23

ПРАВИ СА ХОРАТА

преди 3 години

2 ЧЕКМЕДЖЕТА с дарове са пратили в БАНКЯ, а сега искат да ги затварят. Хайде де

22

Анонимен

преди 3 години

Обаче в градския транспорт и магазините е безопасно. Борисов като се прегръщаше с гербаджията и му подари сакото си беше безопасно.

21

Анонимен

преди 3 години

Проблемът със заведенията е - че хората/клиентите в тях са без маски. Забравихте ли, че маските не са задължителни в ресторантите и дискотеките.

20

Анонимен

преди 3 години

Редник Мутафа да го смуче!

19

Анонимен

преди 3 години

Мафията на властта първо да си свери часовника и когато разбере какви точно пари дават в нормалните демократични европейски държави и когато започне да дава, ама реално, същите пари на бизнесите, тогава да затваря!

18

Анонимен

преди 3 години

Заведенията кво общо имат бе? Те са от една седмица отворени! Толкова ли са ни като мухи без глави политиците и тия от НОЩ, та не могат да схванат от къде им дойде сегашната вълна! Вълчев някога ще си подаде ли оставката за това, че вече два пъти разболява народа и толкова починали има на неговата съвест?

17

Анонимен

преди 3 години

Прав е Алибегов. Никакво затваряне повече. Що за цинизъм?

16

Факт

преди 3 години

От 1 март задължително отваряме ресторантите, а от утре пускаме учениците от всички паралелки в малките населени места да учат присъствено. Повече по тая тема няма да се говори. Отваряме, дотогава трябва да е минала вълната, да се минали двете седмици - Бойко Методиев Борисов, 14.02.21

15

Балкански Селяндури

преди 3 години

Долнопробни тарикати не внасящи нищо в хазната с далавери и не отчитане на оборот.Кви помощи искате като повечето чукате 10 лева месечен оборот.25 процента на 10 лева са 2.50.Ценита са двойни, качество като в крайните квартали на някоя бананова република.ПРекратяват планови животоспасяващи операции а тези ги тъпчат по 10 човека на маса за 4.Вчера на Витошка беше панаир г..з до г.ззз.

14

Не съм фен

преди 3 години

На кръчмарите,ама с тая имислена пандемия или по-с паниката,която целенасочено се всява са затрити много повече животи от колкотм от т.нар зараза ковид!

13

Караибрахим

преди 3 години

Че те по цял свят са затворени, като едно от доказаните огнища на заразяване. Друг е въпроса, че държавата не им помогна много..Още по-друг е въпроса, че нямаше и как да им помогне адекватно, след като масово те криеха обороти и плащаха в пъти по-малко данъци и осигуровки и сега не могат да докажат приходи. Честно казано предпочитам болниците да работят нормално и без натиск и училищата също, отколкото работещи заведения...а и да фалират не е кой знае какво.

12

Анонимен

преди 3 години

Другарят премиер е прав. Наистина се справяме блестящо с пандемията. И със сигурност ни дават за пример, но не за положителен, а за това какво не трябва да се прави.

11

Анонимен

преди 3 години

Браво за позицията!Точно, ясно и адекватно!Подкрепям!

10

ПанеленЧовек

преди 3 години

Ане не знам какво спазват, но вчера двете заведения срещу нас бяха пълни не на 50%, с на 150%, жива музика, кючеци и хора до полунощ.

9

Анонимен

преди 3 години

След всичките пропаганди и стресиране хората не ги е страх много.

8

Анонимен

преди 3 години

В крайна сметка никой не ви задължава да ходите на заведение.

7

Анонимен

преди 3 години

Не може 2 седмици да се работи и след това 2 месеца да се затваряТова не е рентабилно

6

Анонимен

преди 3 години

Искате или не никой не ви пита. От средата на април всичко ще бъде затворено отново. Това отваряне е предизборно и факта че броят на заразените расте е показателен. Съжалявам но на никой не му пука за вашия бизнес, важното е изборите да се спечелят

5

Анонимен

преди 3 години

Хайде хайде, вчера на 8 март беше фулл навсякъде. На 3 март също. За два дни навъртяха приличен оборот. Сега, че един месец се очертава нова почивка какво ги бърка. Нали за Великден ще отворят с нови завишени цени.

4

КОМУНИСТИ

преди 3 години

аааа, значи вие сте били стипендиантите на Черепа, да сваляте правителството, да хвърляте камъни, яйца и домати, да затваряте улици и кръстовища ееееее няма да ви стъпя повече в заведенията да ми сервирате студена тлъста пържола с препържени картофи