259

Анонимен

преди 3 години

Така или иначе хората псуват по форумите от мъка и отчаяние. По-добре да им плащат ...

258

Просто Човек

преди 3 години

МРАЗЯ ВИ БЕЗПЛАТНО,ПСУВАМ ВИ БЕЗПЛАТНО.Х

257

сминдух енд чесън

преди 3 години

Мислех ,че подобни еземпляри работят за шепа тиквено семе при това грънясало,подобно на повечето фенове на тази власт.Затова пък са оставени да краднат на воля без никой да ги закача.

256

Анонимен

преди 3 години

И каква е процедурата да ме назначат ***? Този месец съм свободна и 1500-200 лв няма да са ми излишни.

255

Патриот

преди 3 години

В "Днес" се подвизават няколко червени трола, дето са известни на всички - Христо Христов, ПроСоТо, БАНко, Отечествен Фронт!!!Всички нормални българи ги знаят, само ми е интересно кой им плаща-Пасольството или "Позитано" 20!

254

Анонимен

преди 3 години

302"Този зелен хасковски пъпеш се къпе в народна любов ?!!!, ако под псувни разрбиаш любов към майка му -така е"***, които го псуват има. Много си прав. И не е зелен, а е син. В авиацията са сини. И човекът е доста ерудиран и интелигентен. Клишетата ти не вървят. Самият ти си доста под неговото интелектуално ниво и няма как да го прецениш обективно.

253

Апаратчик

преди 3 години

за 294. Ти се заблуждаваш. И не само ти. Аз съм се чудил как един не особено интелегентен индивид , който пред тълпата се прави на не особено умен, е в състояние да създаде такава перфектна организация....Административната машина и всички тези,които ти изброяваш са готови да се бият до капка кръв за него. Говоря от кухнята ...

252

Анонимен

преди 3 години

Има и от Болшой театър. Доста тролят на руско-български......... БКП и КПСС - рамо до рамо, крило до крило, както винаги е било!!!!

251

Анонимен

преди 3 години

Dnes.bg е най-големия развъдник на такива платени ***.

250

289

преди 3 години

До АнонименТози зелен хасковски пъпеш се къпе в народна любов ?!!!, ако под псувни разрбиаш любов към майка му -така е

249

до 300

преди 3 години

До АнонименИма и от Болшой театър. Доста тролят на руско-български

248

Анонимен

преди 3 години

БКПто е навсякъде и във всичко! Троловете са само актьори от театър 'България'!

247

Анонимен

преди 3 години

Герб няма нужда от ***, нужда има БСП, обаче Нинова обра касата и си купи хотел и парите не стигат.

246

Ахахахаха

преди 3 години

То ако даваха между 1-5 бона на месец на троловете, то никой нямаше да работи в тая държава. Нещо ми намирисва тоя ценоразпис. Да не е като на Волен за бригадите по 10 лева и парче пица...Иначе ако вярно са такива тарифите, да се работи в тая държава е безпредметно...

245

Анонимен

преди 3 години

Тука ги знам от доста време. Пускат едно изречение в прослава на тиквуний за да отчетат работа. По-отговорните успяват да вържат дори две-три изречения в които плашат с "комунисти" и други неустановени лоши. Само и само да блеснат шкафкаджиите като големи борци за свобода, дип че са всичките ДС изтърсаци. Ама толкова, да са им честити париците. Дано им се ослаждат за дето осират всякаква дискусия, претендирайки да са истински хора с истински мнения.

244

БДЕТЕ!

преди 3 години

Изумително!Мислех, че е нещо далеч по-безобидно!Цялата КОВИД пандемия е плод на подобна хибридна война?

243

Апаратчик

преди 3 години

Боко, жалко за парите, които даваш като милостиня на двоите ратаи. След всяка тяхна форумна атака, првъзгласяваща твойто царуване и довела до стотна от процента за повишаване на твоят имидж, следва някаква твоя изцепка на фона на някакъв "строеж на века" . В смисъл "ние сме най-добрите", "без мен потоп-няма фондове", "целият свят говори за нас/мен". И това срива отново натрупания бонус. Но ти и да си с нулев рейтинг, пак ще бъдеш избран! Целият административен апарат е мобилизиран. Аз също!

242

Анонимен

преди 3 години

Троловете няма да помогнат на мутрите за изборите. Всички са против мутрите, вкл. военни, полиция, държавна администрация, лекари, учители,... Само фалшификациите и платените избиратели от маалите държат мутрите на власт.

241

Див Петел

преди 3 години

Дайте кординати на тия *** центрове, да се включим и ние в кампанията с лайн.метите и да изкараме някой левец.

240

Анонимeн

преди 3 години

До Чебурашка и АнонимнияАбе хора вземете си чат стая и се раберете !