296

до 304

преди 3 години

Няма как да се подобри отрязан крайник. Ти луд ли си? Момичето има сериозен диабет и си имаше телк. Процентът се повиши след ампутацията и сега вече взима инвалидна пенсия от 560 лева. За кое лъжа?

295

гласоПродавател

преди 3 години

В събота щяха да решат за кого да гласувам, но ги изловиха. Не можах да спечеля от тези избори.

294

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНа Бойко и партията му стана комунистическа. Също като БКП овладя общини, чиновници, училища, дори частни бизнеси.

293

Анонимен

преди 3 години

БеСеПеееееее овцеееееее

292

До истукан

преди 3 години

ХахахахаОт кои мини ,братчет ??Искаш ли да поспорим ??Мисля съм спорил с теб по тази тема !Геолог съм и съм запознат много добре по темата !Кажи мините кои са ?Коя фирма ги обработва и как се изнася златото !Защо лъжеш бе,човек ??Защо ??

291

Анонимен

преди 3 години

Това , че Мая Манолова беше Омбудсман беше благодарение на Б. Борисов. Ревала е като дете да се моли за поста. Като се раболя от онази коварна болест пак рева на рамото на Борисов да я прати в чужбина да се спаси.Сега си спомням думите на дядо лека му пръст "Храни куче да те лае!" Нещастно влюбената Манолова не и прави чест да ходи като цветарка от партия на партия. Сега пак тръгнала да взема от опосканата баница на БСП.Ама това си може. Тя е такава. Хората в Кюстендил казват и за връзка с ВИС

290

Анонимен

преди 3 години

Герб и бсп през 2021 година. Еми няма надежда ...

289

МАТА КОСМАТА

преди 3 години

До до 281 И ти нещо лъжеш защото за да вземеш инвалидна пенсия трябва най малко да си във болнични 6 месеца и да нямаш никакво подобрение .И тогава ТЕЛК взима решение да те пенсионира и на какъв процент инвалидност .И трето много зависи от процентите за инвалидност ,ако твоята приятелка е със 100 процента инвалидност то тогава тя няма право на работа и може да взима тези пари които си написал като те включват и парите за соц асистент .

288

До 299

преди 3 години

Защото последни по доходи между Германия,Норвегия,Англия,Швеция,Люксембург,Швейцария,Франция и Испания -Испания са също последни ! Това прави ли ги по-бедни от Сърби,Руснаци,Арменци,Грузинци,Албанци,Таджици ???

287

Истукан

преди 3 години

Чакайте ГЕРБ да ви оправи след 100 години. Докато спите и гласувате за ГЕРБ, през това време стават грабежи на подземни богатсва, за които не подозирате. Изнасят се от България тонове злато от мините от чужди компания и още много уран, газ и въглища. Нямало пари. И Борисов си мълчи, защото той и неговите приближени вземат трилиярди. Борисов ще му преседнат толкова пари, но има кой да храни. Босовете в ГЕРБ станаха много. За общия държавен бюджет не е влязла и стотинка от тоновете злато.

286

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 290И какво общо има твоята патетична история с Бойко? Не е толкова важно дали е бил комунист или баща му. Важното е, че мисли и действа като комунист. Та той си е копие на Тодор Живков бе. Слепи ли сте. Ама вие май цял живот това си търсите. За повече не ви стига акъла, ни възпитанието.

285

До 299

преди 3 години

Последни по доходи къде ???

284

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера бандитите от ГЕРБ и техните заблудени привърженици, уж са увирени в успаха си а са против видеонаблюдение.За тази бандитска партия съм гласувал през 2009 реално само тогава те спечелиха изборите си.От тогава насам всичко е фалшификация, купени гласове и въртви души.Не за първи път ще го прочетете но аз не познавам нито идин човек който ще гласува за мафията ГЕРБ от къде толкова гласоподаватели ?На колебаещите се първи сми по дмъртност и последни по доходи заради ГЕРБ.

283

До 297

преди 3 години

А колко пъти.... ?;)

282

Анонимен

преди 3 години

Помните ли какво направиха от БСП? Ако не- Селеногин за оросяване на мозъка с високо съдържание на Гинко Билоба.

281

Анонимен

преди 3 години

Аз сега се притесних. Кака така с изчезващо мастило са химикалките в кабинките? аууууу, ами как да гласувам за ГЕРБ, като ще изчезне моя глас. Тоя коментатор по-долу е *** като ....без думи

280

МАТА КОСМАТА

преди 3 години

До Мктри вън Гласуваш за мая и слави и директно получаваш ГЕРБ И ДПС и тогава вече директно си купувай билет за чужбина и за бягство от България ,ама да не забравиш и домочадието си че и за тях тук няма живот вече .

279

Анонимен

преди 3 години

С колко % чувала пари водят ГЕРБ пред другите

278

Анонимен

преди 3 години

fffffffff

277

Това ,че Мая

преди 3 години

Манолова беше омбудсман не променя факта че беше от БСП и при възможност би се коалирала с тях.