118

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЕдинственият политик, който е против локдауна е Слави Трифоновпропускаш мангъра, Пикаещия и ***! Кои от кой по-умен :)

117

Анонимен

преди 3 години

а БЗНС къде са?

116

Анонимен

преди 3 години

Най-сигурното е, че Нинова пак ще е обляна в сълзи и сополи!

115

Еврейски отпадък

преди 3 години

Във вторник до 20:00 часа вдички сайтове в България за споделяне на филми и музика ще бъдат премахнати перманентно Благодарете на БКП ГЕРБ и нейната най яростна мутренска бухалка другаря Гешев Видими резултати

114

социолозите забравят

преди 3 години

, че сегашните партии като гер,дпс няма как да привлекат нови гласове с кампаниите си защото хората гласуват за тях по интерес-финансов(администрация ,учители ,полиция и армия) или етнически . бсп няма реална визия и желание за реформи и иска да се запази статуктвото. слави ако подходи честно и заяви план за реформи с обещание , че няма да е в правителството а ще направят експертно тогава може да измести герб. мая и триото са против герб но не са заявили ясни реформи а патриотите са за затвора

113

Анонимен

преди 3 години

Бойко спря замунда по заповед на сащ - който не вярва да провери замунда.нет

112

АнонимеН

преди 3 години

ПЕНСИОНЕРИТЕ ОТ КОИТО ГЛАСУВАТ НАД ПОЛОВИНАТА СА ЗАЯВИЛИ, ЧЕ ЩЕ ПОДКРЕПЯТ ГЕРБ И БСП ОСНОВНО А ТОВА Е МНОГО ЛОШО ЗА БЪЛГАРИЯ ЩОТО И ДВЕТЕ ПАРТИИ СА ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ!ЕДНИТЕ ПОДКРЕПЯТ БСП ЩОТО ИСКАТ ОНЯ СТОЙ ДА СЕ ВЪРНЕ! А ДРУГИТЕ ПЕНСИОНЕРИ ПОДКРЕПЯТ ГЕРБ ЩОТО БСП ИМ БИЛО СЪСИПАЛО ЖИВОТА И НЕ ГИ ИСКАЛИ НА ВЛАСТ!!!ИЗВОДА Е, ЧЕ КОРОНА ВИРУСА НЕ СИ СВЪРШИ РАБОТАТА ДА ГИ ПРАТИ ТАМ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО ТИЯ ПЕНСИОНЕРИ!

111

Бойко Борисов

преди 3 години

Нареждам на всички мои *** да започвате да ме защитавате без почивен ден на три работни смени и да плюете по генерал Румен Радев, защото рейтингът му е 70% а моят е 16%! Преминаваме на 24 часово работно време. Така ще е до изборите, свиквайте! Пари за заплати нема! Да се използват опорките "фигурант" и "радефф".

110

Анонимен

преди 3 години

И АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА СЛАВИ, НИЩО, ЧЕ Е ЧАЛГАР КАКТО МУ ВИКАТ, НО ЗАСЕГА САМО В НЕГОВОТО ПРЕДАВАНЕ СЕ КАНЯТ ИСТИНСКИ СПЕЦИАЛИСТИ, ПРОФЕСОРИ И ПОЛИТИЦИ КОИТО ИМАТ СМЕЛОСТТА ДА ГОВОРЯТ ИСТИНАТА ! ПУЙКИ, *** И ОВЦЕ ДА СЛУШАТ И СЕ НАВЕЖДАТ НА БАН'ДЮГАТА ТИКВА И ШАЙКАТА МУ ОТ КРАДЦИ И ИЗМАМНИЦИ ! КЪДЕ Е ДНЕС В.ГОРАНОВ ЗНАЕТЕ ЛИ И АКО НЕ Е КРАЛ ЗАЩО Е ИЗБЯГАЛ ?

109

Еврейски отпадък

преди 3 години

Само да ви светна докато вие тук се чудите за кой да гласувате бухалката на БКП и под.метката на еврейската синагога безродния българомразец и другаря на организираната престъпност другаря Гешев днес въведе протокол за премахване на вдички торент и тракер сайтове с филми в България . Става въпрос за тотална забрана и премахване на ЗАМУНДА НЕТ ОРГАРЕНА БГ РАРБГФИЛМИ НЕТФИЛМИ БГи всички останалиБухалката комунист каскета премахва сървърите им от САЩ ЧЕСТИТО

108

Анонимен

преди 3 години

Партията на Слави - Вицепрезидентът на Сименс, подизпълнтелния директор на Гугъл, двама инженери от Тесла, програмистът на Макинтош, двама биоинженери от Новартис, четирима специалисти от Силициевата долинаПартията на боко - про.стата кърджалийска шмутка, суджука от генерал тошево, шиши прасето на доган, маджо бащата на СИК, очите с петте куршума в пикочния мехур и мозъка, дето синът му уби Милен Цветков..Вие кои предочитате?

107

Анонимен

преди 3 години

Единственият политик, който е против локдауна е Слави Трифонов и затова ще гласувам за него! Защото няма такава държава, но има такъв народ!

106

Анонимен

преди 3 години

Аз и всичките ми познати ще гласуваме за Има такъв народ!

105

АнонимеН

преди 3 години

ЩОМ НА НЯКАКЪВ ИЗМИСЛЕН КОНЦЕРТ НА СЛАВИ ОТИДОХА 50 ХИЛЯДИ ДУШИ ОТКЪДЕ СЕ НАМЕРИХА НЕЗНАМ!!ЗНАЧИ СЛАВИ СПОКОЙНО МОЖЕ ДА ВЗЕМЕ 500 ХИЛЯДИ ГЛАСА!

104

Еврейски отпадък

преди 3 години

Ще гласувам за БНС - еделвайс или ЧЕСТ но и двете партии бухалката на БКП и машата на еврейската синагога и американското посолство другаря Гешев поиска забраната им и ЦИК не ги регистрира Така че НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗАЩОТО НЯМА ЗА КОЙ ВСИЧКИ В ИЗБОРНИЯ ПРОЦЕС СА ОРГАНИЗАЦИИ НА БКП

103

АнонимеН

преди 3 години

СЛАВИ ПРЕМИЕР Е МНОГО ПО-ДОБРЕ ОТ БСП КОИТО СА ПАТЕРИЦА НА РАДЕВ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРИДАТЪК НА ФАЛШИВИЯ ПУТИН!

102

ДПСар

преди 3 години

Сега сме трета след 10 години втора сила,след още 20 първа . Турция от Багдад до Виена.Вие си гласувайте за комунисти,чалгари,сикаджии.

101

АнонимеН

преди 3 години

СЛАВИ ПРЕМИЕР Е БИЛИОН ПЪТИ ПО-ДОБРЕ ОТ ФИНАНСОВИЯ ИЗЕДНИК БОРИСОВ!

100

Анонимен

преди 3 години

Да видим сега....Корнито обещава ако дойде на власт....??????? Дългия обещава ако дойде на власт....??????? Патриотите изобщо няма да ги коментирам :))))

99

Анонимен

преди 3 години

Близо 2млн. Абонати на Слави +цялата аудитория на бТВ славуца влиза с 300 в парламента и точно пенсионерите че го вкарат таме.