65

Анонимен

преди 3 години

Защо не започнете да плащате на ваксинираните?)))нали във всички нормални държави, ако участваш в клинично изпитване ти плащат, а това в момента е кличино изпитване, защото от самите производители са изложили искане до 2023 да им се пращата резултати с реакции от ваксините

64

Истината

преди 3 години

Значи,с каквото те боцнат го приемаш без мрънкане.Ще има да вземаш.

63

Някой

преди 3 години

Как да няма избор? Нали идват на Файзер с десетки хиляди на всеки две седмици....

62

Тери Гилиъм

преди 3 години

Работата почва да прилича на скеч на Монти Пайтън. Имаме тук едни препарати, които не правят нищо за предотвратяване на разпространението на болестта, но е изключително важно да ги приемете, за да спрем разпространението на болестта. А, и забравихме да кажем - препаратите не сме ги получили.

61

Анонимен

преди 3 години

До Боже колко прости - така е понеже ние не сме ходили на "УЧУЛИЩЕ"... Мистър или Мис Нобелов лауреат! аз посещавах учИлище...

60

kiro

преди 3 години

Астра Зенека е забранена в над половината ЕС държави.Не съм фармацевт или доктор, но елементарно търсене в новините показва че с тази ваксина има много неизвестни.В България има само от нея.После управляващите твърдят че нямало връзка с Мария Габриел, ГЕРБ ЕС депутат, чиято майка е представител на Астра Зенека за България.Както и да е, добрата новина е че с тези темпове на ваксинация, БГ населението може да бъде ваксинирано в рамките на 3 години.

59

Привет

преди 3 години

А бе защо въобще ще ме ваксинират? може би защото са се загрижили много за моето здраве ли? Кой ти вярва?Някой си играят на Богове с човешката еволюция!Ама парите,парите само това им е в главата...Апропо-Станишев е виновен.

58

Анонимен

преди 3 години

Вонаги ГЕРБ! Ако бяхте вие от БСП на власт досега от Коронавирус щяха да загинат поне 2-3 милиона българи, както през 1986 г ни ръсихте с радиация от Чернобил!

57

фен на танас

преди 3 години

Тази зеника да я подарят на македонците

56

Димитрии

преди 3 години

Аз не съм лекар но мой приятели са. Те ми казват, че ще се ваксинират час по скоро но не с АстраЗенека. В интернет намираш новини че тази ваксина е по-малко ефективна. Аз вярвам на приятелите си лекари.

55

БО

преди 3 години

Кунчев искам да ти правя *** да се прочистиш че много глупости приказваш!!!!!!!!!

54

Анонимен

преди 3 години

Лъжете, за работещите в ITсекторите има избро на ваксини и слагат след записване в определна болница в старната. Това го пиша, не защото ме яд че няма за мен ваксина, а зощото ме е яд, че лъжете денонощно от година вече.Проверете.

53

Бау

преди 3 години

*** превключи от "ваксините са отрова!" на "Астра Зенека е отрова!" :D

52

Пунчо"

преди 3 години

До Анонимен"тия поплювковци от НОЩ , кой къде го срещна да му откача главата с една тупаница"Малиии едни клавитурни герои, раздават едни тупаници, едни борци за свобода, ум да ти зайде.Къде е Левски да ви види как сте се наредили, герой до героя мила моя майно льо!Много силни зад клавиатурите, биячи, тупаници раздават, глави отвъртат.Като стигнат обаче до болницата и им наврат пластмасовите тръби в гърлото се кротват нещо.

51

Е ТОВА Е

преди 3 години

Астра Зенека е гарантиран избор. Обаче на 4.4 ще имаме избор. НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ

50

Смях от Албания

преди 3 години

До умния 49:А там с 50 процентната на Астра Зенека ли ги боцкаха?

49

Доньо

преди 3 години

"Щабът на ГЕРБ ще направи всичко възможно да провали изборите, защото знаят че след тях ги чака съд у затвор."Абе вие наистина ли вярвате че КОЙТО и да дойде на власт, предишните управници ги чака съд и затвор????Вие сериозно ли си го мислите???Нещо на базата на вече 30 и кусор години опит от 89-та насам, няма как да го повярвам.

48

Анонимен

преди 3 години

Народен съд за тези престъпнициНай- ясният пример за гавра с целия народ

47

Боже колко прости

преди 3 години

АКО НЕ БЕШЕ ТЪЖНО, ЩЕШЕ ДА Е СМЕШНО! ЧЕТА КОМЕНТАРИ: БОЛНИТЕ НЕ ПРЕНАСЯТ ВИРУС, ЗАЩОТО СИ ЛЕЖАТ В КЪЩИ! ГЕЙТС НИ ЧИПИРА! ВАКСИНИРАЙ СЕ, ***! АБЕ ХОРА! ЯСНО Е ЧЕ СТЕ НЕГРАМОТНИ, ЧЕ ИМАТЕ 3 ПО ХИМИЯ, БИОЛОГИЯ И ФИЗИКА В УЧУЛИЩЕ, НО МОЛЯ: НЕ СИ ПОКАЗВАЙТЕ ПРОСТОТИЯТА! НИКОЙ НАСИЛА НЯМА ДА ВИ ВАКСИНИРА! КАКВО ОЩЕ ИСКАТЕ? АКО БЯХТЕ В КИТАЙ: НЕ ИСКАТЕ? БОЙ ДОКАТО ПОИСКАТЕ! ТАМ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! ЗНАЕТЕ ЛИ ЗНАЧЕНИЕТО НА ТАЗИ ДУМА? ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!!!

46

Анонимен

преди 3 години

Във Великобритания 4,9% умират, а 95,1% се възстановяват. В България 4,7% умират. В САЩ са 2,63%.