21

Анонимен

преди 3 години

Докторчето нещо се е пообъркало другите молят да произвеждат "Спутник" руснаците за собствените си нужди нямат проблем.

20

1

преди 3 години

До Анонимен 17Проблемът на руската ваксина е:1) че Путин реши да я използва като политическо оръжие и вместо да си мине по нормалния път с тестването, последователното й регистриране, одобрението й, КАКТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ваксини, имаше циркове с преждевременна регистрация, което накара хората да разберат, че ефективността й може да е всякаква, тъй като не е изпитана като хората и се стигне до това, че не подаваха документи за одобрение2) нямат производствени мощностиТва е.

19

Анонимен

преди 3 години

"Проблемът при руската ваксина е, че Русия няма капацитет за произвеждане на високотехнологични продукти и трябва да помоли Южна Корея, Италия, Франция или др."Интересно къде в мометна се произвежда руската ваксина? Да, производствените мощности все още не са усилени, но да се говори, че Русия нямала капацитет за производство на високотехнологични продукти (в случая ваксини) е пълна глупост.Иначе да, според много западни медицински публикации тя се нарежда в момента като една от най-добрите.

18

Свободен

преди 3 години

Разликата между ваксинираните и неваксинираните е, че едните ще умрат хора, а другите като ГМО продукт каквито са доматите или картофите. Спутинака е иРНК *** като останалите, но кой каза че Путинака е нещо по- различно от западните сатрапи? Ваксинирайте се мераклиите, щом ви се играе на руска рулетка със здравето. Има много информация за ваксините в нета, който е съобразителен ще прочете. Листовките си имат удивителните знаци, подписвате си съгласието и си взимате значката.

17

Анонимен

преди 3 години

Проблемът на руската ваксина е, че е руска.Западна Европа и САЩ имат санционна и субсидийна икономика и защитават с военна сила своите санкционно-субсидийни икономики.Пазарната икономика се използва само в Африка, Индия и Латинска Америка. Тя носи бедност, глад, болести и не се използва в Западна Европа и САЩ.

16

Анонимен

преди 3 години

Доктора го е забил на три ката на Спутника.:)))))

15

Анонимен

преди 3 години

Астрозенешките измамници дето се подиграха на Комисията- те ли са мерцедеса? Немците сега за отмъщение им пускат слухове, че не им е добра ваксината и никой не иска да си я слага в Германия и ще стигне до там да ни ги пратят или да ги изхвърлят...

14

89809809

преди 3 години

Що да е лада? Унгарци , словенци я ползват , французи и чехи я искат и е 100 пъти по-ефектна от бокклуука астра , с който нахакаха нашия народ , заради герберката , която работи за тази фирма у нас!

13

Анонимен

преди 3 години

Днеска спечелих двайсе стотинки и написах 20 поста срещу Русия.

12

Анонимен

преди 3 години

Моля ви не слагайте Ладите в класацията на колите ! - някой може да умре от смях и да ви тежи на съвестта.

11

До годжи

преди 3 години

А защо слагат Air bag в колите ????Хирурзи и ортопеди няма ли ???

10

СПУТНИК

преди 3 години

Спутник е векторен и векторът е към това да станеш пътник

9

до Годжи

преди 3 години

има хапче... Мангъра каза две аспиринчета и чайче.. после се обади ако не закъсаш със здравето

8

Анонимен

преди 3 години

Предпочитам да е ЗАЗ-а(завод автомобильный зверей) сред ваксините.

7

Анонимен

преди 3 години

Не е вярно ! Бай Г***ня казва ,че ваксините ни убиват ,чипират,водят до безплодие.Ако изобщо има К19 той е дело на илюминатите,рептилите,масоните,евреите.Борисов бил АГИТИРАЛ Г***ня да се ваксинира,а всички бг лекари,които изкажат положително мнение за ваксинацията били лакеи на Борисов.Затова аз вярвам на Г***ня и ФБ ,а не на някакъв си лекар в Германия-завеждащ ковит отделение и работещ с ковид пациенти.Борисов го е купил и него !

6

Анонимен

преди 3 години

Само да обясним, че Спутник V е хубав препарат- векторна ваксина с 2 различни вектора, отново PHK базирана. Понеже много лаехте как американците ще ви променят великото ДНК, да уточним, че и руската ваксина е подобна.

5

Годжи

преди 3 години

А ве аман с тези ваксини,хапче не може да измислите,ама ваксини да.Или целта на ваксинирането е съвсем друга,май е така

4

Анонимен

преди 3 години

Плащат ми за да плюя Русия.

3

Мисирката

преди 3 години

Само дано не е москвич

2

Анонимен

преди 3 години

Не ми се вижда добре, това с Ладата :) Колко души карат все още Лада? Не е добро сравнение, ако искат да се ваксинират с тази ваксина.