330

Анонимен

преди 3 години

Нали сме татари, какво се оплакват.

329

Вече

преди 3 години

Вече и леките жени Ви пречат. На мен никога...

328

Даа!

преди 3 години

В Бг лъжата я нямаме за нищо , нека македонците да видят как сме живи !А бате Б. , сега е тако а след 2 ЧАса е вако , утре е нанако !

327

нищо лично

преди 3 години

Момент ммоля, самостоятелнте държави не чакат подаръци, а сами си поръчват ваксината и си я заплащат. Борисов може да им е обещал, но не е казал, че първо в Македония ще изпрати ваксина. Освен това кутия или контейнер не решава въпроса. Съжалявам но пведението на братята ни е присъщи на леките жени, но и на сериозните политици и държавници.

326

С

преди 3 години

От коментарите Ви , виждам че страдате от много комплекси. Споменавате: ***,гербове,Руснаци,Сърби,Турция,***,Албанци.....Как на вас всички тези хора и Македонците са Ви невредили. Говоря директно на всеки един. Аз даже с *** не съм се срещал,но имам приятел гей,който е много интелигентен и свестен човек. Баща ми имаше приятел ***,който мога да кажа че беше по-достоен он много от вас ,като Ви чета коментарите.

325

До МКД

преди 3 години

Нашата азбука е българска, а всички останали славянски азбуки са производни от българската - това вече дори и горделивите руснаци го признават ! Други въпроси имаш ли ?

324

хахо

преди 3 години

тия за една кутия развалена ваксина ще изу4ават сръбски език , само македонци могат да паднат толкова ниско . ние българите трябва да стим по дале4е от тия *** . пълно затваряне на границата , нека сърбите ги вкарат в европа

323

Освен това

преди 3 години

Заев твърде много вярва в ЕС и в доброто в ЕС. Той трябва да знае че наистина могат да краднат от ЕС, но за това си има цена. Освен това ако краде ,на края ще го хванат,особено ако не изпълнява това което му се казва. Иначе от статията става ясно ,че вече в Македония имат над 200 000 ваксини и скоро ще ни задминат. Вище какво се случи с Гърция,когато не се подчиняваха,щяха да фалират. Който не слуша в ЕС лошо му се пише.Те не правят натиск, а те карат индиректно да приемеш.Проверките почват

322

ХаХаХа

преди 3 години

на тях бат Бойко им го е вкарал с 300 :)

321

Филип от Филипополис

преди 3 години

Напротив. Ние мислим за тях и не искаме да се тровят с ваксини, които дори не са достатъчно добре тествани по правилата на медицинската наука. Ако това не е братско отношение, здраве му кажи!

320

Чужбина

преди 3 години

Когато бях в Чужбина, Господ ми е помагал толкова много чрез един вярващ Македонец ! И той се определя като македонец, не като българин - иска да са си отделно от българите.

319

Сега виждам

преди 3 години

Господа от Днес,един журналист не са 2 300 000 Македонци. Заев не е казал нищо лошо за България,а само е благодарилна Вучич, с когото доскоро имаха пререкания за това че Заев е признал Косово за държава. Защо така подвеждащо Македоните ......

318

От

преди 3 години

От коментарите който чета,разбирам защо Македонците не искат да бъдат Българи. Какво лошо е казал Заев? Тази статия я написал някой журналист. Ако ние се впечатляваме на всяка платена статия ,може спокойно да скочим пред някой влак. Иначе,не е въпроса защо не са им дали ваксина,а защо са им казали че ще им дават,като за нас няма достатъчно?Може би са искали и не са имали възможност. А това че някой ти подари нещо няма как да не му благодарим.Между другото Заев,също благодари на Бойко.

317

Е

преди 3 години

Щом не е бройката важна, да им занесе Боко 10 ваксини, та да си изпълни обещанието !

316

Анонимен

преди 3 години

Макетата станаха като джендерите досадни и ти се навират постоянно под носа и се закачат. Няма ли кой да им обясни, че туй не е гейпарад

315

Мда

преди 3 години

Те Свети Климент Охридски иначе го имат за техен, но не му харесват азбуката, та взели, че я променили, според както им наредили србските комунисти ! Но пък същевременно се имат за ''древни'', хаха - древната 29-годишна Македонска държава, с ''древната'' 70-годишна комунистическа азбука, която е леко променена българска, и с древен български народ, който се посръбчил !

314

споко

преди 3 години

Албанците ще ги ваксинират тях. За всички ще намерят ваксини, може и Заев да намаже някоя и друга ваксинация.Такова промиване на мозъци, такова насаждане на омраза от малки към българите няма никъде другаде.Макар че всички други съседи имат основание да ни мразят, но тия, тия които бяха част от нас българите ... главата ми не го побира.На какво е спосовен сръбския гнет, изтребиха цвета на българите, а другите преклониха глави и забравиха род и Родина!Прави македонци са вече.

313

******

преди 3 години

Що никъде не пише за "топлото" посрещане на бате Бойко във Варна на откриването на църквата.Голям майтап е.

312

разсмя ме

преди 3 години

На тия мушмороци и развалени ваксини не трябва да даваме.Ама че мутрата като обещава лъже и ушите му плющят - за нас не е новина.

311

Иво

преди 3 години

Бате Ви Бойко не че лъже, той си е стар ***