10

Анонимен

преди 3 години

Затваряй ресторантите ВЕДНАГА!

9

Анонимен

преди 3 години

Бройката на заразени и фатално покосени ще расте с любезното съдействие на алчните ресторантьорчета, предлагащи долнопробна храна с изтекъл срок на годност,приготвена некадърно, но за сметка на това на цени, надвишаващи западноевропейските аналози, укриващи данъци и налози, осигуряващи на минимална ставка служителите си - лакейска безполезна клика от келнери, бармани, наргилисти, хостеси/***/, сервитьорки/*урви/ крайно бездарни музиканти, да не забравяме и че там се разпрострянява дрога.

8

Анонимен

преди 3 години

Светат ви главите на вас мисирките, борисов пак се *** а вие трайте еще

7

88

преди 3 години

В Плевен корона вируса е най-безопасното ,което може да те хване.

6

Анонимен

преди 3 години

Да се затвори всичко за 1 месец и ще се оправим

5

от провинцията

преди 3 години

До 1 пияница мистика на мене колко ми дреме за скапаната София и особено за сороскитеГендари като тебе там ти е бедна фантазията

4

Анонимен

преди 3 години

Картата светна от овчата мисъл на чобаните начело на държавата. Очаквайте един куп правилни експерти да обяснават как недооценените политици правилно се борят със пандемията ама недисциплинирания народ иска да мре и не спазва мерките.

3

Доктор

преди 3 години

В Пловдив премина 300 на 100 000, но не се вземат адекватни мерки.Веднага трябва да спрат учениците от училище, повече автобуси в градски транспорт, спиране на планова операция, маски на открито и глоби до дупка. Толкова разхайтени хора не съм въждал. Снес , а не утре!

2

Д-р Мишо Паникьорски

преди 3 години

Заболеваемостта в Ямбол наистина е плашеща-298 на 100 души! Връщайте маските на открито!

1

пияница мистик

преди 3 години

Абе напишете в София какво става. Дреме ми из миризливата провинция как е