232

Анонимен

преди 3 години

БРАВО НА САЩ ЧЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ БОЙКО ФЕСА.

231

Вирус

преди 3 години

Говорих с няколко руснака преди месец, шарещи из Европа.Млади момчета тръгнали да си търсят късмета далеч от Матушката.Трима от тях са работили във фараонска фабрика за 11 000 рубляци на месец.Останалите - в предпиятие на путинската фармацевтика за 12 800 на месец.Действително заминаването на работа в Русия ще да е истински героизъм. (Луд смях)

230

Анонимен

преди 3 години

С руското знаме към европейски заплати и пенсии, напред другари!

229

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

БОЖЕ, БЛАГОДАРЯ ТИ, ЧЕ СЕ ОТЪРВАХМЕ ОТ РУСНАЦИ И ТУРЦИ ЕДНОВРЕМЕННО!

228

Анонимен

преди 3 години

Идат тъжни времена за милиционерите и мутрите. Спират им парите, почват разследвания... голям рев се задава.

227

Анонимен

преди 3 години

в България средната нетна заплата е вече с 40% по-висока отколкото в Русия, като тя е 720лв в руската *** срещу 1040лв у нас. Тия още ли си харчат копейките за ***, бе.

226

Вирус

преди 3 години

А защо когато бяхме с Русия бяхме космическа страна с развита икономика сред 30те най-развити икономики, а със САЩ и ЕС сме първи по смъртност всвета, икономика нула и 85% от населението живее в бедност.------Защото КИНТЕКС продаваше оръжия за 10 млрд. долара всяка година, всеки работеше, колкота да не заспи и му плащаха, колкото да не умре.Два вида хляб, бирата и лимонадата дефицит, съветските ТВ приемници със записване и пълен ***, леките коли с чакане и събиране на левчета и т.н.

225

Анонимен

преди 3 години

Русофилчетата на Борисов вият и плюят, ЗАПАДА им смачка мутрите прости руско-турски!БРАВО НА ЕС, НАТО И САЩ ЧЕ МАЧКАТ БОРИСОВ И ПАЗЯТ БЪЛГАРИЯ ОТ НЕГОВОТО СЛУГУВАНЕ НА ПУТИН.

224

Анонимен

преди 3 години

А случайно тази дrisня да се възмути за това,че цели кохорти политици,като нея са продавали и продават,въобще без пари Територията,бивша държава България?Ама на тази територия отдавна няма народ,а само продажна политическа гнус и за съжаление,море от немислещ и нереагиращ планктон!

223

Анонимен

преди 3 години

Наш'те ги гледам по БНТ, не могат един точен пас да си подадат, иначе имат тайни... :)))

222

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ СА ТЕЗИ КОИТО РАБОТЯТ ПРОТИВ СЪЮЗНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ - ЕС, БРИТАНИЯ, САЩ! ИЛИ ГЛЕДАТ НА ТЯХ КАТО НА НАТРАПНИЦИ.

221

Анонимен

преди 3 години

Странен народ сме.Плюеете наред, но нито дума за предателите на българските интереси не обелвате. А за предавалите информация на НАТО цяла седмица не спряхте.

220

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Всички дърти комунисти от политиката на прехода ги чака безславен край и близка среща с Хитлер след това. Наследниците им ще ги последват.

219

Анонимен

преди 3 години

Докараха ги да работят на едно работно място за добра заплата на държавна служба дългосрочна с трупане на опит,стаж с отбор по държавно-политическа поръчка за заемане на сериозна длъжност по договореност-междупартиен консенсус за организация на основните дейности с длъжности за изпълнение на основните приоритети на политиките за защита на държавните интереси да бъдат предавани за жълти стотинки при туй с привлекателни възможности в опции за парични взаимоотношения с шпиони насрещни,явно не са те

218

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаРусофилчетата на Борисов вият на умряло, западните служби им навряха турски поток в ГЗ

217

Лицемерие...

преди 3 години

Нямам какво повече да кажа.

216

Анонимен

преди 3 години

Абе имаше едни политици ходещи редовно на беседи в турското посолство и занасящи им списъци и информация за страната ни.Какво стана с тях? Ще ги арестуват ли?

215

Тонката

преди 3 години

До до 247Пак ли ти пишеш ИстаНбул с М бе?:):):)Не се научихте бе ей:):):)ИстаНбул се пише:):):)

214

Тонката

преди 3 години

Русофилчета вият безпомощно:):):)Кеф:):):)Сигурен съм,че е сега ако вместо с Италия,България играеше срещу Русия щяха да са за Русия:):):)Мъка,мъкаааааа:):):)Ф16 идва Русофилчета:):):)

213

до 247

преди 3 години

ОТ РЕЗОЛЮЦИЯТА НИ СЕ "ПРЕПОРЪЧВА"- приемане на Истнамбулската конвенция- узаконяването на сепаратиската ОМО "Илинден"- узаконяване на г.ей браковете- узаконяване на възможност г.ей двойки да осиновяват деца в семейството- узаконяване на р.омските катуниТова е предателството на зелените и БСП евро депутатите.