112

Анонимен

преди 3 години

АЛИБЕГОВ ИМА ПОНЕ 8 ФИРМИ СВЪРЗАНИ С ЛОКДАУНА. ЗА ТОВА РЕВЕ.СУМИСТА Е КУМ НА АЛИБЕГОВ. С ТАКЪВ КУМ СКОРО ЩЕ ИМА НЕ 8, А 18 ФИРМИ... А НЕ СПИРА ДА РЕВЕ, ЧЕ ИСКАЛ ДА РАБОТИ. КАКВО ДА РАБОТИ ДРУГО КАТО ДАЛАВЕРАТА Е ГОЛЯМА С 300% НАДЦЕНКА В РЕСТОРАНТА И УКРИВАНЕ НА ЗАПЛАТИ? ТРОЙНО СЧЕТОВОДСТВО. УЖ ЩЕШЕ ДА ИЗСВЕТЛИ ЗАПЛАТИТЕ? ДА ОТВОРИ КОВИД ОТДЕЛЕНИЯ В ЗАВЕДЕНИЯТА СИ!!!-БОРО ТУР-ИНТЕР ГАЛАКСИ НЕТ ООД-РИКИ 06 ООД-Р.М. 2012 ЕООД-КВР-ИЗТОК ЕООД-Ригаст ЕООД-ХАЛФМУН БЪЛГАРИЯ ЕООД-РИКО 05 ЕООД

111

Анонимен

преди 3 години

Да предположим, че в ресторант влезе болен от коронавирус клиент.Първо той пипа по повърхностите, след това се разминава с други клиенти които според закона не са длъжни да носят маски в ресторантите. Предава вируса на тях. Тези хора след три дни ще са вече в статистиката или във болницата.

110

Анонимен

преди 3 години

Днес случайно мернах Алибегов в Офанзива. Брутално нагъл. На всичко за капак говореше, че нямало огнища в ресторантите. Хората работещи в заведенията ги извикали от провинцията и те наели нови квартири. Това струвало пари. Само за пари говори. Какви хора наемат от провинцията за ресторантите в София не е ясно. Защо наемат хора от провинцията на квартира? Толкова ли няма в 2 милионна София персонал за заведенията? Или това са поредните му лъжи? В цял свят разбраха, че като пийнат мерки няма :D :D

109

аз-ът

преди 3 години

Вие сте с рубриката за слушателски поздрави.Днес всички клиенти на ресторанти, фитнес зали и дискотеки поздравяват Ричард Алибегов с песента на ФСБ - "след 10 години-----хах яко.

108

Анонимен

преди 3 години

Наглият дебел администратор си каза,че гонят квоти-клипът се върти във facebook.Така че ,докато може да стои на власт-тиквун и лакеите му,ще налагат локдауни

107

АЛФА РИСЪРЧ ООД

преди 3 години

Днес ви питаме: Желаете ли да се ваксинирате. Да + Не -

106

Ужасена

преди 3 години

Задължително ваксиниране с Астра Зенека за всички. Този локдаун да е поне до края на месец май.

105

Анонимен

преди 3 години

До Подкрепям 102 Няма как на 05.04 да има ново правителство Покрай всички каши може да мине седмица и повече , докато излязат официлните резултатиЕдва тогава ще започнат да се връчват мандати за съставяне на кабинет Ако влязат повечко партии , ни чака мнооого голям пазарлъкМоже и месец да мине , ако въобще се състави правителствоА това за прокурора е научна фантастика

104

Анонимен

преди 3 години

Доживотна карантина без право на замяна на всички от OПГ ГEРБ и техните слуги!

103

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 111Децата не подлежат на ваксинация против Ковид , поне засега

102

Анонимен

преди 3 години

За цялата ситуация с локдауна на запад е виновен Путин с неговите "мултики". Периодичните кризи са закономерни при капитализма и днес западът и най-вече САЩ се намират в ситуацията на Голямата депресия през 30те години, и единственият изход е война, както тогава Втората световна война спаси САЩ. Но Путин пуска анимационни филмчета - и сега какво да правим - ами много просто, локдаун и намордмници на населението, а полицията бие всеки който не е съгласен както дне бихехя в Германия и Холандия.

101

тъй де

преди 3 години

Няма лошо, но за всеки ден локдаун, нека Мунчев връща по една вече получена месечна заплата и........друга песен ще запее!

100

Анонимен

преди 3 години

До 106Дават. Аз не зная колко са детските за едно дете, защото не вземам за моите, но зная, че дават на всички до 18. Без ваксина на детето и родителите да не се дават детски.

99

Анонимен

преди 3 години

Предлагам локдауна да е с период 10 г., не ни пречи на нас *** от територията, така и така нямаме икономика не моуат да ни уплашат :)))

98

Леша

преди 3 години

Доскоро бях против ваксините, но се огледах какви ме заобикалят по улицата и разбрах - яко локдауни и ваксини. Трябва да се спасим от материала.Да не се правят на големи бунтари, защото повечето живеят на гърба на държавата. Праскайте ги със социалната система. Ще се ваксинират на бегом и с песен.

97

Пак ще се срещнем

преди 3 години

Вие сте с рубриката за слушателски поздрави.Днес всички клиенти на ресторанти, фитнес зали и дискотеки поздравяват Ричард Алибегов с песента на ФСБ - "след 10 години".

96

Анонимен

преди 3 години

Прав е Кунчев! За десет дни нищо не може да се оправи. Клекнаха на ресторантьорите и отвориха от 01.03. Сега берем плодовете, аман от високомислещи глави!!!

95

ДО ЛЕША

преди 3 години

На Българите не дават Детски .

94

Анонимен

преди 3 години

Доцент Ангела май крие ваксините от народа. Крие ги под тезгяха за държавните администрации и семейство и приятели.Време е прокуратурата да разследва, кой крие ваксини, къде ги крие, кой се ваксинира с тях, докато народът чака да има избор. Омръзнаха ни празноглавите дърдорковци.

93

Леша

преди 3 години

Да не се дават детски без да е ваксинирано детето и родителите.