17

Анонимен

преди 3 години

До да знаетеНе са проблем, защото има дистанционно, което е бъдещето на образованието. Но тези, които смятат, че там няма проблем, изобщо нямат глави. Толкова да не можеш да сметнеш 2+2!

16

Анонимен

преди 3 години

От протестите водачите първи отидоха за ваксина. Едната краваа, където лягаше по магистралите да спира камионите на границата първа отиде без сутиен от бързане щяла да си чупи краката. Ама гориха маски на Орлов мост. То бива, бива простоmия, но на Бай *** акъл не се набивааа.

15

Анонимен

преди 3 години

Има двама млади математика _ Томов и Великов. Досега, каквото са казали според математическите им предвиждания се случва на 99%. Слушайте тях, а не лъжливите политици, които, освен че лъжат, дори не знаят какво правят. Сега ще минем 2 000, до седмица - две, починалите ще станат повече от 100 на ден. Ако не се вземат мерки, страната ще пламне напълно до края на март - 5000 на ден и 250 починали. Може би точно това целят политиците, на които най ще им приляга българоubijci. Но народът ни е стадо

14

Анонимен

преди 3 години

Не се бойте чиповете са кирилизирани вече,ваксинирайте се:)))))

13

Анонимен

преди 3 години

На 1-ви март отивайте на ресторант да плюскаme, за да станат 4 000 до 23 март и да плюеmе после, че Борисов е виновен! Как не се наядоха? Как не се н.ап.лющяха? Как не се напиха?

12

танер

преди 3 години

новия инструмент за подчинение на населението ковид19

11

да знаете

преди 3 години

Тези които смятат, че училищата са проблем, определено имат проблем с главите си!

10

Анонимен

преди 3 години

349 болни са в интензивни отделения,те са важните.Колко нови заразени са открили няма никакво значение освен за статистиката.Всички ще се заразим,неизбежно е,въпрос на време е.Важно е да се ваксинираме масово и то бързо!

9

Пенчо Питанката

преди 3 години

Ваксини боцваме, но се заразяваме-що е то?

8

Анонимен

преди 3 години

Казаха ви хората в училищата и в детските градини няма дистанция; децата са без маски: общи тоалетни ползват; 28 ученика споделят общи помещения; импулсивни са; не могат да се спазват мерки не защото не искат,а поради спецификата на тяхната възраст. Всички ревнаха-учителите ги мързи; да отиват да работят; децата не може в къщи да стоят повече.Ето ви резултата!Казаха ви хората в ресторантите не може да се спазват мерки.Пияндуриmе ревнаха-искали на ресторант.Ковид партита правят.Ето ви резултата!

7

Активист на БСП

преди 3 години

Най-опасен е Банкянският щам! От него няма спасение!!! Ще ликвидира България!!!

6

Анонимен

преди 3 години

Управляваме пандемията по възможно най-добрия начин. Когато вие дойдете на власт - управлявайте по-добре.

5

Анонимен

преди 3 години

Ами не е да не бяхте предупредени. Този мач се играе за втори път и е с предизвестен край. Отваряш училища - увеличават се заразените няколкократно, затваряш - намаляваш няколкократно. А това спасява ЖИВОТИ. Който разбрал - разбрал. Може да отворите всички ресторанти, кръчми, кафененца - далеч не е ефекта от училищата. Всеки ден има 1 милион на закрито в този "бизнес". Не трябва мнго акъл да "вденеш".

4

Анонимен

преди 3 години

Управляваме пандемията по безупречен начин - Бойко мутров Борисов

3

Бойко Смърта

преди 3 години

Добре че отворихме навреме училищата!!!Сега,като отворим и заведенията се надявам оново да достигнем 600 души в Интензивните отделения!!Обещавам че до изборите ще терминирам поне още 1000 пенсиопаразити!!

2

Залъгване

преди 3 години

Коронавирус и тъпотии... Стратегията за народо обработка. България умира. Подаряват южната част на Турция. Мълчание...

1

Dtrumppp

преди 3 години

Малко са заразените, още трябва.Махайте всички мерки и отворете заведенията други ден пияници долни ненапили сеЛумпени