96

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 100 Досега никой не е обяснил , защо ако се махне Борисов , ще спрат еврофондовете Разбирам ,че това е някаква опорка , ама не може ли някой да даде поне мижаво разяснение ГЕРБ ако управлява без Борисов , пак ли ще спрат еврофондовете ?

95

Неутрален

преди 3 години

Уважаеми сънародници от близки и далечни страни! Нашата родина се намира на ръба на една от най-тежките кризи в нейната история от 140 год до сега. България се управлява от една популистка върхушка, която е интегрирала медии, бизнес, съдебна система, силови структури, държавна администрация. Помислете за Вашите близки и приятели, които нямат възможността да живеят и работят другаде! Използвайте отдалата се възможност и гласувайте по съвест! За една България без Бойко Борисов!

94

До Иван

преди 3 години

Абе ей,*** мръсен,кво ми пророкуваш какво щяло да стане с България бе ?! Ти от Марс ли падаш бе ??Как беше преди Борисов ? М ? Помниш ли ? Или си 20 годишен пикуч,който не знае каква мизерия ,глад и хаос беше ?

93

Анонимен

преди 3 години

До Добруджа 91 Защо някой да пита това Някой ще се учудва ли , ако един чиновник е в канцеларията си , лекар - в кабинета си , журналист - да отразява събития и т.н По учудващо е , когато някой не е на работното си място Няма някакво природно бедствие , че да се налага министър -председателят да отскочи нейде из страната А то вече месеци наред всеки ден да обикаля с джипката - не е нормално това . Потрошени пари , на вятъра

92

Анонимен

преди 3 години

Няма нищо учудващо, банкянския плазмодий е толкова нагъл и същевременно отчаян да не загуби изборите, че и гише за купуване на гласове ще отвори пред министерски съвет в присъствието на медиите.Ако падне от власт ще трябва да дава обяснения на много от мафиотските си дружки, които го вкараха във властта, а той ги прецака за да им присвои бизнесите.

91

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Тихо си пада прохладния мрак,*** е сврян в панелката пак.Пие ракията *** юнак,псyва и пие-излъган е пак !!

90

Иван

преди 3 години

Не желая да агитирам за никого. Вие имате глави на раменете. Имате гърла за хранене и сметки. Напълно ви разбирам. Вземете си парите за троленето. Вземете си парите, платен за вашия глас. Нахранете вашите деца, купете им подаръци, платете си сметките.Когато отиде за урните, може да гласувате за когото сами прецените.Помнете, че вашият глас предопределя вашето бъдеще и бъдещето на вашите любими хора.

89

SHEFA

преди 3 години

КАТО КАЖАТ ЧЕ ПАНДЕМИЯТА Е ОТМИНАЛА -ТОГАВА ЩЕ ОТИДА ДА ГЛАСУВАМ.-1-НА ГОДИНА ПОБ..ЪРКАХТЕ ХОРАТА-А СЕГА ЩЕ ИМА ИЗБОРИ И НЕМА СТРАШНО-НАЛИ???

88

Анонимен

преди 3 години

Ще ви питам като го смените Борисов и като ви спрат Еврофондове и програми.Нямате си представа колко работни места ПРЯКО осигуряват те,а от там косвено се хранят и много други българи.Не ви ли овряха главите,че България без ЕС би била Армения,Грузия,Сърбия,Молдова,Косово,Македония,Беларус .....Какво има България ? Ресурси? Икономика ?Хаха...Ей,опичайте си акъла и знайте,че промяна не винаги означава към добро !

87

Анонимен

преди 3 години

Корумпирания Борисов нагло обикаля и агитира с държавни пари, когато отдавна трябваше да е в отпуск и да участва в кампанията като обикновен политик. Къде са органите на реда?

86

Иван

преди 3 години

Боли от истината, нали?!? :)Един ден, ще се чудите защо не сте напуснали страната. Ще търсите начин, да изпратите вашите деца в по-уредени държави. Ще живеете сами, бивайки ограбвани ежедневно с данъци и такси.Колко години трябва да чакам за да заживея в нормална държава?!? Вече е ясно, че един живот няма да ми стигне за да заживя като бял човек в България.Само на 3000 хил. км и двучасов поле мога да открия това, за което милея цял живот. Не ме интересуват избори. Заминавам!Вие му мислете.

85

Анонимен

преди 3 години

"Няма угодия. Ако стои в кацеларията ще питат защо се е скрил или нещо друго"Виждам, че тебе повече те притеснява това, отколкото фактът, че министър-председателя нарушава закона пред очите на цялата държава.

84

Анонимен

преди 3 години

Иване,ще конкретезираш ли констатациите си ? Смисъл,ГЕРБ не стават,как ще ни убедиш,че има по-грамотни от тях ?С тия обши приказки,където си нахвърлял,означава ли,че Италия трябва да иска оставка на премиера си,след като са ПИСЛЕДНИ в Г 7 ??

83

Анонимен

преди 3 години

Има тук във форума, след като си напише глупостите сам си набива лайкове. Остави другото, но няма усещане за мярка. Не си дава сметка че всички му се смеят.

82

Анонимен

преди 3 години

ОЩЕ ЛИ НЕ РАЗБРАХТЕ ЧЕ ТОВА С ЧЕКМЕДЖОТО Е СКАЛЪПЕНО....ИЛИ НЯМА С КАКВО ДА СИ ПРАВИТЕ ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ.Я КАЖЕТЕ ЗА 1990 ГОДИНА КОЛКО ФАЛИТИ НАПРАВИХТЕ .Е С ТОВА СЕ ПОХВАЛЕТЕ.АМА МЪЛЧИТЕ КАТО РИБИ Е ТОВА НИ ЧАКА.

81

анономен

преди 3 години

Иване, кажи си Иване- направили таргета от коментари:)))))))))))). Тез 40 лв., какво ще ги правиш- за дрога ли са или ще ги дадеш на мама- щото си момчето й?

80

Иван

преди 3 години

Вие и вашите деца ще продължат да живеят в най-бедната, най-корумпираната и най-бързо изчезващата нация в света.Колелото се върти. Може сега да сте част от държавни апарат и да крадете пари. Но един ден ще потънете до дъното и ще усетите негативните резултат от липсата на правова държава.Всеки един от вас ще усети разрушителния ефект от превзетата държава. Вашите пари (данъци) няма да отиват за образование на вашите деца и здравеопазване за вашите родители. Ще отиват в шкафчетата на мафията.

79

Добруджа

преди 3 години

Няма угодия. Ако стои в кацеларията ще питат защо се е скрил или нещо друго. Сега пък недоволни, че ходи по села и градове.Е какво ли ще правят БСП ако вземат властта?.....Ще гонят мухите, като чиновник на границата с Румъния преди 1944г......

78

Анонимен

преди 3 години

До венсерамосЧЕ ТО БУЗЛУДЖА БЕШЕ НА КОМУНИСТИТЕ ,НО САМИТЕ ТЕ ОТКАЗАХА ДА ГО СТОПАНИСВАТ!БУЗЛУДЖА Е ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА РАЗРУХА-ТОВА НИ ЧАКА ,ПРИ ТЯХНО ПРАВИТЕЛСТВО!ТЕ НЕ МОГАТ ЕДИН ПАМЕТНИК ДА ПОДДЪРЖАТ,А КАМО ЛИ ЦЯЛА ДЪРЖАВА!!!!!!!!!!!!!!

77

Гацо Бацо

преди 3 години

Тия дето не ходят на работа питат що др.ходят на работа .....