18

Handel

преди 3 години

Айде балъците да се наредят на опашка за "нигерийската врътка". Особено след като Пижо от университета в рединг го казва.

17

Анонимен

преди 3 години

Затворете границите и летищата с ЕС и който се върне от Занзибар или Африка директно в изолатора на затвора докато не го обезпаразитят с химикал

16

Анонимен

преди 3 години

Няма ли нещо по-екзотично, че вече тая пандемия почва да прилича на меню от ресторант? Нигерийски щам. Тия там не знаят какво е тоалетна хартия даже. А пък да си мият ръцете?! Я да почнем с Ямайски щам, Хавайски щам, Сейшелски щам и да караме по глобуса напред. Годината е 3501 - български щам. И ние дадохме нещо на света! "Малко закъсняхме" - заяви Бойко Борисов.

15

Анонимен

преди 3 години

Вече дори смешката Мангъров спря да пее за колективен имунитет. Още, докато ги пееше тия, в Корея имаше заразени за трети път. Когато и тук започнаха да се заразяват по 2 и даже по 3 пъти, вече му дойде акълът какви глупости ръси и смени тотално тона.

14

Анонимен

преди 3 години

Дооообре. Дръжте ни в течение!

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Европа със завист гледа "българския модел", чиято логика никой не може да схване"А защо въобще трябва да търсят логика там, където я няма?

12

до 10

преди 3 години

Пък, ако беше следил внимателно новините, щеше да разбереш, че щамовете и мутациите са от повече от година, ама на... Всезнайко.

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Европа със завист гледа "българския модел", чиято логика никой не може да схване"Защото не може да си представи, че някой народ може да избира три пъти да го управлява *** престъпник.

10

Анонимен

преди 3 години

Европа със завист гледа "българския модел", чиято логика никой не може да схване

9

Йосарян

преди 3 години

Упражнение по мислене: В продължение на почти година, корона-вирусът се разпространяваше по света без забележими мутации и промени. Един месец след началото на "ваксинирането", от всички континенти се появяват все нови "мутации", по-заразни, по-лоши и тн. За мен връзката изглежда твърде голяма, за да бъде пренебрегната. Какво се случва, ако на заразен човек се сложи mRNA ваксина? Звучи ми като фабрика за мутации. Ако имахме все още учени, а не рекламни агенти, можеше да обърнат внимание на това.

8

Виготура

преди 3 години

Минимум по 10 ваксини на ден в гза трябва да се бият, маски, каски, пълно затвяране на всичко и най-вече спиране на интернета и телевизията.

7

Анонимен

преди 3 години

Плашите само гаргите вече. Скоро ще се затопли, раззелени, плажове... и никой нито ще ви обръща внимание нито ще се маймунизира. Плочата е изтъркана

6

Анонимен

преди 3 години

Тоя вирус ние сме го преболедували още преди 25 години и Беларус са го преболедували грипа Ухан-95, сега умират тия дето не са го боледували тогава. Който има имунитет отпреди сега го кара на крак с по едно чайче в ръката.

5

Ковид 285

преди 3 години

Явно някой седи и пуска щам след щам, а пък вие журналистите преписвате като папагал един от друг. Ами да идва каквото ще, и да го напишете не ни топлите с нищо.

4

Анонимен

преди 3 години

"Мутацията в него помага на вируса да премине защитите ви". Защо само нашите защити, писаче неграмотно? А твоята защита спира ли го? Кога в днес.бг ще научат родния си език?

3

Анонимен

преди 3 години

нале беха испански, английски щам, сега и нигерийски ле

2

Фалиракис

преди 3 години

Първо идват щамовете, накрая съм Аз.........................

1

Патриот

преди 3 години

Патагонския щам не се ли появи хич не ме страскайте!