71

ля ля

преди 3 години

да а и брат Бойко излетя! дано да си получи залсуженото за цялото блато в коеот ни вкара и че накара толкова много хора отново да повярват в него. Продажник в ущърб на Родината - Бойко Борисов запомнен с великите си обещания!

70

Анонимен

преди 3 години

До 69Е да ама пожарната ни ще се сдобие с един стар кадар който да потушава пожарите.

69

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоСлавчо е психически нестабилен, но другия си променя мненито по 3-и пъти на ден, Карлуково го зове :))) Свършиха ли опорките на Севда ? :)))) Все пак Бащицата не е бог, всеки греши, обаче за 11 г. да не направиш нищо си е постижение, глава долу :))) Тез челяци дето разкопаха пред блока дали ще се върнат ? :)))

68

Анонимен

преди 3 години

Айде сега да те видя, Слави ! Едно е да джавкаш,да говориш това,което народа иска да чуе,да критикуваш без аналитичност ,съвсем друго е да поемеш морслна и законодателна отговорност за думите и действията си !Давай,ти си на ход !Нямам търпение да ти видя промяната !

67

!:

преди 3 години

Сега да ви кажа и какво ще стане на следващите избори, да няма изненадани. Аз лично гласувах за друг кандидат, но при положение, че има опасност Слави Трифонов да поеме юздите на държавата, то аз бих гласувал за всеки друг, но не и за него. Изключвам и ДПС поради патриотични подбуди, не че са по-некомпетентни. Просто в момента битката е между тези две партии. Обаче още от първата изява на ИТН след изборите лъха на тежка простащина и липса на такт. Излиза Тодор Йорданов и нарича водещ български..

66

Анонимен

преди 3 години

Ако Слави има нещо в главата - ще се коалира с Борисов. Като данъкоплатец не съм съгласна да плащам масрафа за още едни избори. Техните партии са с най висок процент и той е ДЛЪЖЕН да се съобрази с волята на народа.

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37 Навремето и цар Пир пречукал противниците си , ама като теглил чертата , видял че е понесъл огромни загуби и това засенчвало победата му И сега с Борисов е така. Печели ли изборите - да . Каква работа му върши първото място - ами никаква Трябва да ходи да се моли , да купува , да заплашва , за да може да намери необходимия брой хора за мнозинство . Освен ДПС ,засега няма индикации , че друг ще се навие Така че полза от първото му място - няма

64

До 67

преди 3 години

Цвъ. Цвъ ли?Как?С 0.30%?

63

Анонимен

преди 3 години

Сега Слави като отвори всички чалготеки и като се почне - Азис, Софи Маринова, Сашо Роман, Радо Грух ... Голям купон ще падне. Как няма да се оправим и икономически и всякак?

62

Анонимен

преди 3 години

Чалгаря печели убедително. САмо 250 000 гласа има по-малко от ГЕРБ.

61

да ама не точно

преди 3 години

До Божковцвъки хвана 1,2% после потъна - това значи чиста пара 250 000 годишно минимум от вашите данъципростт народд слаба държаваа

60

Божков

преди 3 години

92 000 гласа - браво,бе!Цветанов 15 000гласа смешна работа ,волен също!

59

комунистите газ пи--

преди 3 години

--каели ... Трифонов ,ако е комунист то Барба Ганьос е преродения Карл Маркс .

58

до 57

преди 3 години

До Анонименда, което сега започварадеф даде заявка като приова всички засоали мутри да излязат на вън на светло

57

ля ля

преди 3 години

от тези така броени приблизително 850 000 гласоподаватели колко са тези които могат да пишат на български език и колко са тези които знаят какво правят?!

56

ПроСоТо

преди 3 години

До Анализаторима нещо верно в това.Славейко изобщо не е в състояние да управлява държава.Може като шоумен да е на ниво,но за политик и държавник,...АБСУРД!Явно са го "подкустрили" да дръпне малко от недоволните,но малко..При тоя резултат обаче,Чалгаря сам се натресе "в небрано лозе"Лошото е,че ще го налазят старите к-ви ,ще го задърпат към себе си и той или ще се огъне,или..дано да е така,ще удържи думата си да не се коалираНо открехне ли се чувала със жълтиците,.."сърце юнашко не из

55

Анонимен

преди 3 години

Иван Атанасов - Ванката премиер! Първа среща с Байдън! Ще се оправим! Не виждам как може да ни се размине.

54

нещастники си

преди 3 години

До Бивш гербаджиякакво значение има дали е герб или чалгаря или радеф предателяверно ли не вдявате какво ви се готви????нямате нормални хора в политиката

53

Анонимен

преди 3 години

Нищо по-лошо не може да сполети България от управлението на мутрите.

52

Бивш гербаджия

преди 3 години

до - ГЕРБ отново победи!Имате половин милион по-малко гласове от последните избори. Ако махнем и купените се топите по-бързо от сладолед на слънчака. Скоро като лъснат кражбите махни още половин милион и ще останете семейна партия с диктатор.