40

Ролс Ройс

преди 3 години

Ох, кога ще дойде четвръти да бием дузпата на джипкаджиите от ГЕРБ и да си турин едни яки ролсройсаджии да ни управляват живота и да ни създават условия да се развиваме и да си караме лимузините по магистралите като излизаме за чижбина.

39

Анонимен

преди 3 години

Не изкарваме най-лошото, просто това са фактите от некъдърното ви управление!

38

325 ойро заплата

преди 3 години

В България сме........добре!

37

Анонимен

преди 3 години

До в Русия няма локдаунКой го еня за Русия?

36

в Русия няма локдаун

преди 3 години

Какъв тотален локдаун? В Русия няма локдаун. Русия заема половината територия от Европа, повече от желия ЕС, и там няма локдаун, мерките са разумни и не ограничават хората. И в Белорус няма. На по-голямата част от Европа няма локдаун.

35

Гроби Таласома

преди 3 години

Истината е, че в България само брутално запиране на електората би свършило неква работа, но Тумбалара пашалла и Тиквата не го направиха, защото моменталически щеха д ападнат от власт и да не си завършат мандата. Сега, гледам до последно стоят, много им се услади, особено на Тумбака. Ей, Тумбак, ай върви си вее, *** ти проклета!

34

Кънчо Мисирков

преди 3 години

Много бързо забравихме генезиса на ВМРО. Това са ченгета доносници които в мътните времена приватизираха,заграбиха всичко принадлежащо на Македонските дружества в България. Това е построено с дарения и труд от македонците в България и няма нищо общо с ВМРО. Няма и един македонец в техните редици,а само псевдо патриоти и хитреци ченгета. Открандато имущество за милиони и Прокуратурата спи.Никога ченгета и доносници във власта. Така ги спасяваме от парвосъдието.Разберете го!!!

33

Анонимен

преди 3 години

Казват че този няма мозък а нокът на главата!

32

И тук да се чете!

преди 3 години

задачата на новия министър председател: Да изкорени бай-ганьовщината, простотията, тъпотата, високомерието, ниския интелект, джипкаджийството, глупостта, мафиотизирането, кражбите, комисионите, некачественото строителство и ремонти, срама пред Европа, Русия и САЩ и какво ли още не! Нов, високо интелигентен, възпитан, разумен, умерен човек - такъв ни трябва, за да не ни е срам, като народ от сегашния бойко

31

ШКЕМБЕ ВОЙВОДА

преди 3 години

пак лъжеш глупавите българи да, някий от западните държави са затворвни, но кикий не казва нищо за Испания всипко там работи от септември миналата година!!!!!!! Защо ли това се премълчава??? Отворете El Pais, четете Мадрид има 174 заразени вчера при над 6 млн население. В ьялата страна случайте са 129 на 100хил.души!!!!!ОВЦЕ осведомяване не говорете на изуст!!!

30

КОМУНИСТИ

преди 3 години

изпълзяха РУСКИТЕ ХИБРИДЧИЦИ, за да ни убеждават, че българите в България не искат да бъде член на НАТО, копейки за всеки

29

Totenkopf

преди 3 години

В качеството си на какъв се изказва тази лоена топка?

28

аяао

преди 3 години

много сме добре, олекнахме с 3 милиарда, за да се изежи тиквата у сащ колко е платежоспособен. Що не ги плати с чекмеджето джипкаджията ? Всичко ни е наред - първи по смъртност, по заразяемост - много сме добре. С по 40 000 намалява населението ни всяка година. Това ли е добрето бе, "министре". Дано ви изринем на изборите и повече да не се вескате, дебелаци!

27

Анонимен

преди 3 години

И тоя каракачанов ни набута с 3 милиарда за самолети, дори и процент е взел от това набутване! Не вярвам някой пак да гласува за тоя хитрец, дори мисля че трябва да го подхване прокуратурата !

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"В Беларус няма Локдаун и няма нито един умрял от тромбоза или вирус"и в Северна Корея е също. :)

25

БЕЗСРАМНИК

преди 3 години

Какво се оказа, че хиляди от Македония с бг. паспорти на адрес един трафопост

24

...

преди 3 години

"Спокойно моряци,корабът потъва нормално,вода има за всички!"Стадото си заслужава овчарите...

23

От Германия

преди 3 години

Прав е. В България е доста по-лабаво. Тук направо ни разказват играта.

22

Анонимен

преди 3 години

Влезте във фейсбук страницата на Каракачанов и вижте каква народо- патриотична любов се лее към него в коментарите към публикациите му!

21

Анонимен

преди 3 години

В Беларус няма Локдаун и няма нито един умрял от тромбоза или вирус.