218

Анонимен

преди 3 години

До Много яко решение!Ако не ви отворят, нарочно го правели....ако ви отворят, пак нарочно го правели....На, калпавия водолаз, водораслите му пречат :)

217

О...йе

преди 3 години

Тез кръчмарските търгаши,да се трудят на ги плаши.Трупат пари със измами,Затвор даже им е малко!Слагат дяволски добавки,в техните специалитети,а наивни после хапват,алхимически гурмета.

216

Богомил

преди 3 години

Отново има прогнозиран пик на заболеваемостта и разхлабване на мерките, наблюдаваме консистентност в решенията, поне

215

Анонимен

преди 3 години

До 223Това със случаите гледах как го обяснява световно известен професор вирусолог - та с две думи великият ПЦР тест може да се калибрира така че да открива или да не открива положителни, в зависимост от това какво иска този дето прави теста - от там и явлението 85% безсимптомни "болни" или че Изсраел се били "справили" щото си набили ваксината на стадото. Мисля че го обясних пределно ясно и разбираемо, даже за вас сороските прасета

214

Леша

преди 3 години

До 233Прочетох до "Ти сигурно отдавна живееш в бункер"Дай нещо ново.

213

Анонимен

преди 3 години

Над 1000 заразени на 1000000 и ще отварят пак, това е абсолютно безотговорно. Деееба и изборите, кво ли не прави жаждата за власт и алчността човешка. Нито болниците болници, здравеопазването е под всякаква критика, те мислят да отварят пак ОМГ.

212

Леша

преди 3 години

До Само така ботоксЕстествено, че ще отварят. Не сме дошли на тази планета някакви ботокси и откачалници от някакъв щаб, нощ или там каквото е да ни затварят. Вие луди ли сте?Платените роби пак се вихрят в коментарите.

211

Анонимен

преди 3 години

До ЛешаТи сигурно отдавна живееш в бункер, щом нямаш познати, починали от короната. На практика здрави и енергични, за няколко дена си отиват хората. При това хора на средна възраст. Поне моите познати бяха такива.

210

Много яко решение!

преди 3 години

Това част от предизборната кампания ли е? Да си докарате повече гласове? Готови сте да жертвате хората само и само да спечелите нечие временно благоволение...Нямам думи за вашето управление!

209

До спеца по чумата

преди 3 години

Да си чувал, че по време на чума са пребивали другоселци желаещи да преминат през незаразени села.А заразените села с труповете и живите са били изгаряни?Спеиалисти

208

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 194The surge of COVID-19 infections is a complicated question, Ian Miskin, head of the coronavirus care and vaccination for the Clalit healthcare provider in Jerusalem, told Anadolu Agency on Monday. He said the British-born variant of the coronavirus could be the main cause behind the rise in the numbers of COVID-19 cases in Israel."Една от първите статии при най-елементарен гугъл сърч. Знам, че си глупав, неграмотен и вероятно търсиш само на български и четеш ПИК.

207

Косача

преди 3 години

До 223На кой му дреме за Израел? Остана да вярваме и на МОШЕниците и ще цъфнем.Кой луд вярва на евреи?

206

до 197

преди 3 години

Ами натаняху купи Пфайзер за Всички ,защото милее за Народа си ! говори се ,че дори двойно е платил за Всички !

205

Леша

преди 3 години

До какви градини батеОбаче пишеш, а?

204

какви градини бате

преди 3 години

аз не мога да стана от леглото с температура, мускулни болки..

203

Леша

преди 3 години

До 219Сериозно ли вярвате в това нещо? Колко болни и умрели познаваш? Това, че местят хората да умират в някакви ковид отделения нищо не значи. Обират болните които и без това са пътници и хайде в ковид отделенията да пълним статистиките.

202

До 197

преди 3 години

В Израел днес има 201 случая, а населението им е над 9 млн. Общо активните случаи са близо 9к., при нас са 68к. Нещо да е останало неясно!

201

Анонимен

преди 3 години

Аз лично ще поздравя "щабаЩ с бюлетина за Мангъров и АБВ! :D

200

Анонимен

преди 3 години

Трябва да не допускаме Нинова или Слави до власт !Ще разкатаят играта и на държава,и на общество !Бъдете разумни и се поставете от двете страни на барикадата ! Борисов угаждаше на всички и успя да контролира пандемията не по-лошо от останалия свят,въпреки неуморимите усилия на опозицията да се провали !Смъртността и оня случай,че човека починал на стъпалата не са съпричастни толкова с конкретните действия на Борисов в мащабен план!

199

Анонимен

преди 3 години

Ако трябва да избирам между тиква и червенотиквеничковче , разбира се ще избера тиква , защото е полезна , здравословна , има семки страшно полезни особено за мъжете ,предпочитана е от болшинството хора , докато червенотиквиничковчето не става за нищо освен за декорация. Така ,че народа трудно ще го излъжеш , да не кажа невъзможно .