113

Анонимен

преди 3 години

Печките замърсяват, а мутрите ще спират автомобили. Мутренска му работа.

112

Анонимен

преди 3 години

До монтьор таксиджия Ако си монтьор няма да си таксиджия!Монтьорът вади за пет бакшиша едновременно!

111

Питам

преди 3 години

Въпрос : Кой замърсява повече : една Лада с апарат на газ метан която ходи в събота на село и се връща в неделя. Или едно Порше 400 коня която навива 200 км градско на ден ? Моля някой знаещ да ми отговори.

110

поглед

преди 3 години

Като всяко българско нещо правим това, което не върши работа. Няма как критерий за екология да бъде спирането на някакви марки автомобили, дори които са надвишили някаква възраст. Ами аз съм виждал повече голфове и бмв-та с пушеци зад тях а много по-малко лади. Само с бързи тестове насред пътя и евентуално глоби могат да ограничат пушещи и отровни коли. Няма друг начин. Всичко останало са приказки.

109

Анонимен

преди 3 години

И колко точно лади и москвичи виждате в центровете на големите градове?На бас, че са доста по-малко от таралясниците голф, бмв, опел и мерцедес, които димят и пушат за световно, ама "класа, братчед!".

108

Булгарекзит

преди 3 години

Ами ок good bye bye ЕС!

107

монтьор--таксиджия

преди 3 години

Във такситата на година в голям град ,ако таксито се кара от един човек се минават минимум 70 000 км това означава че за 4-ри години таксито ще е на около 300 000 км ,ако е с двигател 1400 кубика 1,4 90 % няма да покрие истински гтп е какво прави таксито в БГ---разберете затова в бедна държава нищо не става ! Приказки ще чуете каквито си искате, но само дърдорковци ще се упражняват на тема екология ,

106

Д-р Исня

преди 3 години

Редно е да се спрат всички автомобили, които вдигат прах след себе си. В България това са 100% от превозните средства. Да, господин окрадяващ...аа управляващ, извинявам се! Колкото повече крадеш, толкова повече отговарящите на Евро 7 автомобили вдигат пепел и кал и замъсряват!

105

монтьор--таксиджия

преди 3 години

Не гледайте кой на какво гориво е Гледайте вътре при буталото ,сегментите и блока колко десети е станало разстоянието .гледайте клапаните и техните легла от там маслото прониква във цилиндрите и вместо гориво в цилиндрите започва изгаряне на масло --кола над 200 000 каквито са 80 % от българските след тези километри вече няма да могат да си покрият евро стандартите защото буталцата са им малки и нежни --това не са големи щатски двигатели който трудно се износват.....

104

до 112

преди 3 години

Пародия са. Обаче всички са доволни! Тва е странна win win ситуация. Надали ще останеш доволен, че са те върнали заради кофти ламбда или че си сипал кофти гориво. А в наредбата има вариант да бъдеш върнат и за изтрити подложки на ***.. така чее...

103

Анонимен

преди 3 години

А онез возила с реалните конски сили когиш ги спрат, а...

102

Анонимен

преди 3 години

Проблема не е във възрастта на автомобилите, а в това, че ГТП е пълна пародия. Контрол естествено в БГ няма. Сега Ладите им били проблем, ми то вече е такава рядкост да видиш Ладичка на пътя, стова ли ще намалите еко нормите, като спрете на 200 дядовци Ладите....

101

монтьор--таксиджия

преди 3 години

Те са 500 коли в цяла Бг, и да ги спрат все тая ,Никаква екология няма да се постине тука ,просто ще се вдигне мизата на прегледа ХЕМ държавната такса ще скочи ХЕМ мизата ще скочи ! Виж ако се тръгне като на запад всичко да е истинско и да спрат 70--80% от излезналите от нормите автомобили ,то тогава тука ще се стигне до революция.Истината е ,че бедността ще е истинската спирачка ,тука е екологията ще е про--форма поне още 20 г,Задръстванията и пушеците 100% няма да се спрат !

100

179

преди 3 години

А каруците кога ще ги спрат от движение ?

99

DO 107

преди 3 години

Ти си от Дърдорковците с Глупостите . Ретро автомобилите имат пълно изгаряне на Горивото . Новите автомобили имат системи за икономия на гориво и катализатор . Плямпаш като жена без мъж .

98

Мхм.

преди 3 години

И в момента , в една от наредбите на СО , е заложено ограничение за влизане в центъра на столицата на МПС , които са с Евро 3 и надолу. CNG или LPG не е панацея за екологията, понеже ако уредбата не е настроена или е зле поддържана СО2 НС се повишават значително. Цирка ще настане само когато измерването на изгорелите газове в ГТП стане онлайн...тогава от самосебе си 50% от автомобилите ще окапят, дори и по нови такива. Било заради кофти гориво или сензори по двг.

97

Alex

преди 3 години

Пълни простотии.Един добре поддържан ретроавтомобил дава по-малко вредни газове от утрепан от каране дизелов опел или голф отпреди 10 години.Всъщност само заглавието прочетох, защото очаквам в статията дежурните глупости.Въобще - приказки, приказки, приказки.Само говорене и никаква работа. Е това сме ние. Дърдорковци.Наврмето хората бяха в космоса и ходеха до Луната - сега имаме едно безвремие и разкази за москвичи, дето никой не ги кара ежедневно от нам колко си години.

96

ИСТИНАТА

преди 3 години

Отгоре на това ще ЗАКУПУВАТ нова система за следене и санкционирена за еко зоните за над 30 милиона при вече наличната такава по регистрационен номер........ВСИЧКО Е ПАРА на ГЪРБА НА ФУКАРАТА.....МъЛЧЕТЕ СИ МЪЛЧЕТЕ

95

пенсионер

преди 3 години

това е Диктатура!

94

ИСТИНАТА

преди 3 години

А ако не я спрът от движение ТО НАРУШАВАТ ЗАКОНА който сами са писали.ИЛИ пак става ЗАКОН който е писан ЗАДА НЕ СЕ СПАЗВА а да оправдае по високата цена на ПРЕГЛЕДА която така настойчиво говореха че ще е СЪЩАТА но НЯМА ДА Е.