48

Анонимен

преди 3 години

Русия обезпечи своята пълна военна безопасност. Днес никой не може да направи нищо с Русия! Пандемията на запад няма никога да свърши.

47

Анонимен

преди 3 години

1929 световната върхушка спря икономиата и доведе до Великата депресия. След няколко години се появи Хитлер, а след няколко години започнаха войната срещу Русия.

46

Анонимен

преди 3 години

Гнусният хомосексуалист Ангелов, още утре ще се отрече от думите си. Борисов го държи с компромати за кражби и оргии и каквото му нареди, това ще се случи в медицинско отношение

45

Хубав Гербер

преди 3 години

С ботокс, филъри, присадена коса, скъп костюм и..... тройна гуша.

44

Анонимен

преди 3 години

Някой иска да ни изтреби. Така ми се струва.

43

ИСТИНАТА

преди 3 години

Боки тиквуня отвори моловете и заведенията, за да може да се изпозаразим и да ни е страх да гласуваме.За да има ниска избирателна активност и висок ковид-стрес.Това беше планирано.

42

Анонимен

преди 3 години

Ето как работят ваксините, във тялото се внаса генетичен материал от умрели прасета и човешки ембриони на бебета Този генетичен материал кара клетките ви да произвеждат малки вирусоподобни частици, тези частици лъжат имунната ви система. Точно така работи и вируса влиза в клетките на хората и ги заставя да произвеждат още вируси. Не се учдвайте че между вируса и ваксините има много общи неща и сме в трета вълна, веднага като почна ваксинацията.

41

Анонимен

преди 3 години

Борбата с вирус създаден за биологична война се води на ниво външно министерство.В България министрите са без необходимия ценз за отстояване правата и здравето на българите.

40

Герберастката кочина

преди 3 години

След крайна бедност майка и дъщеря скочили заедно от 7 етаж. Майка и дъщеря се самоубиха заедно, като скочиха от жилището си на седмия етаж в блок на улица "Мусала" в Стара Загора.

39

Анонимен

преди 3 години

Ако бяхте взели навремени и адекватни мерки още при началото на покачването февруари месец а не да набутате децата присъствено и да отворите кръчми и молове, също така ако тествахте пристигащите в България и ги поставяхте под карантина, а не фа ги пускате от летището на по кафе на Витошка и после да обикалят с обществен транспорт из цяла България нямаше да се стигне до тук.

38

Анонимен

преди 3 години

Тоя тлъст гербав шо пар много ми напомня на Цацаров.Същата мазна физиономия и двойна гушка.

37

боки

преди 3 години

Карай ка фончо, по средата тракес!

36

Анонимен

преди 3 години

Ми, хунта сър.

35

Анонимен

преди 3 години

Тези са гадове бе. Не разбрахте ли?

34

Истината

преди 3 години

Боки тиквуня ни е сложил най-противният гей, за да ни дразни и да отбива вниманието от кражбите му.Това го прави и Сокола Доган - от там го е видял боки Тиквуня (дето ще пада от власт с 200)

33

Анонимен

преди 3 години

30 дни трябва да е локдауна!Правилно разсъждава министъра...

32

Щерю

преди 3 години

След 10 дни ще е 11-ят ден...

31

Правят ви на маймyни

преди 3 години

На запад ваксинирането е стигнало нива до 20-30%, в Англия над 50%. В Русия е само 1.5%, въпреки, че Русия има капацитет да ваксинира 100% от населението си и дори изнася ваксини, но е доброволно и руснаците сами избират дали да се ваксинират или не. Защо тогава икономиата на запада се срива, броят на заразените расте, а икономиката на Русия работи и дори се развива в условията на кризата с вируса. В Русия няма строги мерки, а на запад са затворени в къщи, нямат право да пътуват а полицията пребива с палки протестиращите срещу ковид-19 мерките.

30

Анонимен

преди 3 години

Ами така ще е докато някой истински мъж пробие кордона на някой щабаджия и не раздаде юмручно правосъдие

29

Боли ме Гъза

преди 3 години

ПОЗНАХ 5 МАЧА ОТ БЕТА!ЛОШО, ЧЕ ГИ ИГРАХ В СИСТЕМА TREBLES ... сега печалбата ми е само няколко стотин лева, вместо няколко хиляди...........................