72

Анонимен

преди 3 години

Колкото по-ясни, точни и последователни са препоръките на здравните власти, толкова по-голяма е вероятността обществото да ги следва. От съществено значение е и то да вярва в хората и институциите, които ги изготвят.За съжаление у нас нито инструкциите са и точно и последователни, повечето се изменят по няколко пъти дневно, нито хората вярват в институциите.

71

....

преди 3 години

Вижте първо в моловете има ли хора и мислете в някой няма жив човек в по малките спрете да се изглата вече

70

Анонимен

преди 3 години

Аз съм вече стар човечец, Един Час насаме с Данчето Фандъкова напъло мъ устройвъ.-))))))

69

4-ти април!

преди 3 години

Ще ви потърсим сметка, така да знаете!!!Ако не си я получите: Да се пържите в Ада на вечни мъки дано!!!Никой не е безсмъртен!!! Никой не е Бог!!!

68

Чоко

преди 3 години

Госпожо Фандъкова. Кога най-сетне ще прогледнете и ще разберете, че моловете са ми най-малсия проблем. Фитнесите също. Защо твърдоглаво не виждате какво става в метрото и в градския транспорт. Защо не спрете градския транспорт ? Там е основния развъдник на Ковит. Десетки хора в датворено помещение , лице до лица. Защо не затворите и Кауфланд, Лидл, Била, Фантастико. Там ръгането и блъскането е неописуемо. Защо ?Нима ковит излиза след 22 часа а дотогава е в почивка.

67

Анонимен

преди 3 години

Язе мислим че на 04.04 че се земат на точните мерки и вирусо че изчезне от раз.

66

Са

преди 3 години

Хайде и Варнааааааа, не ви чувам.....

65

Анонимен

преди 3 години

Те Фандъкова, Борисов и Ангелов хич не се страхуват от това че може да стане гражданска война. Не, хич, ама изобщо! Те хубаво си ви познават какви сте мекушави китки :)

64

SS

преди 3 години

АХ ТОЗИ МОГЪЩ ЕДИН ЧАСССССССЕДИН ЧАС ЧОВЕШКИ ЖИВОТНЕ 11 в 10 ще си ходите , че вируса и СУПЕР АКТИВЕН между 10 и 11.

63

aa1830

преди 3 години

Какво има да мислиш *** патицо загубена. Беше ясно седмици преди да разпуснете мерките, че всичко от ноември месец ще се повтори. Толкова не ви увряха тиквите. Колко хиляди трябва да умрат заради много важните молове, фитнеси, ресторанти, театри и училищата ????

62

Анонимен

преди 3 години

Титаничната мярка за намаляване на работното време на заведенията от 23.00 до 22.00 часа направо ще убие от смях вируса!!!Е затова хората ви се подиграват страхливи, некадърни душици, защото налагате абсолютно популиски и някому удобни мерки.Какво има да му мислите при тази заболеваемост в София бе, навсякъде , където се събират хора - затваряйте?

61

Македонската Селянка

преди 3 години

ще спаси Столицата София! Тя доказа, че може!!

60

реалнафантазия

преди 3 години

Мислехте си, че Новият Световен Ред е конспирация? Забравете, ако се надявате да се върнем към старият начин на живот... :)

59

Анонимен

преди 3 години

До РастатаАми това е за да могат да ти кажат след поредното о 6с иране ча са направили най либералните мерки в цял свят а ти пак не ги спазваш. Това е целта на поредния цирк. Не им ли научи номерата вече?

58

Балкански Селяндури

преди 3 години

А в детските градини сополивите деца са 80 на 100. Заради лошото време са във стаите ближещи играчките и подаващи си ги едно на друго а после при баба и дядо за събота неделя .............СТРАШНА работа, какъв капацитет какво нещо.Една година мина и не разбраха кои са най големите разпространители.....не заведенията....УЧИЛИЩАТА И ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ.1 болно във стая с 30 - 25 до 5 дни са също болни........пуснете статистиката колко учителки си отидоха и колко медици...манипулативни долни калинки

57

Анонимен

преди 3 години

Е до 22ч. ресторантите. После стават дискотеки. То и до сега си беше така.

56

Анонимен

преди 3 години

Не гледай умно Юрданке, а изпълнявай нарежданията на Боко мозъка.

55

Растата

преди 3 години

Аз бе виждам какъв е смисълът да се намали раб. време на заведенията само с един час: от 23 на 22 часа. Какво ще помогне този един час? Или въобще да не се пипа, като се остави до 23 часа, или да се намали до 18 часа например.

54

Анонимен

преди 3 години

Така е когато с вируси се занимават бидон, коремен хирург, учителка по руски, някакви математици.. Видими резултати.

53

2 в 1

преди 3 години

До 22.00 ресторант,след 22.00-ковид клиника!