215

Анонимен

преди 3 години

Официално 13068 са починалите от Ковид-19, но реално броят им е значително по-голям. Според данните за общия брой на починалите в България, може би починалите заради вируса са между 20000 и 35000. .

214

Анонимен

преди 3 години

Как 5000? Бързо да намалите бройката, с тези цифри ще изпуснете и таз година сезона на бетоня...

213

Анонимен

преди 3 години

А ха га ха хааахххх, последните напъни наМоленипескаъаГерберска мафияяяяя. На 4 сте вън .

212

Анонимен

преди 3 години

13 хиляди убити. Бандита премиер запали България! Няма ли да вземете някакви мерки най накрая бе убийци от герб?

211

Анонимен

преди 3 години

какво ли още трябва да стане, за да може и онези 80% да разберат, че сега ще гласуват или за живота си или за мутрите?

210

Празнуващ

преди 3 години

най -накрая ,днеска гърми шампанското!Мина 5 000.Днеска е празник ,браво!Точно както тиквата го измисли по план за изборите 5 000.Хаирлия да е и не забравяйте гласувайте пак за Винету от Банкя още 11 години да стриже овцете си!Хайде аз отивам да купонясвам !

209

Анонимен

преди 3 години

а утре, като за 1ви април, ще отварят! дано да е шега, защото ако не е, направо закривайте!

208

Анонимен

преди 3 години

13000 души жертва на ковида в БГ, половината можеха да са още живи, 5000 болни на ден, болниците претоварени, лечението посредствено, нищо важно е кръчмите да работят иначе вдичко е под контрол

207

Анонимен

преди 3 години

Няма как да се видим след примерно 10-20-30-40 години и дали преболедувалите вируса сега сега ще са здрави тогава. Има голяма вероятност броя на хората на Земята да се редуцира силно заради заразяване с този вирус и от сегашните близо 8 милиарда, да остане примерно 1 милиард.

206

Пич

преди 3 години

А, не бе, не е вярно. Слушайте Мангъров и онова професорче дето го спасиха във ВИП-а на ВМА. Това не е сериозно заболяване, а лека настинка. А, и да не забравя - маските не помагат и няма смисъл да ги носите. Давайте смело, проостаци!

205

Анонимен

преди 3 години

Както е тръгнало, не знам дали е безопасно да *** избори ...

204

Анонимен

преди 3 години

Просто това правителство трябва да сиходи. Проблема е, че никой не влиза в затвора. Така са се бетонирали разни бездарни комсомолци, че до края на живота си няма да работят. Като не стане, гражданска война, хем че и нея не я виждам, че то само цигуни и селяни.

203

Анонимен

преди 3 години

Вече сме на първо място в света. Можем да отворим ресторантите и заведенията..

202

Анонимен

преди 3 години

Идват избори и избора е ваш. Може да изберете мутри и неуправляема епидемия и смърт или да гласувате против мутрите и да живеете.

201

Асен

преди 3 години

Готови са да разболеят децата само заради изборите мръ..стници, в детските още преди затварянето над 80 процента от децата в глрупите бяха болни.С жената прекарахме Ковид ноември а от преди две седмици и Великоританският вариянт при който и малката беше с температура и гърло 1 седмица. По отвратително нещо няма.Сополите при този вариянт са ГЪСТИ като лепило.Втора седмица още ги влача а детето ми кашля.Ще бъдете съдени, ако не от народа от ОНЗИ горе, който тиквата така обича да споменава.

200

Анонимен

преди 3 години

Дали ще видим поне една адекватна мярка въведена от мутрите на власт? Досеаг повече от една година няма такава.

199

Анонимен

преди 3 години

Чорбанов продума днес, четете, глухари!

198

Факт

преди 3 години

Броя на новите случаи и починалите е според плана от преди Нова година, когато мутрите решиха да изпратят най-малките деца на присъствено обучение от 4 януари. Още тогава прогнозите бяха, че пикът на третата вълна ще е около датата на узборите. Е, прогнозата досега се сбъдва. Дамо вълната не се окаже по-висока, отколкото планираха мутрите преди Нова година.

197

Анонимен

преди 3 години

До 216 Бойко... Бойко плаща пемсити не каракочанов!..100%-ов *** раздаващ акъл! Това е електората за 4.4.! До къде стигна България, но така си е и най правилно. Но каракочанов лично на мен ми харесва, въпреки некорекността!Хора, народе не се оставяйте да ви управляват такива бездарници, гласувайте правилно на 4.4! Аз ще избера този път номер 5!

196

Анонимен

преди 3 години

Цял свят се учи от тиквенския модел...