152

Леша

преди 3 години

"Лекуваме последиците от неразумното поведение на хората"Да! Неразумни сме, че си пуснахме децата на училище. Неразумни сме, че не сме ви счупили още тиквите. Балтов, ти и Кунчев сте рядко противни, направо от каталог!

151

Анонимен

преди 3 години

Не е вярно, че ние сме 1-ви, по-големи мачовци от нас са чехите и унгарците, тях не ги е страх от смъртта повече от нас.Те са с над 2 хил.на 1 млн.починали от КОВИД 19, а ние все още сме1831 на милион.

150

икономист

преди 3 години

До 138Това след първата доза от ваксината ли е било ? Възможно е да не е минало достатъно време, за да се изгради имунитет.

149

Естествено

преди 3 години

Народа е виновен за грешките на ГЕРБ... много ясно!Вие виновен ГЕРБ-аджия виждали ли сте?

148

Мълчание

преди 3 години

Защо ЩАБ-а, Ангелов и Балтов мълчат за смъртните случаи СЛЕД поставяне на Астра Зенека?Вече знам за 2 такива случая.

147

Анонимен

преди 3 години

Всички, които плюете по професора, Заповядайте,На обиколка в КОВИД отделението на болницата!

146

Анонимен

преди 3 години

МЗ отхвърли предложението за дарение на 1000 дози ваксина "Спутник V". От писмото на МЗ става ясно, че дарението на ваксината "Спутник V" за прилагането й на територията на Република България към настоящия момент не е юридически възможно защото не е в синхрон с европейското законодателство.

145

Курва на Бойко

преди 3 години

Тоя се състезава с Коца Ангелова за титлата любима труженичка на Бойко ли?

144

Анонимен

преди 3 години

Има неразумни хора, има и разумни, но на всички ни писна да ни се вменява постоянно вина за трагичното положение, за което основно носят вина именно тези, които ни сочат с пръст- шайка службогонци, които налагат неадекватни и закъснели мерки, трагична здравна система, пълен хаос при ваксините и тотален провал при обезщетяване на закъсалите в кризата!

143

Анонимен

преди 3 години

"Ние надлежно изпълняваме всички инструкции. Освен това ни беше казано държавите членки да се въздържат от руска и китайска ваксини".Бойко Борисов - премиер на РБ.Унгарският външен министър се ваксинира пред телевизионните камери с руската ваксина Спутник-V.

142

Анонимен

преди 3 години

Защо са ви виновни лекарите, когато се врете в кло-ак-ите на света само за набор снимчици в социалните медии?Изчезвате, българи и докторът е прав в диагнозата си-акъл нямате!

141

Сунгурларска 0.700л

преди 3 години

Не знам как ГЕРБ си вярват, че ще управляват още един мандат.Вярно е, че може да успеят да изманипулират изборите, но това няма да успокои хората.

140

мдааааа ама НЕ

преди 3 години

БалтОФ, БалтОФ не уважаеми професоре, какви последици лекувате БРЕ.Окрадохте хазната после НИЕ сме ви пак виновни. Играете си с нас на отваряй- затваряй, лъжете, крадете, приватизирате и после пак сме ви виновни.АРЕ БЕГАЙТЕ БЕ!!!

139

Анонимен

преди 3 години

До до 30Ами ваксинирай се с Ю корейска и Н зеландска, японска и австралийска ваксина.

138

Анонимен

преди 3 години

НЕЩАСТЕН НЕКАДЪРЕН КЛЕВЕТНИК, КАТО МУТРИТЕ

137

Анонимен

преди 3 години

Виждате пример как парите превръщат човека в животно. Този беше човек преди да се съюзи с шайката. Беше чевек за пример. А вижте го сега какъв е станал. *** на гърбавите безочлив и без капка достойнство. Според него народа е виновен че оня от банкя се хвалеше че е охлабил мерките и е оставил всичко на самотек. Докато другите държави затвориха всичко задължиха хората да носят маски и на открито вашият пожарникар се хвалеше че при вас е Лабаво. Ето го резултата от безумните ви управници.

136

Анонимен

преди 3 години

До до 30Как разбра че се справят, от руската медийна пропаганда ли.---Преди дни Путин обяви края на пандемията на препълнен стадион със 100хил души.Видео: "Путин поздравил россиян с годовщиной возвращения Крыма"

135

ХУЙ ПУТКА

преди 3 години

БАЛТОВ, ХАРЕСВА ЛИ ТИ МАРКИРОВКАТА?

134

Анонимен

преди 3 години

Да питам като китайците:Как се спазват гражданските права и свободи на починалите без време от КОВИД19?РОДИЛКИ ***!Всички злини си е заслужил този народ!

133

Личи от 100км

преди 3 години

Отличителните черти на ВСЕКИ гербаджия:- Нагло говорене- Лъжи- Походка на дойна крава- Тройна гуша- Апартаменти (всички наследени от баба им)