71

Анонимен

преди 3 години

Как в Благоевград няма да са над 200, като вчера бяха 0. Тази статистика е напълно излишна и неточна.

70

Анонимен

преди 3 години

Официално 203 човека са починали от Ковид-19, а реално колко са починали? Може би 400 или 500 човека. Не ги тестват и ги регистрират като починали от нещо друго.

69

Анонимен

преди 3 години

Този вирус е част от квантовия преход,ще оцелеем само умните и достойните да живеем на тази планета!!

68

учудЕна

преди 3 години

На кого му е от полза, вече повече от година подобна статистика?!

67

Анонимен

преди 3 години

До 80Питаш за топ 5.Ами зависи коя смъртност. Ако е за последните 14 дни, твърдо сме в топ 3 в света. За смъртността от началото на епидемията вчера изпреварихме и Великобритания и сме на девето място в света след Гибралтар, Сан Марино, Чехия, Унгария, Черна гора, Белгия, Босна и Херцеговина и Словения.

66

Анонимен

преди 3 години

До АнонименОтде знаеш, че са от катастрофи туй не е нормално толкова хора да умират при катастрофи може да са ранени след катастрофа тия коли се изпитват доколко са безопасни преди да излязат на пазара. Кой знае колко от тия дето ги пишат катсатрофи са самоубийства. По света стават хиляди катастрофи на ден, няма такава смъртност, както в БГ при катастрофи.

65

Истукан

преди 3 години

Нали Бойко Борисов ви спаси, пак него изберете, за да ви дооправи още малко. С вазелин по-малко ще ви заболи.

64

Уханска кихавица

преди 3 години

Ако мисирките ежеминутно отразяват с подобна ярост броя на загиналите и пострадали при трудови злополуки, след година човек ще си каже, ей уби се от работа тоз народ.

63

Анонимен

преди 3 години

До 75 предизборно Къде ги виждаш тези нагласени данни - това са данни подадени от болниците по области. По-скоро ти искаш данните да бъдат нагласени по твой кеф, но няма да те огрее

62

Анонимен

преди 3 години

От тези 4497 нови случая, ще имаме нови около 230 починали и куп хора с последици от заразяването.

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 71Броиш ли и хората умрели от катастрофи, битова престъпност, хора под 70 години умрели от хронични болести, ракови заболявания, алкохолизъм, наркотици и т.н.В България умират около 2000 души на седмица. ноемри-декември стигнаха до над 4000 души. Това коло 12 000 души повече. От началото на март гонят вече 3000 души. Какво се увеличи - хронични болести, ракови заболявания, алкохолизъм, наркотици и т.н. Като на вярваш на докторите, за умрелите не вярваш ли.

60

Анонимен

преди 3 години

До 71Всички починали се броят по всякакви причини. Защо не ти е ясно?

59

Анонимен

преди 3 години

Мерките трябва да са минимум 2-3 седмици. След 14-15 ден започва лек спад на случаите на дневна база, а смъртните случаи - след 21-ви ден! За овладяване на ситуацията ви трябват 4ри седмици. Това е проверено декември месец. Забравихте ли? И най-важното. Може всичко останало да затворите, оставите ли училищата, няма да стане. Искате доказателство? ФРАНЦИЯ!

58

предизборно

преди 3 години

До 04.04.2021, ВидовденСтатистиката е по-лошо от измамата! - Уинстан Чърчил. Нагласените данни!

57

Анонимен

преди 3 години

В западна европа е нормално човек да живее до 82-83 години, а в Япония даже до 92-93 години. В Бг средната продължителност на живота е 74 години, а на жените и повече. Но явно у нас цената на човешкия живот ниско се оценява. Аз като гражданин не мога да се съглася с това

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 71Брояча, от катастрофи умират статистически двама души на ден. А от чумата на 21 век - 200. Да виждаш разлика?

55

Анонимен

преди 3 години

До До 44 башовцатаБроиш ли и хората умрели от катастрофи, битова престъпност, хора под 70 години умрели от хронични болести, ракови заболявания, алкохолизъм, наркотици и т.н. Ще събереш дори в пъти повече починали за година.

54

Анонимен

преди 3 години

Ваксинираните от СИК ще чакат неваксинираните да дойдат да гласуват и да се заразят!

53

04.04.2021, Видовден

преди 3 години

Довиждане, агънца. Отивам да бачкам, да осигуря препитание на децата си.В неделя пък ще отида да гласувам, за да им осигуря по-добро бъдеще.

52

Анонимен

преди 3 години

До До всички ТроловеНе ти ми омръзна като папагал да повтапяш едно и също- изживели са живота, 70 години е нормално да умреш, те само от старост почиват. Всички имаме родители и роднини и 5 години повече са много важни. Всяка година е важна. Егоистично, арогантно и цинично нищожество си. И удвояването на смъртността в България е само от естествени причини, нали. Чавек, ако е такъв, трябва да има граница. Май си забравил какво е да си човек.