35

Spiro

преди 16 години

" И сега някой смотан ще каже: ами да-бутилка водка от пияна компания. Аланкоолуу трябва да има 1000 бутилки водка за да гори така. Това е или *** или керосин или друго гориво и то в сериозно количество, което да може да поддържа огъня достатъчно дълго силен. Не "Ти колко вагона си виждал горящи, че да се изказваш как трябва да гори един вагон облицован отвътре с шперплат ? Палил ли си, екперименти ли провеждал, какво си правил ? Вътре е имало и чанти с дрехи, легла, одеала, завеси и т.н. Еййй, някой като ми каже "ама не може така да гори вагон", направо ме хващат нервите, все едно всички по цял ден гледате как горят вагони. Аман от екперти.

34

Dimitar

преди 16 години

В същия тип кушет-вагон на 8 август миналата година например, избухва пожар, във Варна. Жертви няма защото е посред бял ден и хората успяват да излязат. А причината е разлят алкохол в купето."На 28 февруари миналата година поради същите причини избухва пожар и във влака от Карлово до Христо Даново. Инцидентът отново става през деня и това отново спасява хората."

33

User

преди 16 години

Според мене силните на деня изпитват голямо изкушение да си измият ръцете с никому неизвестни терористи.... Ако направите хронологи

32

Dimitar

преди 16 години

Аз пък помня, че преди година пак имаше пожар, защото някъв дедо си пренасял ракията и изпочупил бутилките... но случая беше потулен."В същия тип кушет-вагон на 8 август миналата година например, избухва пожар, във Варна. Жертви няма защото е посред бял ден и хората успяват да излязат. А причината е разлят алкохол в купето.На 28 февруари миналата година поради същите причини избухва пожар и във влака от Карлово до Христо Даново. Инцидентът отново става през деня и това отново спасява хората."

31

преди 16 години

харесвам младите хора, най-добри прояви на действен морал виждам в тях, тук има неадекватно поведение и реплики от стрес и невъзпитание на чуства, а там виновни много

30

преди 16 години

Ти не си представяй, че Осама ще долети със самолет! Тероризъм може да бъде всички, вкл. подпалване на влак, това хич не са пироманчита пич, защото загинаха 9 човека!!!

29

Смехурко

преди 16 години

Това не са били терористи а 2 малки пироманчета...Тези ни взеха за пълни балами.Прах в очите на хората.

28

преди 16 години

НА ТРЕТИ МАРТ, БЛИЗО ДО ПЛЕВЕН!!! НАПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДИТЕ САМИ!

27

I

преди 16 години

Толкова сме залумпени, че не можем да видим истината под носа си. И за малко дете е ясно, че има палеж, дали е умишлен атентат или безгранична немърливост не съм човека който ще каже.Вие *** ли сте да мислите че от 1 цигара ще лумне такъв пожар. Във всички влакове се пуши, аз пътувам всеки ден. И от както се помня има вагони за пушачи и непушачи като разлика м-ду вагоните няма. Т.е. и тези за непушачи са толкова негорими, колкото и за пушачи. Така че теорията за фас е *** до безкрайност. Ако някой си е направил труда да изгледа клипчето с горящите вагони ще забележи че вагоните горят равномерно с изключение на 1 място от където пожара лумти. Това не може да стане, освен ако там няма силно запалима смес. И сега някой смотан ще каже: ами да-бутилка водка от пияна компания. Аланкоолуу трябва да има 1000 бутилки водка за да гори така. Това е или *** или керосин или друго гориво и то в сериозно количество, което да може да поддържа огъня достатъчно дълго силен. Не ми се слушат глупости за запалени пердета, луминисцентни лампи, торба със запалки и т.н.

26

преди 16 години

I vse pak ako e teroristichen akt wse nqkoj trqbwa da poeme otgowornost, inache cqlata teoriq se obezmislq za men

25

преди 16 години

това с пътниците е несериозно, изтикани са далече, от клиповете личи че никой не гаси самите вагони, естествено е и ексексперт да дава публичност, изявления от системата е ангажиране на институция

24

Стокс

преди 16 години

Именно това си мислех и аз-какм оже докато някой се мъчи и гори жив на друг да му хрумне да снима отстани.Това нормална човешка реакция ли е???А нормално ли е веднаха да я качи в интернет-ясно е за какво си е мислил по време на пожара(определено не и за хората вътре).Та за какво тоно ни е виновна само държавата-за нашето лично отношение към другите?

23

nqma

преди 16 години

kakvi gluavi hora pi6at tuk! gospodi!

22

преди 16 години

От останалите пътници колко са се втурнали да помагат и колко са снимали с телефоните си? Или останалите пътници не са българи, само точно тези 9 са??? Не е ли по-важно тези 9 жертви да ни помогнат да разберем колко сме деградирали като личности и на какъв хал е държавата ни, вместо да търсим виновник, както винаги правим?

21

преди 16 години

Davaite da pochvame fesovete...stiga spa narode!

20

toni

преди 16 години

mnogo pravilno oniq deto gi raztrelqha a 4squshastnik e oshte jiv i dava intervqta 4e bil borec za pravda i svoboda

19

Бачо Ти

преди 16 години

в този форум ври от ТУРСКИ МЕКЕРЕТА - предлагам да ги натоварим на едни влак и да ги взривим, мамицата им резана - докога ще ни убиват безнаказано

18

преди 16 години

Интересно обаче тук всички сте много наясно със ситуацията и какво е станало...откаде? От новините? От вестниците?

17

преди 16 години

Да,странно съвпадение е,че трагедията става преди 3-ти март,съвпадение е че антитерористи не са влезли първи във вагоните при положение,че при такива ситуации те са първи винаги,съвпадение е председателя на комисията какъв е....Е не станаха ли много съвпадения?Някои беше казал-няма нищо случайно на този свят.И да кихнеш си има причина.

16

Spiro

преди 16 години

Има определени групи от хора, които с изключителна последователсност лансират идеята за терористичния акт. Признавам, че тази терория е много удобна за хората занимаващи се с антитероризъм и за крайните националисти. Едните ще поискат повече пари защото тяхната специалност започва да става актуална, другите ще се възползват от шанса да агитират срещу турците в България. Разбира се никакъв терористичен акт няма - просто са се запалили няколко вагона и някой не си е свършил работата да отвори вратите. Става въпрос за липса на организация, за систематично пренебрегване на нормите за пожарна безопасност и за тотална липса на управленски контрол. Това е истината - проста и ясна.