73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 70Македония си е суверенна държава откакто първи я признахме, демек казахме на сърбите да не пипат :)) Обаче сме били много наивни тогава, откъде да знаем че братята сърби са ги настроили против нас, били сме татари, били сме агресори.....забавно е как българин мисли за българин :))

72

Анонимен

преди 3 години

Гърбави тролейбуси отивайте под строй да се ваксинирате или още не сте изпълнили нормата 600 поста на ден по 2 стотинки. Съдбата на един гърбав тролейбус.

71

Диана

преди 3 години

До Анонимен70Щот след злополучния опит на Г. Димитров, никой нищо не е направил и това си е чиста вина на БСП! След това...ние сами досега не можем да се оправим от тяхното управление, ти искаш да мислим за нещо друго/въпреки, че се изредиха доста наши делегации при сърбите, но те не ни обръщаха внимание дори/ - а и ние бяхме точно на пътя да загубим дори България, ако си спомняш! Сега сърбите да ти дойдат на крак да говорят с нас и да ги подминем - това си е жив грях!

70

СВОБОДА НА СЛОВОТО

преди 3 години

ТЕЗИ ИЗВРАТЕНИ МАЛОУМНИЦИСИ ИЗМИСЛИХА ГОСПОДМАКЕДОН МУ ВИКАТ ПРЕСТАВЕТЕ СИ САМОНЕ ЗНАМ С ТАКИВА ДАЛИ НОРМАЛЕН РАЗГОВОР МОЖЕ ДА СЕ ВОДИМАЛКО МИ ПРИЛИЧАТ НА ОНИЯ ОТ ПАПУА НОВА ГВИНЕЯМАКЕДОН МУ Е МАЙКАТАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

69

Анонимен

преди 3 години

няма как 100 000 души в държава с население от 2 млн. души да са дискриминирани...това което говори президентът са пълни глупости.все пак защо не дойде поне един от тези 100 000 и не каже как точно го дискриминират,че нещо не разбирам...

68

Електра

преди 3 години

Ха ха ха, Кауна фигурант и безделник, ми заприлича на Костинбродската *** и на Импексовата си господарка, за всяко гърне мерудия. Абе аданкоолу, тебе македонските българи не те броят за слива бе защото знаят, че си руско ***. Те ако искаха да им съдействаш, щяха да адресират писмото до тебе бе, ибрик мурзилски...

67

ТОДОР Ж ,,,,,,,,,в

преди 3 години

ТОЗ НАШИЯТ ,ОТКАКТО ГЕШЕВ МУ ВДИГНА МЕРНИКА ,СЪН НЕ ГО ЛОВИ ЗАВАЛИЯТА, НАПЪЛНО ГО РАЗБИРАМ ,РЪСИ ГИ ЕДНИ ,

66

Анонимен

преди 3 години

А, сетил се! Българи в Македония са дискриминирани от сто години. Македония и България са в конфликт от 30 г., ама той се сетил сега. Бегай, бе!

65

СВОБОДА НА СЛОВОТО

преди 3 години

ОБИЧАМ ДА МЕ ВЪЗРАЖДАТ НЕГРАМОТЕН В ПАРЛАМЕНТА НА ДЕПОТАТ ДА СЕ ПРАВЯБЪЛГАРСКИ ДА НЕ ГОВОРЯ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕНЕБЕЗ БКП И ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕСНЯМАШЕ ДА ИМА ДПС ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ ПОДОБНИ ПАРАЗИТНИ ОБРАЗОВАНИЯ САЗАБРАНЕНИ В ЕВРО СЪЮЗА ДА ЖИВЕЕ КУРАНА И ЛЕНИН ДПС И БСП МАШАЛААА

64

Диана

преди 3 години

До Анонимен62Как няма да е на психическа основа - и ти да живееш 100 години при техните условия не само ще станеш на психическа основа, ами не знам кво, значи...Макетата трябва да избият този трън от тялото си веднъж за винаги - и точно сега е момента!Действайте, да ви миряса главата-няма да позволим косъм да ви падне от главите, ако зависи от мен, но..този път ще ви види целия свят със сигурност, особено ако заявите в Парламента "декларация за националното самосъзнание на македонците от РСМ"

63

Анонимен

преди 3 години

До Анонименпостоянно чета как в македония всичко било сръбско и,че сърбите контролирали всичко!добре!тогава защо нито веднъж нито един български политик не се обърна директно към сръбската страна и не каза:махнете се от македония,тя е българска!колко пъти бойко се среща,прегръща и целува с брата сърбин вучевич и нито веднъж не постави проблема със сърбоманията в македония?

62

КОГА

преди 3 години

Избори Северна Македония, Избори Северна Македония, Избори Северна Македония а избори по-добър стандарт, заплата кога ?????? Стига сс макетата

61

Анонимен

преди 3 години

Вече обичам *** след тази издънка нищо не правеща четири години

60

Анонимен

преди 3 години

Марш северна Корея/Македония да ходи в Руската федерация при бащицата на нацията им!

59

Анонимен

преди 3 години

Кого всъщност призовава фигуранта? Кои институции? Вицепрезидента дава гражданство. Те през медиите ли си говорят с илиянаидиотова?

58

Праведен

преди 3 години

До АнонименТвоя мозък отдавна е изперкал, но ти никога няма да го разбереш !

57

Диана

преди 3 години

До СВОБОДА НА СЛОВОТОЩо говориш ти за дискриминация, ба? Туй йе *** дума, значи!

56

REZBA

преди 3 години

СВОБОДА НА СЛОВОТОНА СТАНИШЕВ БАЩА МУ И ЦК НА БКП НА КПСССЪЗДАДОХА ИЗКУСТВЕНО МАКЕДОНСКТА НАЦИЯА СЕГА СЕ ЦЕЛУВАТ ПО ПЛОЩАДИТЕ ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕСЗАТОВА ПРЕДЛАГАМ ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯВЪЗРОДЕНИ ВЪЗРОДИТЕЛИ КОАЛИЦИОНИ ПАРТНЬОРИДА ЖИВЕЕ КУРАНА И ЛЕНИН ДПС И БСП МАШАЛААААААААА

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 52Проблема на макетата е на психическа основа, те затова постоянно пишат за нас по техните медии (които са сръбски) :)) Иначе съм срещал макета по студентските общежития, дръпнати хора определено, странят от техния "враг" :))

54

Анонимен

преди 3 години

Радев е главнокомандващ армията и всеки момент може да обяви война на СМ, а не да подкокуросва другите...страхлив интригант - Фигурант !