42

ъъъ

преди 3 години

Колко е тъжно, че някои хора (малцинство, но непрестанно кудкудякащо за сметка на това) не могат да приемат, че технологиите се движат напред. Сума ти роувъри бяха изпратени успешно на Марс, но не - всичко е измама. Жалкото е, че така и ще си умрат такива хора - с капаци на очите, мислейки си, че са супер пробудени и навътре в нещата. Разни телевизионни "учители" направиха яката пачка от такива балами като тях. Да не споменавам имена, че са обидчиви...

41

Анонимен

преди 3 години

До ФактЗащото на това се върви сайта. Политика, скандали и караници.

40

Факт

преди 3 години

Защо все намесвате политиката,това са вредни клишета.

39

Анонимен

преди 3 години

Човечетата сън не ги лови и постоянно злословят. Това е добре, че са в поредния шок.

38

Пак

преди 3 години

Това ново студио ли е?!

37

марсоход

преди 3 години

Като говорим за снимки на чужди планети, веднага се сещам за някои известни изцепки от иначе успешната съветска програма "Венера".Венера 9 не успява да махне капачката на една от камерите си.Верена 10 също.Венера 11 не успява да махне и двете капачки.Венера 12 също.Венера 13 най-сетне успява... обаче капачките падат пред камерите.През 2012 руският учен Леонид Ксанфомалити излиза със статия, сочеща капачките като доказателство за живот на Венера.Затова, деца, бъдете умерени с алкохола.

36

Генерал Зима

преди 3 години

Колко ракетата на мъск излете, толкоз и това е кацнало на Марс.Това не е, кат да пасеш крави.

35

Пацu

преди 3 години

Pycopoбите цвъpчат!Роскосмос фалира и корабите Союз нямат въглища в резерв...

34

Анонимен

преди 3 години

САЩ един самолет не могат да направят. Боингите им падат като гнили круши. Та на Марс ли ще отидат. Колкото и на Луната са ходили... Показали някакви картинки с жалка резолюция. Айде, не на мене тия. Истории за наивници.

33

root

преди 3 години

Начало на *** коментари

32

марсоход

преди 3 години

До АнонименВпрочем Аполо го снимаха още преди години с Lunar Reconnaissance Orbiter. Снимките са онлайн и всеки може да ги види. Но понеже мисията е американска, сигурно е менте. Ако беше чужда, щеше да е дипломатическа уговорка. Простият чиляк си е такъв от раждане до смъртта. Сега индийците имат амбициозна програма за фотографиране на Луната и от там също може да дойде. Така или иначе, предстои инвазия на Луната покрай лунната програма Артемис/Артемида. Ще си видите колко ви е акълът.

31

123

преди 3 години

НАСА си е НАСА , а не като Рус-космодиск . Техните марсиански проекти отлежават на дъното на океана :D

30

Анонимен

преди 3 години

До 32 АнонименЧаооо и вземи с тебе останалите гербери

29

Анонимен

преди 3 години

До 36 марсоходОт къде четеш тия фалшиви новини ? Сигурно от западните фалшиви медии. Точно преди два дни четох, че китайски специалисти са сравнили проби от луната и американските проби се отличават съществено от пробите взети от китайския луноход. Отвори китойски медии с транслатор си преведи и чети а не да ми се правиш тука на умен след като не си

28

Анонимен

преди 3 години

До 28 АнонименТакива снимки мога да направя с програми колкото искаш. Толкова са некадърни та и едно видео вече немогат да направят .

27

марсоход

преди 3 години

До АнонименЛъжа 1. Китайският ровър е все още в орбита. Ще се приземи през пролетта. Той тежи само 240кг, но за начало е добре. Лъжа 2. Китайците не са казвали това. Напротив. Когато Chang'e 2 направи карта на Луната. Те казаха, че са видели Аполо. Източник: Статията China reveals high-resolution full moon map от 2012 и много други. Информацията беше публикувана от Синхуа тогава. Впрочем руснаците имат лунна почва, върната през 70те с тяхната програма "Луна" и нищо такова няма.

26

Анонимен

преди 3 години

До АнонименОтивай и не се връщай!

25

Българин

преди 3 години

Моят телефон снима по-добре

24

6

преди 3 години

Картината показва България след третата световна война!На хоризонта се виждат Стара планина,а по-насам розовата долина и отломки от Ф-16!

23

Анонимен

преди 3 години

Като ви чета проустоутиите ми се иска незабавно да замина с еднопосочен билет за Марс. Ама едва ли ще доживея дотогва - вашата глуппост ще ме довърши преди това.