни е бедна фантазията. На ГЕРБ им бяхме свикнали пак нещо направиха, къде добре, къде не толкова. Тези новите са гладни като въшки дето не са яли с години. Защо всички скачат на Герб?