239

Мунчо

преди 3 години

И аз искам, бе!Дайте контакти!Не по 20, а по 120 поста шъ "чопля" на ден... минимум!Сядам пред лаптопа и нема да има спиране, шъ съчетая "полезното с приятното"!!!!!!

238

Анонимен

преди 3 години

Бойче,актуализирай заплащането на своите тукашни ***,Чебурашка,Калеко,Тонката,просто не си заслужават заработеното,страшно некадърни са!

237

Кина

преди 3 години

Къде ги тия дето дават 1200лв. за тролене ? Я дайте координати.

236

Анонимен

преди 3 години

Не са написали колко плащат за цъкане минуси на Радев и плюсове за Боко. През почивните дни няма никаквив минуси за Радев и плюсове за Боко. Простата причина е, че троловете почиват и си харчат лъжливите пари.

235

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаРадев се къпе в народната любов без да се натяга. Целия народ го харесва. Толкова добър президент никога не сме имали. Баце ходи по селата да си проси любов. Играе театрални сцени. Боко не може да стъпи по интелект, образование и достойнсто на малкия пръст на Радев по една проста причина - Боко не притежава нито едно от трите. Но какво да обяснявам на *** като теб.

234

Ебассси

преди 3 години

Сега след като осветлиха заплатата в сектор " Тролски" що космати сътрудници с клепнали уши ще изпълзят от дуупките си и ще тръгнат да искат сметка от ПР агенциите си къде аджеба са им липсващите 1195 лева. На месец. Голяма беля.

233

Анонимен

преди 3 години

Дайте контакти. 1200 лева на месец не са за изпускане.

232

Анонимен

преди 3 години

Троловете ги оставете...Гербаджийската държавна администрация, съставена от бездарници и връзкара обаче ще преизберат ГЕРБ, гаранция!

231

Анонимен

преди 3 години

Затова ли троловете на ГЕРБ са толкова много?Тая работа била много доходна.А аз блъскам цял месец за същите пари.

230

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка"Специално за Радев не взимаме никакви пари. Просто ни е кеф да пишем ИСТИНАТА ЗА ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ!"Смени Радев с Бойко Борисов и ще си точно в десятката. Малко ти трябва бе, човек! Не се предавай! :)

229

Магарешки

преди 3 години

Аз пък давам един милион долара на този който ми докаже научно че Ковид -19 найстина съществува .

228

НЕ СЪМ ТРОЛ

преди 3 години

ЯСНО И ТОЧНО. ПИША ЗА ТОВАКОЕТО МЕ ВЪЛНУВА. И НАЙ ВЕЧЕБМБ. КАТО БЕЗХАБЕРНИК, ПРОВАЛЕН ЧОВЕК ПОЛИТИК И ВЛАСТНИК. ПРЕДИ ДА КАЖЕШ НЕЩО МИСЛИ. ТОЙ МНОГО ЧЕСТО ПРЕИГРАВА ПРАВИ СЕ НА *** ПЪЧИ СЕ, НО СЛУШАТ ГО ПОСЛУШКОВЦИТЕ И ЗАВИСИМИТЕ.

227

Анонимен

преди 3 години

Чебурашката сигурно е на по-висока ставка от 1200. Пуска доста повече от 20 "мнения" на ден.

226

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Чебурашка Трябва да ти кажа че имам здрава психика и такива смърдели като теб не могат да ме изкарат от равновесие .Точно обратното такива като теб получават сърцебиене като ме видят да пиша тук със фактите който предлагам и са истински защото са взети от архивни документи .И накрая взимай по често валидол за да не получиш някой и друг инфаркт ,защото ще ми липсваш много .Със такива рибки като теб обичам да общувам и да ги плъзгам по динени кори .

225

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 213Тези дето си ги писал не искат да кажат и ни мотаят, явно конкуренция, но питах един приятел в рекламна агенция и каза, че до довечера ще ми изпрати номер на който да се обадя. И още нещо, което разбрах - никакви даньци и осигуровки няма, всичко е на ръка. Направо дилъри.

224

"виечната и свя

преди 3 години

До ЧебурашкаПо-полека бе,човек,че ще му докараш инфаркт на офето!:))

223

пусти мерак

преди 3 години

Комунистите умират всички да са равни,ама те да са по-равни!

222

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Чебурашка Абе маймуняк чебурашка защо например ти ми сочиш едни и същи факти като другият несретник Христо Христов ти и за *** не ставаш защото сте едно и също лице И стига със този Липецк Ти какво искаш Англия и Франция да се договарят със Германия зад гърба на Русия ,а Русия да не може да си гледа нейните интереси .Е няма как да стане тази работа . И не се бави почвай да чете за Рудолф Хес и тайното му посещение във Англия .Мого интересни факти ще видиш там .

221

Анонимен

преди 3 години

tova dnes go znaiat ot lichnite si smetki....

220

Анонимен

преди 3 години

Давайте, Бойко плаща като за последно.