50

Анонимен

преди 3 години

Бих взел Урсула на дивана , гледам все още става

49

ЕвроПачкаЗлатноКюлче

преди 3 години

Скъпа, спаси ме!

48

Do #49 Ние, колко да

преди 3 години

До Анонимен #49Re: Ние, колко да искаме за 200 години византийско робство?...и налагане на религия, несвойствена до тогава на населението в тогавашната българска държава.

47

Анонимен

преди 3 години

са Борето , като елитен ЕУ лидер от световен мащаб треа да се обади на Фрау и да помоли като качат гелдите на вагените за по напреко да минат през БеГето, след което на всеки Св Василий, ние цялата партия ГЕРБ ще сме благодарни на Гърция и Германия че не ни забравиха едните като съседи а другите като съюзник, майна!

46

Анонимна

преди 3 години

Знаете ли, когато България е пуснала германските войски и са окупирали Атина, стигайки до остров Крит, колко хора са измирали от глад по улиците. И те ни мразят, благодарение на верни и неверни твърдения за нас като народ. Не сме по-работни от тях, по-гостолюбиви, по-умни и още много неща-дори напротив!!! Спрете да плюете, когато не познавате един народ. Младите хора в Гърция нямат предубежденията на по-възрастното поколение, просто са по-напред и с по-големи възможности!

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 49Ако беше чел повечко щеше да знаеш че византийци и гърци са различни неща. Както и ония т6ъпан по долу който сънува репарации от Гърция заради Василий Втори ами да вземе да иска репарации от Швеция например защото тия който са били нашите при Беласица са били в по голямата си част викинги, наемници и лична стража на Василий..

44

Дядо Ви

преди 3 години

Никога не вярвай на грък. И да поясня, гърците не са византийци ами са си гърци. Рим превзема гърция с бой и даже убиват Архимед. И други войни има межди Византия и гърция по-късно.И да поясним че ако имаше грексит нямаше да има брексит. Да си взимат 300 млрда дълг и да се махат няма да им плащаме до безкрай корупцията и сертакитата.

43

Анонимен

преди 3 години

Значи от загубата на Константинопол до сега трябва да искат от Турция квадрилион.

42

Те тогава

преди 3 години

Турците ще си поискат за Кипър и извършените зверства над турското население. Тогава ще видят дебелия.

41

Анонимен

преди 3 години

Всеки, ако почне д иска репарации за минали войнище стане пълен хаос, само някои имат право.

40

БГ пенсионер

преди 3 години

Грекото е зле в криза са ама как няма една такава криза и за нас бе! Ей така ще има да зяпаме другите иначе имаме страхотен икономически растеж,каза го оня дето го гътнаха от власта.Е,че как да не му вярваш.

39

Анонимен

преди 3 години

Репарации за ослепените самуилови войни?Гърците не са римляни, Византия не е тяхна държава. Те крадат римската история.

38

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Ееее,голяма работа...бълха ги ухапала германците,че дали на...братята гърци стотина милиарда евра.Кат се разплатят с...комшиите,може и ние да поискаме.Що кокошки,прасета,коне и...магарета са изяли...войските на Вермахта,а за пиенето не се знай колко...вино и нашенска ракия са ударили с...мезето.

37

Martin Bormann

преди 3 години

Тука всичко е пито платено, какви репарации? Кви 5 лв?

36

Анонимен

преди 3 години

Да не се занимаваме с глупости тука някои и да ни даде хиляди милярди пак ще циклим в мизерия

35

Анонимен

преди 3 години

Ние, колко да искаме за 200 години византийско робство?

34

Анонимен

преди 3 години

Турция колко дворци, църкви, градове ни разруши.Репарации.

33

Анонимен

преди 3 години

Гърците ни подсетиха да искаме репарации от Турция за 500 годишното робство.

32

Анонимен

преди 3 години

Добре ви беше дебелички мамини синчета, като изпратихте майки и баби да работят в южната ни съседка. Добре ви беше да протягате дебелите си ръчички и да поемате пликчетата пълни с драхми, а след това с евро. Добре ви беше да се пъчите с новите си апартаменти, къщи, и коли/де нови, де на старо/, купени с паричките, изкарани от вашите майки и баби при "лошите" византийци! В същото време вие се оправдавахте, че няма работа, или, че няма да работите за 600 лв, при положение, че баба праща 1200!?

31

Анонимен

преди 3 години

Успех с репарациите