73

Абсолютно точно

преди 3 години

До СЛавиПо-точен коментар от Вашия,колега, не може да бъде направен!Самата истина.

72

Приятелски огън ?!

преди 3 години

`АЗ ЩЕ СТРЕЛЯМ ПО ВСЕКИ` ........пусни предпазителя първо....после дръж автомата здраво...да не те повреди от отката...снайперист такъв !!!

71

Анонимен

преди 3 години

Преди дни банкоматите бяха заредени със стотачки, което е странно. Колеги и познати казват, че теглят заплати и пенсии, а от банкомата предимно излизат едри пари и то чисто нови столевки. Това буди подозрения, че настъпва хиперинфлация. Правителство трябва да има. Ако няма правителство ще дойдат едни много коварни дни и ще се върнем 40-50 години. Заради егото на Радев, който реално иска Президентска република - народа ще бере кривите краставици на некадърната опозиция. Дано разума надделее!

70

Анонимен

преди 3 години

Славчо и Тошко Африкански започнаха да лъжат за коронавируса веднага след като станаха депутати. Такава бърза смяна на вирусната им ориентация.

69

Анонимен

преди 3 години

Споко, те и преди тройната коалиция така казваха, че няма да се коалират в никакъв случай и как било невъзможно. Накрая си разделиха прчетата баница и се коалираха, но заради тази грешка една партия изчезна.

68

Анонимен

преди 3 години

Ще има служебен кабинет.ИТН на едни нови избори ще са първа политическа сила

67

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 90ПРИ ЕДНА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА АЗ ЩЕ СТРЕЛЯМ ПО ВСЕКИ КОЙТО Е ГЛАСУВАЛ ЗА ГЕРБ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ И ТО БЕЗ ДА МИ МИГНЕ ОКОТО!!!

66

анализатор

преди 3 години

От една седмица привържениците на престъпната групировка са обсадили всички тв,и вият на умряло.Новите нямали капацитет,нищо не разбирали,мразят се помежду си,държава ще попадне хаос,и пр.дивотии.Много боли г-да престъпници,че няма да сте на власт.Но страшното за вас е,че настъпват разледвания и последващ затвор.За 12 г.затрихте държавата и окрадохте парите.Да,сега ще ви се търси сметка.Незбежно е.Когато дойдохте на власт преди 12 г.да не би да сте били научени да управлявате държавата?ЧАО !

65

Анонимен

преди 3 години

До СЛавиОк. Прави правителство... служебно и кво? Радев има 3 месеца мааакс. Идват нови избори. И кво става?

64

Анонимен

преди 3 години

При една гражданска война, хората сме готови да се борим за ГЕРБ!!!

63

Ами

преди 3 години

До ВеднагаНовите, които ще назначат, какви ще са ? Пак нагаждачи и гъзо--лизци! И "търтей" е един търтей, а "търтеи" са много търтеи! А това"сЪботиране" в събота ли ще го правят?

62

АнонимеН

преди 3 години

ДПС, БСП И МАЯ ОБЯВИХА, ЧЕ НЯМА ДА ПОДКРЕПЯТ ГЕРБ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ С БОРИСОВ ИЛИ НЕ НАЧЕЛО!!!ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ НА КОЯТО НЕ ВЯРВАМ ИЗОБЩО НЯМАТ НУЖНИТЕ ГЛАСОВЕ ЗА ДА ПОДКРЕПЯТ БОРИСОВ!!!------------АКО СЛАВИ ПОДКРЕПИ ГЕРБ КАБИНЕТ , АЗ ЛИЧНО ЩЕ ГО ЛИКВИДИРАМ ДАВАМ ВИ ДУМА!

61

Анонимен

преди 3 години

Благодарение на тези 17% поклонници на чалгата... най-много губи България.Другото е вятър работа.

60

До аз ако

преди 3 години

Ха ха Даже може и да го изберат както са се захванали да лъжат и на черното да казват бяло. Но каквото и да кажат това ще е най честния министър-председател, и с чисто досие, обаче говорителят му..не знам.

59

абоната е на мо~~~ре

преди 3 години

До ВасилевДругарю господин, промяна тук може да направи само Военен режим Пиночет.Категорична промяна към добро за държава и население.

58

весел

преди 3 години

Който е влязъл в политиката все се е осрал!Просто Слави е пионка както излъгаха хората с Царя!Играта се повтаря!Къса памет има българина!Няма да се разберат 6-те партии, ако ли пък се договорят ще има протести цяло лято!!!

57

Анонимен

преди 3 години

До Аз ако съмБоко нали беше казал, че и магаре да посочи ще го изберат за депутат :))) Слави беше интересен първите 2 дена от "мълчанието на агнетата", нещо уж обвито в мистерия :)) Просто челяка искаше да е опозиция, не е предполагал че нещо ще зависи от него :) Който е гледал предаването, където той покани Бокича (не очакваше да се отзове) и стана за резил, требва отдавна да си е изградил мнение :)) На мен не ми требваше това "интервю" за да разбера какъв е Славчо, но на некои хора требва :)

56

ХХХ

преди 3 години

Пурво трябва да седнат на по няколко ракии да направят новия план на стратегията 'Разделяй и Владей" която се използва отлично в България ...после ще съставят кабинет и нали разбира се почват да се карат едните с другите да може едните ако паднат другите да застъпят и така ......Мислите ли че октопода ще остави на някое чужди пипало мръвка ?

55

Анонимен

преди 3 години

Глътнал си е езика СлаФчо. Затова мълчи от една седмица.Или е глътнал нещо, което не е лъжица за устата му...

54

да се знае

преди 3 години

Ако беше се явил без СДС на изборите, борисоff щеше да има...............6,18%.